racja ,ale cóż ,było tak blisko i niestety . . . .smutek i rozpacz na twarzy Massy ,a Ham niech się tam cieszy ,ale niech wie ,że przeciwnicy nieodpuszczą mu w przyszłym sezonie i dostanie równego kopa w dupe od Massy czy nawet i Kubicy.
Z.E.N.A.D.A Bawelnik "mistrzem" F1, zaraz kolejny Bawelnik bedzie prezydentem USA... jeszcze tylko papierza brakuje. O czarnoskorego prezydenta "PRL IV" bym sie nie obrazil... to nawet lepiej niz ogladac ta zakazana kaczynska morde. pardon. dwie mordy.
Kubica POWINIEN wyjechac szefom BMW. Niech sie Polak nie daje niemcom. Niech powie co o tym mysli. Bo to jest szczyt debilstwa i idiotyzm zeby faworyzowac kierowce ktory o nic nie walczy a miec drugiego ktory ma realne szanse na koncowy sukces. Jawny Debilizm
Trzymalem kciuki za Vettela, za wszystkich z przodu. Juz nie bylo dla mnie wazne gdzie bedzie Polak, wazne bylo zeby Bawelnik nie byl mistrzem. A tu Glock na slickach slizgal sie w ostatnim zakrecie. Tez myslalem ze to jakis maruder a to ToyBota ( :mrgreen: ) Glocka tancowala po torze. No i mina mi zrzedla. Zal mi bylo Massy. To ON zasluzyl na tytul... a nie bufon ktory mysli ze mu wszystko wolno
Ja tez ogolnie nic nie mam. np. Tiger Woods. Szanuje czlowieka bo jest Fenomenalny a przy tym jest Normalnym czlowiekiem. Moglbym jeszcze wymieniac... ale bardziej chodzi mi o typ czlowieka. Taki cwaniak ktory udaje niewiniatko. To mnie najbardziej wkurza. Lubilbym Hama gdyby nie pajacowal tak. Ba, nawet bym mu kibicowal.
Rozumiem, że czyjaś wygrana może denerwować, ale porównywać wygraną w F1 do prezydenta tym bardziej papieŻa jest całkiem idiotycznym powiązaniem... A tak btw. to Benedykt XVI ma "murzyna" w herbie
A najlepsze będzie to że w przyszłym roku zapowiadają walkę do MŚ a zapewne zrobią shitowy bolid
Totalnie nie rozumiem dlaczego BMW odpuściło sobie ponad polowe sezonu
A Kwik Nik stracił 5 pozycję na rzecz Alonso (przegrał 1 punktem)
buahahaha wiec obaj kierowcy z BMW stracili miejsca. Oczywiscie szefostwo nic sobie z tego nie zrobi. Stworza za rok jeszcze wiekszy shit ktory nie bedzie potrafil jezdzic do przodu
Widzieliscie Berniego na starcie? :mrgreen: siwy karzel biegal miedzy bolidami
Zabawa z cyklu znajdź 10 różnić:
JV - wicemistrzostwo w pierwszym sezonie startów, tytuł mistrza w drugim, dalsza kariera po równi pochyłej w dół, śpiew
LH - wicemistrzostwo w pierwszym sezonie startów, tytuł mistrza w drugim?, dalsza kariera po równi pochyłej w dół?, śpiew?
Najbardziej emocjonujący wyścig w sezonie
Po pewnym czasie przestałem myślec o Kubicy, bo sezon i tak był niezły, uwage skupiłem na MŚ...
Ostatnie kółka to były niesamowite emocje Gdy Vettel wyprzedził Hama, skakałem z radości Później cały czas ściskałem kciuki żeby utrzymała sie ta sytuacja... niestety Glock nie dał rady. Nie można go obwiniac, miał opony na suchy tor, a zaczęło padac... gdyby zmienił opony, w ogóle by sie nie liczył.
Zabrakło 1 rzeczy - kogoś, kto by wjechał w Hamiltona
Szkoda Massy.
Szkoda, że sezon sie skończył. Pora na małą przerwe w F1 Oczekuje kolejnego sezonu
Zabawa z cyklu znajdź 10 różnić:
JV - wicemistrzostwo w pierwszym sezonie startów, tytuł mistrza w drugim, dalsza kariera po równi pochyłej w dół, śpiew
LH - wicemistrzostwo w pierwszym sezonie startów, tytuł mistrza w drugim?, dalsza kariera po równi pochyłej w dół?, śpiew?
Lewis zaczyna śpiewać
JV to chodzi o Villeneuva? jak dla mnie to J.H. moze i w rosyjskim balecie tanczyc. on taki zwawy chlopak jest to sie nada :wink:
Komentarz