Do tego co dodał BielegU$ nie nawidzę ostatnio lansowanego "hitu" Bum-Kanikuły...żałość...gwiazda jednych wakacji...
Dokładnie...To sie nadaje na alejaja.pl Tak samo jak Blog27,Tokio Burdel....
a wiesz, tu cię poprę, bo to mi się też specjalnie nie podoba. Wszyscy w kółko to puszczają i mnie to już wkurza.
nie rozumiem ciebie już 2 razy mnie popierasz a i tak mnie nie lubisz.... Wkurzyć to sie raz nie można czy co....
Zamieszczone przez S.Carter
Hip hop?? racja, polski hp to jest gówno. Ale amerykanski hp albo rap sa swietne... ale to zalezy od gustu, a o gustach sie nie dyskutuje
co do hip hopu(ogólnie) to mi sie podobają tylko 2 utwory: Grupa operacyjna: nie będzie niczego i Grupa operacyjna: Bądź sobą. Amerykańskiego hip-hopu nie lubie bo nawet nic nie rozumiem. Tak szybko "mówią" i wogóle...
Hip hop?? racja, polski hp to jest gówno. Ale amerykanski hp albo rap sa swietne... ale to zalezy od gustu, a o gustach sie nie dyskutuje
co do hip hopu(ogólnie) to mi sie podobają tylko 2 utwory: Grupa operacyjna: nie będzie niczego i Grupa operacyjna: Bądź sobą. Amerykańskiego hip-hopu nie lubie bo nawet nic nie rozumiem. Tak szybko "mówią" i wogóle...
Barosa - nie to że cię jakoś specjalnie nie lubię,tylko naprawdę wkurzające jest to,że tyle postów piszesz pod rząd.Z prawej strony SWOJEGO POSTA jest ikona Edit - użyj jej,to w jednym poście napiszesz wszystko.
Baros dostajesz odemnie ostrzerzenie i mam nadzieje że je potraktujesz i postarasz sie nie pisać post pod postem a jak nie to sie dla Ciebie źle to skończy...(to ostrzezenie a nie groźba)
Komentarz