Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Muzyka jakiej nie lubisz...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Muzyka jakiej nie lubisz...

Zamieszczone przez igi
    Dresy wcale nie lepiej
    "Nas dziesięciu on jeden. Bierzemy kije i nap*****. I tak dostało się jakiemuś niewinnemu przechodniowi... "
    W każdej kulturze są Ci źli i dobrzy niestety...więc nie ma co przekreślać od razu wszystkich. Bo teraz popatrz na to z innej perspektywy...czy wszyscy metale tak się bawili?
    I po drugie jak widzisz jak się tak bawią to po co tam podchodzisz za miast się odsunąć?

PS: Nie bez powodu jesteśmy brudasami

Jedni lubią to inni tamto więc nie ma co dyskutować

"O gustach się nie dyskutuje"

Pozdrawiam
    Ja rozumiem, tak się bawicie ale spójrzcie na innych.Wiem wszędzie są Ci dobrzy jak i źli.I nie przekreślam wszystkich, mówię mam kumpli metali i są spoko.
    Tak wszyscy metale tak się bawili na dodatek niektórzy byli już pod silnym wpływem alkoholu.

Ostatni tekst to jest żałosny!!!!To ja nie mogę pod sceną z dziewczyną stać i bawić się na koncercie bo banda niewyżytych metali ma ochotę się popychać? Igi jesteś moderatorem więc myślę że jesteś inteligentny więc pomyśl nad tym. Miałem sobie iść z pod sceny? Tak o to CI chodzi?

Najlepiej niech wszyscy sobie pójdą,bo oni są najważniejsi. Sie zbulwersowałem.

Komentarz

Nie o to i przestań z tym powiększaniem tekstu bo Ci ją ograniczę!

Chodziło mi o to że możesz się trochę przesunąć bo z twojej wypowiedzi stwierdziłem że stałeś tam w środku.

Ale koniec OT
      Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

"O gustach się nie dyskutuje"
        Bzdura :mrgreen:

Nie przekreślam całkowicie żadnego gatunku, bo raz na jakiś czas coś ciekawego się trafi... Głównie nie cierpię komerchy... jak coś co chwile leci na vivie/4 fun i jest kochane przez pokemoniaste nastolatki od razu jest u mnie przekreślone.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez igi
          Nie o to i przestań z tym powiększaniem tekstu bo Ci ją ograniczę!

Chodziło mi o to że możesz się trochę przesunąć bo z twojej wypowiedzi stwierdziłem że stałeś tam w środku.

Ale koniec OT
          To ogranicz! Czujesz się urażony? I straszysz bo jesteś modem?Nie,nie stałem na środku tylko przy samej barierce pod sceną! I nawet tam nie można było spokojnie posłuchać.

Mówiłem do metali nic nie mam,krytykuję tylko sposób waszej zabawy a Ty mi tu teksty że po co stałem,mogłem sobie iść. Pomyśl zdrowo i bądź obiektywny.

Komentarz

Panowie, Panowie... po co ten zgrzyt? po co te nerwy? jest RANIGAST :mrgreen:

Komentarz

Na ostry ból - "Rennie - Już w porządku mój metalu"

Nie ma się o co kłócić bo nie od dziś wiadomo, że każdy będzie przy Swoim a z kłótni wynikają jeszcze większe kłótnie :wink:

Ps.Tak, więc styl "Słucham Radia ZET" Rządzi ! Z nikim się nie pokłócę :mrgreen:

Pozdrawiam

Komentarz

Nie czuje się urażony nic takiego nie mówiłem i nie wiem kto tu się z kim kłuci

Mówiłem ogólnie bo wkurzające trochę jak piszesz takim wielkim pismem

Powiększ oki ale trochę a nie takie duże
                Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Zamieszczone przez igi
                  Nie czuje się urażony nic takiego nie mówiłem i nie wiem kto tu się z kim kłuci

Mówiłem ogólnie bo wkurzające trochę jak piszesz takim wielkim pismem

Powiększ oki ale trochę a nie takie duże
                  Widzisz Igi i od razu mogę się z Tobą dogadać. Teraz piszesz normalnie jak człowiek i Cię rozumiem. A nie wyskakujesz z tekstami że ograniczysz to czy tamto (bo jesteś modem).

Ale jest już na luz,ja też się nie kłócę,trochę mnie poirytowała Twoja wypowiedź :wink:

Komentarz

Na każdym zadziałał impuls bo w sumie się nie zrozumieliśmy
                    Ale skoro topór zakopany wracamy do dyskusji żeby tu nie robić OT

Pozdrawiam
                    Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Zamieszczone przez igi
                      Na każdym zadziałał impuls bo w sumie się nie zrozumieliśmy
                      Ale skoro topór zakopany wracamy do dyskusji żeby tu nie robić OT

Pozdrawiam
                      Jestem za :mrgreen: to już bez OT.

Ksz ksz bez odbioru :wink:

Komentarz

Bo ja naprzykład nienawidzę techno

Ps. Bum cyka bum cyka bum bum bum

Komentarz

pusta sieczka dla ludzi ograniczonych umyslowo, zero ambicji

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                            pusta sieczka dla ludzi ograniczonych umyslowo, zero ambicji
                            Rozumie że mowa o techno...

Ja tam jakoś nie mam muzyki której "nienawidzę"...
                            Zawsze trafi się coś co wpada w ucho i nie mam jakiś uprzedzeń co do danego typu muzyki...

A teksty typu "Bum cyka bum cyka bum bum bum" piszą ludzie którzy w życiu nie słuchali techno... i nie mają o tym pojęcia...
                            Muzyka elektroniczna ma wiele gatunków, znajdzie się i ten wasz ulubiony ( Bum cyka bum cyka bum bum bum ) ale jest też wiele normalnych... Wystarczy tylko poszukać a z pewnością znajdzie się piosenka która wam wpadnie w ucho... :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                              A teksty typu "Bum cyka bum cyka bum bum bum" piszą ludzie którzy w życiu nie słuchali techno... i nie mają o tym pojęcia...
                              Muzyka elektroniczna ma wiele gatunków, znajdzie się i ten wasz ulubiony ( Bum cyka bum cyka bum bum bum ) ale jest też wiele normalnych...
                              Masz racje. Ta sieczka to jest ta najgorsza odmiana, ale pozostałe są tylko jej dopracowanymi kopiami. Ja też nie lubie tych typów muzyki z tych samych powodów co typowej muzyki pop.
                              Są potwornie nudne. Praktycznie minimalny wkład własnych inwencji twórczych, tylko powielanie i modyfikowanie już przyjętych tematów muzycznych (właśnie dlatego wpadają w ucho). W popie jeszcze nadrabiają to tekstem, który też w większości jest "prosty", ale jednak.
                              (to były subiektywne odczucia, żeby nie było, że kogoś uraziłem :wink: )

Komentarz

Czy według Ciebie to :

http://www.youtube.com/watch?v=I0oTjRk5e0A

Jest dopracowaną kopią tego :

http://www.youtube.com/watch?v=nukd70Fyyhg

Bo dla mnie to zupełnie dwie różne utwory ( i style ) :wink:
                                Nie mam zamiaru tutaj nikogo zmuszać do zmiany swoich gustów muzycznych, chcę tylko pokazać że techno to nie tylko bezmózga sieczka... :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X