Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Muzyka jakiej nie lubisz...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Muzyka jakiej nie lubisz...

A widziałeś 15 latke która nosi glany ma 2 kilo tapety i z którą nie można normalnie pogadać jak kiedyś bo tylko mówi jaka ona zajebista ile wypiła jakich ma zajebistych znajomych punków.
    Uwaga gimbus!
    narancs alternativa

Komentarz

Niestety nie, jakoś nie mam możliwości tripować w głąb Polski na każdy festival. Staram się odwiedzać klubowe eventy, jakieś plenery i kochany Reggaeland. Reggae to też pojęcie względne bo są odłamy typu Roots, Ragga, Ska, PunkyReggae, Dancehall... każdy znajdzie coś dla siebie. Siniak kup mamie wesołe papieroski w moim imieniu xD

Mysi Ty siÄ™ nie mÄ…druj

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        Mysi Ty siÄ™ nie mÄ…druj
        Przepraszam tato, już nie będe :mrgreen:
        A tak na serio, poprostu wkurza mnie mówienie o ludziach, że jest metalem, punkiem, księdzem czy skinem, i dlatego jest zły i niedobry :wink:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
        Jabol punk!

Komentarz

Ale przecież ksiądz jest niedobry. Złooooo...

Dread - takie?

Komentarz

Nie. Na razie proponuje zestaw dla poczÄ…tkujÄ…cych z tutorialem

Komentarz

Szkoda że nikt nie zamieścił w ankiecie dubstep'u, bankowo miał by mój głos

Generalnie staram się nie słuchać tego co mi się nie podoba i dobrze na tym wychodzę

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                Miałem kilku kolegów metali i inteligencją oraz poziomem zdecydowanie przewyższali tych którzy słuchali disco.
                Tyle, ze jezeli juz oceniac takie kwestie, to nalezy sie kierowac ogolem, a jaki on jest wsrod pancurow, to chyba wiekszosc sie domysla Ty kierujesz sie jednostkami, ktore znasz. Wiem, tym samym mozesz sie odniesc do mnie i wcale temu nie zaprzecze.

Zamieszczone przez siniak
                Heh ciekawe co powie Dredziu na twoje zdanie o reagge... :wink:
                Ja rowniez nie cierpie reagge, ba, wrecz mnie ta muzyka odrzuca, a nawet brzydzi. Czy Twoim zdaniem Dreadlock bedzie, badz powinien traktowac mnie przez to chociazby z dystansem? Z jego postow widze, ze go to nie interesuje i bardzo mnie to cieszy Caly czas podkreslam, ze chodzi mi o sama muzyke. Mam znajomych, ktorzy jej sluchaja i sa spoko.

Zamieszczone przez mysi
                Widać, że nigdy nie rozmawiałeś nigdy z prawdziwym punkiem/metalem/rasta
                Zdefiniuj wiec prosze "prawdziwosc" punka, metalowca, rasta mana.

Zamieszczone przez SNJ
                Szkoda że nikt nie zamieścił w ankiecie dubstep'u, bankowo miał by mój głos
                Propsuje i to sowicie. Rzygac mi sie chce jak slysze ta polamana, bezsensowna muzyke. Tym samym sie zastanawiam jak tancza ludzie na takiej imprezie hehe Ale znowu - mam znajomych, fanatykow dubstepu i tez sie z nimi normalnie dogaduje.

Ja moze z innej beczki, bo nie chce mi sie wymieniac kazdego jednego gatunku muzycznego, ktorego nie trawie. Dokladniej chodzi mi o ignorancje w kwestii muzyki, a jeszcze dokladniej nazywanie kazdego rodzaju muzyki elektronicznej "technem". No doslownie nie moge zdzierzyc jak jakis wielki fan przykladowo Rapu (ktory swoja droga gowno wie i o tej muzyce) mowi mi cos w stylu "jak ty tego mozesz sluchac, w kolko to samo" ukazujac w tym momencie pogarde do tej muzyki, a dokladniej chodzi o klasyczny trens i dajac do zrozumienia, ze jestem w jakis sposob ograniczony. Ja mam na ten temat zdanie takie, ze to wlasnie oni sa ograniczeni. Przekaz w ich muzyce ogranicza sie do slow, do tekstu, do tego co sobie napisze autor utworu najczesciej pod publiczke i bardzo zadko mozna ten przekaz interpretowac na kilka sposobow, bo najczesciej mowi o jednym, najczesciej utartym i oklepanym schemacie. Ja przykladowo sluchajac trensu obowiazkowo polaczonego z THC jestem w stanie tworzyc wlasny przekaz, taki, ktory nie ogranicza sie do niczego. Jestem w takim momencie panem wlasnego umyslu, a jedyne zaleznosci naklada mi nastroj, w ktorym sie obecnie znajduje. Nie chce tym samym urazic prawdziwych, naprawde prawdziwych i wiernych sluchaczy takiej muzyki. Takich, ktorzy sluchajac tekstu wiedza o czym on jest, a nie takich, ktorzy znaja multum tekstow na pamiec, a po zakonczeniu kawalka nie wiedza o czym spiewal jego autor. Kazdy jest na swoj sposob specyficzny, zwlaszcza pod zwgledem gustu, w tym przypadku muzycznych upodoban i to wlasnie teraz chcialem przekazac, bo do niektorych to nie dociera.

Komentarz

Domagasz się uszanowania Twojego zdania ale nie potrafisz się pogodzić gdy ktoś krytykuje Trance. Sprzeczne podejście.

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
                    Dokladniej chodzi mi o ignorancje w kwestii muzyki, a jeszcze dokladniej nazywanie kazdego rodzaju muzyki elektronicznej "technem".
                    Tiaa... Powiedz znajomym, że słuchasz muzyki klubowej np. Trance czy Hands-Up, to reakcja będzie "aaa, Techno, ja też słucham np. Roberta M" :mrgreen: . Też mam z tym do czynienia ;P
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                    X