Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

System turniejów był i działał, ale potem forum wysiadło na jakiś czas i powróciło już bez tego systemu niestety...twórca tego systemu jużchyba sie na forum nie pojawia.

Hm.. a co myślicie o tym, żeby usunąc dział Początkujący? Tia, niby jest potrzebny, ale tak naprawdę nieczęsto ktoś go używa, a jeśli już, to powiela pytanie zadawane już wiele wiele razy, na które odpowiedź bez problemu znajdzie na forum... ten dział to troche taka wymówka do używania wyszukiwarki...
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Masz racje, ale przydaloby sie stworzyc porzadne FAQ do kazdej z czesci na podstawie najczesciej zadawanych pytan :wink: Wtedy bez problemu i zalu mozna usunac dzial Poczatkujacy.

Komentarz

No, dział początkujący jest bez sensu, nie wiem czy wątki z nich mam przenosić czy nie, ostatecznie nie ruszam ich.

Co do turniejów - już było o tym. Ruszy portal, będą turnieje (prawdopodobnie).
        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
          Co do turniejów - już było o tym. Ruszy portal, będą turnieje (prawdopodobnie).
          Czyli większość z nas nie dożyje do tego momentu...

Komentarz

Nie dozyjemy tego

Kiedys jeden z uzytkownikow wspomnial, ze Piotr prosil nas, bysmy klikali na reklamy. Pomogloby to przy oplacaniu naszego forum. Nie wypalilo. Moze warto byloby znow sprobowac? Teraz jestesmy madrzejsi... przynajmniej niektorzy. Dziennie przez forum przewija sie ok 20osob. Jedno klikniecie to zawsze pare groszy. Im wiecej reklam, im wiecej klikniec, tym wiecej kasy na koncie...

Jakis czas temu zorganizowalismy (konkretnie Dreadlock89) forumowa pomoc charytatywna. Co prawda, temat zaginal, ale 100zl wpadlo w pol roku. Mysle, ze gdyby taka "zbiorka" dotyczyla konkretnie naszego forum, temat bylby jednym z najczesciej odwiedzanych. Co wy na to? Mysle, ze warto (moderatorzy) isc do Piotra z takim pomyslem.

Chcialbym, zeby to nie zaginelo gdzies w gaszczu innych pomyslow, zeby bylo jednym z priorytetow.

Komentarz

Hosting mi wygląda na załatwiony po znajomości (błąd z tym blogiem), więc może jest darmowy, no ale domena napewno jest płatna - można by, wzorem innych for, zrobić opcje dotacji i specjalne rangi dla tych co wpłacą.
              1+1=10

Komentarz

Nie jestem pewien, czy znajdzie sie az tylu chetnych do wplacania realnych pieniedzy na konto "forum". Reklamy bylyby lepszym rozwiazaniem IMO.

Komentarz

Tak, wpłacanie pieniędzy u nas nie wypali, bo większość jest na rachunku rodziców.
                  Poza tym jaka to by była kwota? Tak ze 20-30zł mógłby dać, ale więcej raczej nie.

Thooorn ma racje z reklamami - skontaktujcie się z Piotrem

Komentarz

ja mam zablokowane reklamy. jakbym chcial codziennie klikac to by mnie szlag trafil przez zabawe z adblockiem.

Komentarz

Zawsze mozesz je odblokowac. Chyba istnieje cos takiego jak lista dopuszczonych, preferowanych czy jak to tam sie nazywa.

Co mysla o tym inni? Wypowiedzcie sie. Warto byloby ruszyc troche...

Komentarz

Nie wiem czy w tych całych Reklamach Google dopuszczają takie non stop ciągłe klikanie... kiedyś na innym forum były problemy finansowe, ale admin mówił, żebyśmy nie rzucili sie do klikania w reklamy, bo mu konto zablokują...
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Napewno nie mozna klikac non-stop. Nikomu by sie to nie oplacalo. Nawet, gdyby jeden IP mogl kliknac raz na dzien to i tak byloby dobrze.

Komentarz

Dobrze byloby, gdyby Admin (lub ktos rownie odpowiedzialny za forum) od czasu do czasu robil backup calego forum. Podobno to objetosc mniejsza niz plyta CD. W razie jakiejkolwiek awarii lub innych wiekszych prac porzadkowych uchroniloby to inne, wazniejsze dane. Co miesiac, co dwa...

Komentarz

Juz piotrowi pisałem o tym zaraz po wznowieniu forum aby co 2 tyg lub raz w miesiacu robil taka kopie. Czy robi to nie wiem.

Komentarz

Proponowalbym juz za wczasu podzielic dzial GT5 na poddzialy, podobnie jak przy GT4. Za chwile bedzie wielkie BOOM na GT5 i moze zrobic sie niezly balagan w jednym dziale.

Nie, zebym ostrzegal :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X