Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Roberta nie traktują dobrze i nigdy nie będą

Komentarz

Zamieszczone przez pagani56
      Roberta nie traktują dobrze i nigdy nie będą
      Przewrażliwiony patriota...

Jednak chciałbym, żeby to Alonso był towarzyszem Roberta w BMW.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jutro FIA rozpatrzy apelację McLarena w sprawie GP Belgii. Niecierpliwie oczekuję werdyktu. Mam nadzieję, że FIA podtrzyma decyzję o 25 sekundach kary dla Hama.

Komentarz

Największym błędem FIA byłoby teraz cofnięcie tej kary... skoro sie podejmuje taką decyzje to trzeba byc konsekwentnym.
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Niby czemu mieli by cofnąć kare? Hamilton jechał za blisko, i kara jak najbardziej słuszna... Teraz McL będzie walczyć o każdy punkt każdym sposobem...

Komentarz

... i całą rodzinę jego...
              narancs alternativa

Komentarz

Trybunał FIA ODRZUCIŁ apelację McLarena! Kamień spadł mi z serca, bo Massa znowu musiałby gonić Hama. Powiem szczerze, że nie byłbym zachwycony pozytywnym rozpatrzeniem apelacji. Ponadto sami sędziowie mówili, że w przypadku ścięcia szykany, lub zakrętu w obronie pozycji, należy przepuścić rywala i NIE WOLNO go atakować w pierwszym zakręcie, po owym incydencie. Może i Hamilton wyprzedziłby później Kimstera, ale zrobiłby to, tym razem, czysto. Ale złamał przepisy i musi ponieść konsekwencje. A tak na marginesie, to Ham kiedyś spowoduje niezłą kraksę, jak będzie jeździł, tak jak na GP Włoch.

Komentarz

Ja po zeszłorocznym cyrku nie daże sympatią Hamiltona, ale akurat na Monzy jechał na granicy jeszcze: szybko i ostro, ale nie za ostro, oczywiście powinien widzieć Glocka w lusterku, ale nie ma co lamentować, bardziej wnerwiają mnie częste w tym sezonie manewry Coultharda w stylu kamikaze.

Po cichu mam nadzieję, że Hamiltonowi znów tytuł przeleci koło nosa... tzn. myślę, że znów sam się pozbawi szansy na tytuł :]

A co do ścinania zakrętów: zwróciliście uwagę jak wszyscy w ostatnim GP karnie oddawali pozycje? :mrgreen: Nawet w sytuacji gdzie cięcie nie było jakieś chamskie. I dobrze, troche kultury

Komentarz

co myslicie o nowym torze w Singapurze? wg mnie jest beznadziejny masa szybkich i bardzo szybkich lukow, kilka prostych i ze dwa dohamowania

Komentarz

Co do toru, to jest on taki, na jaki pozwala układ ulic w Singapurze. Oczekuję niecierpliwie tego wyścigu, a to ze względu na pierwszy wyścig przy sztucznym świetle. Po prostu jestem ciekawy, jak to będzie wyglądało.

Komentarz

To sobie ściągnij nocny wyścig MotoGP bodajże w Katarze.

Komentarz

Widziałem niegdyś wyścig Moto GP w nocy. Ale o nie jest analogia nocnego wyścigu Formuły 1. Motocykle posiadają przecież reflektory, a bolidy ich nie mają. Poza tym ciekawie będą wyglądać opony z miękkiej mieszanki. Mają mieć pasek z odblaskowego lakieru. Będzie ciekawie.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                            Widziałem niegdyś wyścig Moto GP w nocy. Ale o nie jest analogia nocnego wyścigu Formuły 1. Motocykle posiadają przecież reflektory, a bolidy ich nie mają. Poza tym ciekawie będą wyglądać opony z miękkiej mieszanki. Mają mieć pasek z odblaskowego lakieru. Będzie ciekawie.
                            Motocykle w MotoGp nie mają świateł Ale masz rację, F1 a MotoGP to zupełnie co innego...
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Motocykle w MotoGp nie mają świateł
                              To widać mają "naklejane podróby", tak jak w NASCAR. Z resztą nie wiem. Nie interesuję się zbytnio Moto GP. Wolę wyścigi 4 kołowe :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                                Motocykle w MotoGp nie mają świateł
                                To widać mają "naklejane podróby", tak jak w NASCAR. Z resztą nie wiem. Nie interesuję się zbytnio Moto GP. Wolę wyścigi 4 kołowe :wink:
                                W miejscu, gdzie w zwykłym motorze są światła zwykle znajduje sie numer
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X