Polski HH to DNO. Jak już to coś z USA.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Muzyka jakiej nie lubisz...
Zwiń
X
-
Re:
Zamieszczone przez Kamil 12Zamieszczone przez kyjgelDo tego co dodał BielegU$ nie nawidzę ostatnio lansowanego "hitu" Bum-Kanikuły...żałość...gwiazda jednych wakacji...Tak samo jak Blog27,Tokio Burdel....
Komentarz
-
Komentarz
-
Re: Muzyka jakiej nie lubisz...
ja nienawidzę discopolo i wszystkiego co z tym związane, i czasem mi się robi niedobrze jak słyszę Country;P
Komentarz
-
Zamieszczone przez mysiJa nienawidze heavy metalu darcie mordy i tyle
Komentarz
-
"Dobrego metalu" nigdy nie sluchalem nie wiem nwet kto go gra a swoja opinie stawiam na tym co dotrychczas slyszalem, muzyka z pewnoscia lekka nie jest i byc moze dlatego sie w nia nie wsluchiwalewm a jak slysze growling to dostaje drgawek :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez mysi"Dobrego metalu" nigdy nie sluchalem nie wiem nwet kto go gra a swoja opinie stawiam na tym co dotrychczas slyszalem, muzyka z pewnoscia lekka nie jest i byc moze dlatego sie w nia nie wsluchiwalewm a jak slysze growling to dostaje drgawek :wink:
Jak juz porózniasz gatunki metalu to powinienes znać je w miare i wiedzieć ze w heavy metalu nie ma growlingu ;p
Dużo osób własnie porównuje metal z black i death metalem gdzie własnie jest growling i przez te pod kategorie przekreslają cała kategorie mimo ze nie słuchali tego nawet...
Ja hh nie znosze bo jest dla mnie bez sensu. Cięzko to nazwać spiewiem a jak juz to spowiedzią a to to raczej w kosciele w konfesjonale
I twierdze tak po próbowałem słuchać tego gatunku i nie udało mi sie go posłuchac
PozdrawiamProsto jest zbyt prosto
Komentarz
-
Zamieszczone przez mysiZamieszczone przez igiCięzko to nazwać spiewiem
Mozna to nazwac muzyka?
No ale o gustach sie nie dyskutijeProsto jest zbyt prosto
Komentarz
-
I twierdze tak po próbowałem słuchać tego gatunku i nie udało mi sie go posłuchac
Natomiast wprawiają mnie w agresje polscy "raperzy", którzy są nudni i żenujący, zwłaszcza w tych swoich teledyskach, mając przyciemniane okulary i robiąc te chore gesty ręką. Porażka...
Co do metalu, to faktycznie czasem jest to, delikatnie mówiąc, chaotyczne. Męczy mnie growling.
Rock jest świetny. Ostatnio odsłuchałem sobie bardzo dawno nie słuchanej płyty Led Zeppelin --> jak dla mnie genialne. Oczywiście nie mozna tego słuchac non stop, bo się znudzi.
Komentarz
Komentarz