Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Muzyka jakiej nie lubisz...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Muzyka jakiej nie lubisz...

Napisz jakiej muzyki nie lubisz.

Ja nie lubie takzwanego hip-hopu .Nie moge tego słuchać bo asz uszy bolą .Ale co to za przyjemność słuchać kogoś który tak spiewa jak bysie spowiadał.
    Wy też napiście jakiej muzyki nie lubicie :wink:
    42
    metal
    0,00%
    0
    rock
    19,05%
    8
    hip hop
    0,00%
    0
    dance
    11,90%
    5
    techno
    7,14%
    3
    clasic
    30,95%
    13
    pop
    9,52%
    4
    inne
    7,14%
    3
    jazz
    14,29%
    6
    Prosto jest zbyt prosto

zależy jaki masz HP na myśli, jesli chodzi ci o polski - masz racje, ale jesli masz na myśli amerykański to tu można polemizowac (nie słucham tego ale niektore kawalki się niezłe)

Komentarz

w hiphopie nie spiewaja tylko mowia hiphop i techno sa bardzo spoko

Komentarz

Powyzsza ankieta nie daje mi wyboru, wiec nie zaglosuje.

To nie gatunki sa najgorsze (oczywiscie poza ewenementem w postaci discopolo), tylko konkretna tworczosc w poszczegolnych gatunkach i tutaj juz trafiaja sie niestety produkty uposledzone, ktore bardzo czesto rzutuja na ogolna ocene calego gatunku. Kazda muzyka potrafi byc dobra jesli jej kompozytor ma wyrobiony gust muzyczny i wie czego chce. Musi tez miec wlasciwe (w tym odpowiednio krytyczne) podejscie to wlasnej tworczosci.

Na dzwiek takich cudow, jak:
        DJ. pierdola, Mr. pierdola, Mr. BIG Pierdola, tudzez Top one ew. Jola_241 dostaje odruchow wymiotnych, poniewaz juz sam nick (n.b. akceptowalny w takiej postaci w internecie) swiadczy o niewyobrazalnej wyobrazni "tfurcy".

Dla mnie dobry jest kazdy utwor, ktory cos soba reprezentuje, a na muzyke sklada sie: melodia, rytm, aranzacja, harmonia, synchronizacja, laczny przekaz i takie tam, a nie Ksywka wykonawcy (czy kompozytora), tekst, "ilosc rymow", ilosc "slowek", czy cokolwiek podobnego. Chociaz jezeli ktos potrafi zawrzec w utworze to wszystko i dobrze zgrac ze soba, to wcale mi nie przeszkadza. Efekt koncowy jest najwazniejszy, ale... Najpierw trzeba miec porownanie do innych, czyli wyrobiony gust na podstawie niemalze calej ludzkiej tworczosci, potem jeszcze odrobine telentu i umiejetnosc analizy. Dalej juz bedzie z gorki (jesli chodzi o jakosc produktu), nie wnikajac zbytnio w "trudnosci obiektywne".
        To narazie na tyle
        Complex string rulez
        GG - 11726632

Komentarz

W hip-hopie śpiewają o dzisiejszym życiu.Jak nie rozumiesz sensu w tej muzie to nie.
          Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

ELO HWDP TEDE MELANZ DZIWKI HAJS RAP PALENIE ZIOLA NARKOTYKI.
            bueheheheh
            narancs alternativa

Komentarz

Szymoniec ty mnie nie denerwuj,nie mówię,że każda odmiana hiphopu jest o życiu,ale większośc takA ty jak słuchasz badziewia to sie nie dziwię że tego nie rozumiesz.
              Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Nienawidzę też pewnego niemieckiego badziewia,a mianowicie TOKIO HOTEL!!!Jak tego słucham to zaraz lecę do kibla się wyżygaćI mam pecha,bo moja siostra młodsza o dwa lata słucha tego ciągleJestem ciekawy czy to lubicie,więc piszcie.Chociaż nie znam chłopaka,który to lubi,bo to lubią tylko dziołchy.Już wolę słuchać disco polo.
                Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

zdecydowanie nie lubie metalu.
                  All I Need Is Speed...

Komentarz

Zgadzam się z przedmówcą mrozowskim Metal to tylko darcie i darcie...no prawie

Komentarz

Ja tak metal średnio lubie...Czasami można posłuchać.
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

moja siostra bez przerwy słucha ciężkiego metalu.
                        Lubię heavy metal pod warunkiem że nie jest to IRON MAIDEN czy jakoś tak.
                        Najbardziej lubiÄ™ rocka.

Komentarz

Blog27, Tokio Hotel, Crazy Frog, Us5, High School Musical, itp. = odruchy wymiotne.

Nie wiem, jak tego można słuchać. U mnie w gimnazjum są to - niestety - jedne z najbardziej lubianych zespołów. A lubiący dobry rock/punk rock są uważani za dziwaków. Smutne...

Komentarz

Do tego co dodał BielegU$ nie nawidzę ostatnio lansowanego "hitu" Bum-Kanikuły...żałość...gwiazda jednych wakacji...

Komentarz

Większość kawałków techno wprawia mnie w zły nastrój (Delikatnie powiedziane). Polski hip-hop o paleniu zioła tak samo. Pop, różnie z tym bywa. Reszta ok.
                              Honda

Komentarz

PracujÄ™...
                              X