Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Muzyka jakiej nie lubisz...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Hip hop?? racja, polski hp to jest gówno. Ale amerykanski hp albo rap sa swietne... ale to zalezy od gustu, a o gustach sie nie dyskutuje

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
      Do tego co dodał BielegU$ nie nawidzę ostatnio lansowanego "hitu" Bum-Kanikuły...żałość...gwiazda jednych wakacji...
      Dokładnie...To sie nadaje na alejaja.pl Tak samo jak Blog27,Tokio Burdel....
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja nienawidzÄ™ jazzu bo jest prze nudny.

Zamieszczone przez Kamil 12
        Do tego co dodał BielegU$ nie nawidzę ostatnio lansowanego "hitu" Bum-Kanikuły...żałość...gwiazda jednych wakacji...
        a wiesz, tu cię poprę, bo to mi się też specjalnie nie podoba. Wszyscy w kółko to puszczają i mnie to już wkurza.

nie rozumiem ciebie już 2 razy mnie popierasz a i tak mnie nie lubisz.... Wkurzyć to sie raz nie można czy co....

Zamieszczone przez S.Carter
        Hip hop?? racja, polski hp to jest gówno. Ale amerykanski hp albo rap sa swietne... ale to zalezy od gustu, a o gustach sie nie dyskutuje

co do hip hopu(ogólnie) to mi sie podobają tylko 2 utwory: Grupa operacyjna: nie będzie niczego i Grupa operacyjna: Bądź sobą. Amerykańskiego hip-hopu nie lubie bo nawet nic nie rozumiem. Tak szybko "mówią" i wogóle...

Zamieszczone przez szymoniec
        ELO HWDP TEDE MELANZ DZIWKI HAJS RAP PALENIE ZIOLA NARKOTYKI.
        bueheheheh
        (spokojnie mówiąc) ty naprawdę jesteś pedalbearem czy jakos tak. No wiesz.. Dziwki, Hajs... i wogóle i wlasnie za to cie lubie

[quote="BelegU$"]Blog27, Tokio Hotel, Crazy Frog, Us5, High School Musical, itp. = odruchy wymiotne./quote]

### TOKIO HOTEL!!! TY NAPRAWDE JESTES ZIOM POMAGASZ MI NIE LUBISZ TEGO CO JA.....

tak fajnie ale jak usunąć reszte postów bo nie widze takiej opcji...

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
          a wiesz, tu cię poprę, bo to mi się też specjalnie nie podoba. Wszyscy w kółko to puszczają i mnie to już wkurza.

nie rozumiem ciebie już 2 razy mnie popierasz a i tak mnie nie lubisz.... Wkurzyć to sie raz nie można czy co....

Komentarz

Zamieszczone przez S.Carter

co do hip hopu(ogólnie) to mi sie podobają tylko 2 utwory: Grupa operacyjna: nie będzie niczego i Grupa operacyjna: Bądź sobą. Amerykańskiego hip-hopu nie lubie bo nawet nic nie rozumiem. Tak szybko "mówią" i wogóle...

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
              ELO HWDP TEDE MELANZ DZIWKI HAJS RAP PALENIE ZIOLA NARKOTYKI.
              bueheheheh
              (spokojnie mówiąc) ty naprawdę jesteś pedalbearem czy jakos tak. No wiesz.. Dziwki, Hajs... i wogóle i wlasnie za to cie lubie

Komentarz

Nie pisz czterech postów pod rząd. Proszę.
                narancs alternativa

Komentarz

[quote="BelegU$"]Blog27, Tokio Hotel, Crazy Frog, Us5, High School Musical, itp. = odruchy wymiotne./quote]

### TOKIO HOTEL!!! TY NAPRAWDE JESTES ZIOM POMAGASZ MI NIE LUBISZ TEGO CO JA.....

Komentarz

ale po napisaniu jednego przypomina mi sie drugie i tak w kolko....

Komentarz

Barosa, nie możesz walnąć jednego posta, tylko tak syfić... Źle się czyta i jest nieładnie

Komentarz

Więc użyj opcji edytuj
                        narancs alternativa

Komentarz

Barosa - nie to że cię jakoś specjalnie nie lubię,tylko naprawdę wkurzające jest to,że tyle postów piszesz pod rząd.Z prawej strony SWOJEGO POSTA jest ikona Edit - użyj jej,to w jednym poście napiszesz wszystko.
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Baros dostajesz odemnie ostrzerzenie i mam nadzieje że je potraktujesz i postarasz sie nie pisać post pod postem a jak nie to sie dla Ciebie źle to skończy...(to ostrzezenie a nie groźba)
                            Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Zamieszczone przez Barosa7

co do hip hopu(ogólnie) to mi sie podobają tylko 2 utwory: Grupa operacyjna: nie będzie niczego i Grupa operacyjna: Bądź sobą.
                              Ciężko to nazwać hip-hopem...prędzej pop :wink:
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja nie lubie Hip-Hopu i nie wiem jak to uzasadnić. Po prostu mi się nie podoba

Komentarz

PracujÄ™...
                                X