Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Zamieszczone przez Rhol
    (...)jedni są szybsi inni nie (...)
    Ale do kogo pijesz <hejka>

Komentarz

Rholek, wlasnie wstalem i zabieram sie za wlasnie takie sprawy... swoja droga milo spotkac kogos znajomego. Ahoj!
      Mala Liga LTE - POWROCI !!

Komentarz

Zamieszczone przez Sir Siekier
        Pytanie tylko moje o czasy kotre robicie na torze Laguna... w ten sposob bede wiedzial czy mam duzy dystans czy nie...
        Ja na Lagunie robię czasy nawet lepsze, niż zawodowcy w autach GT3, co w przełożeniu na realia konsolowe oznacza pewnie straty 10sek do czołówki forumowej <faja>
        Luzik.

Komentarz

Panowie jak by się coś nie zgadzało w tabelkach to dajcie znać
          Witam nowego kierowcę (Sir Siekier) i zapraszam do zapoznania się z regulaminem turnieju gt3-series/regulamin-turnieju-gt3-series-t8283.html oraz na środowy trening

Komentarz

Paweł trening o 20 czy inna godzinka

Komentarz

Miałem zamiar rozpocząć o 21 ale dzisiaj gra legia i kibice mogą się nie stawić, dlatego proponuję się spotkać o 19:00

Komentarz

Może byc i 19 ale Paweł proszę cię nie Legia i nie żadna inna nasza klubowa piłka nie ma czego oglądać proponuje obejrzeć .W kamiennym Kręgu tam to się dzieje <lol> .

Komentarz

Prezesie jedziemy dzisiaj

Komentarz

6 osób na liście więc normalnie lecimy, no chyba że owa lista skurczy się przed wyścigiem, wtedy można przełożyć

Komentarz

spoko

Komentarz

Na poczatku uprzejmosci... Gratuluje wygranemu i podium. Fajna kultularna atmosfera ze skupieniem na ....skupienie.

Moja jazda to dramat i 3 metry mulu... choc kwali to zadzwiajaco po godzinie treningu (1/2 na automacie i 1/2 na manualu) najlepszy wynik w mojej historii..

przedWyscig... mam nadzieje ze wsio poszlo ok bo z mojej perspektywy tak to wygladalo.

Wyscig... Gawron chyba cos skopal na starcie a ze ja jako nowy nie chcialem za wiele namieszac na pierwszym zakrecie to sie wycofalem i puscilem Rev....No i potem smigam smigam za nimi az nadszedl czas bledow... Chlopaki z pozycji 4 i 5 mnie wyprzedzili i o dziwo zaczalem jechac lepiej. ADK scigalem ale bez powodzenia... na ostatnim picie zmienilem na srednie a kolega na miekkie no i mnie doszedl w mgnieniu oka. Nie chcialem za bardzo tam powalczyc bo i nie mialem czym wiec skonczylem wyscig na .... ostatniej pozycji.

Pierwszy wyscig jechalem gdzie nie mialem sluchawek i nie bylo gadki z wyscigu... az sie rozkojarzalem bo nie gadajac bylem jakos spiety... Ogolnie fajna przygoda. Jesli wam tez sie podoba i nic starasznego w mojej jezdzie nie widzieliscie to chce dalej brac udzial w wyscigach z wami. Idealem dla mnie bylaby niedziela jako dzien wyscigu. Jednak no sobota tez do zjedzenia.... tylko te 3-4 godz snu po pracy to troche za malo by byc w 100% gotowy.

Gratulacje jeszcze raz...

ps... gwiazdkowalo mi na czacie za kazdym razem gdy pisalem ze jade do japonii... gt6 nie lubi slowa japonia.

pozdro
                        Mala Liga LTE - POWROCI !!

Komentarz

Dzięki ale nie rozumiem twojej powściągliwości co do startu, następnym razem grzej ile wlezie, oczywiście w ramach CRC Gawron faktycznie trochę zaspał na starcie ale nie na tyle żebym mógł go wyprzedzić. Wyścig na jednym z moich ulubionych torów nie mógł się skończyć inaczej <mrgreen> Strategia w porównaniu z tą piątkową u Oldboya (Seria GT na forum GTPL.PL) trafiona i zrealizowana w 100%, choć tempo nie było moją mocną stroną za to równa i można powiedzieć bezbłędna jazda pozwoliła mi sięgnąć po zwycięstwo. Gratuluję dziękuję wszystkim którzy zjawili się na torze i pojechali, cześć i chwała im za to <okok> Następna runda (zaległa) na nurbie i Audi lms ultra (team phoenix), tak tak powtórka z rozrywki, oj będzie się działo Zapraszam.

Komentarz

Jakie średnie czasy okrążeni notowaliście, jeśli to nie tajemnica?

Komentarz

Campo sa juz wyniki to zerknij .A wyścig spoko tylko te błędy ale na tym to polega .error a ty gon i się nie przejmuj to jest walka ale było bardzo spoko ,nie kupiłem średnich i na twardych zrobiłem tylko jedno okrążenie .Za tydzień ruszam na urlop i za dwa tygodnie na pewno mnie nie będzie ,jak pojedziecie to Powodzonka .

Komentarz

Trzy osoby na liście startowej, ta liczba jeszcze bardziej przekonuje mnie do zmiany platformy do gier z PS3 na PC. Dzisiejsza runda zostaje odwołana i odbędzie się .....?

Komentarz

Pracuję...
                                X