Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Gintoki, to faktycznie, można było powalczyć tym bardziej jestem zły, że mnie wywaliło
    Gawron, też ostatnio oglądałem powtórkę i gra mi pokazała, że top 5 z wyścigu na silverstonie jechało cały czas na WM gra chyba faktycznie oszukuje, no chyba, że jechałeś wtedy tylko na WM ( bo w top 5 byłeś ) ale nie sądzę skoro sam się teraz upominasz

Komentarz

Zamieszczone przez Gawron88
      A właśnie Gintoki,na jakich oponach konczyłeś wyscig?
      Na pośrednich.

Komentarz

Zamieszczone przez Marski
        Gintoki, to faktycznie, można było powalczyć tym bardziej jestem zły, że mnie wywaliło
        Gawron, też ostatnio oglądałem powtórkę i gra mi pokazała, że top 5 z wyścigu na silverstonie jechało cały czas na WM gra chyba faktycznie oszukuje, no chyba, że jechałeś wtedy tylko na WM ( bo w top 5 byłeś ) ale nie sądzę skoro sam się teraz upominasz
        Nie upominam sie,pytalem bo akurat ostatni stint mialem podobne czasy do Gintokiego i ciekawilo mnie na jakich oponach jechal.

Szkoda,ze PD za kazdym razem jak wypuszcza aktualizacje nie sprawdza co tak aktualizacja psuje.A psuje coś za kazdym razem ;/

Komentarz

Spoko, złego słowa użyłem Jeżeli chodzi o aktualizacje to ja np. mam problemy typu :
          -jak jechałem tą M3ką to podczas wciskania hamulca włączały mi się światła
          -nie działą mi widok do tyłu podczas wyścigu, na treningu i kwali jest ok, a jak zaczyna się wyścig to nie mogę zajrzeć do tyłu
          Ciekawe czy tylko ja mam takie problemy

Komentarz

Każdemu się przednie światła podczas hamowania włączały

Komentarz

Zamieszczone przez Gintoki
              Powalczyłbyś Po nieudanych kwalifikacjach, gdzie gra pokazywała mi że mam wyścigowe miękkie tak na prawdę miałem pośrednie, powinienem startować ostatni, a startowałem czwarty chyba, więc postanowiłem oddać pozycje i z ostatniego miejsca spokojnie kontynuować wyścig. Zaliczyłem spina, i powiem szczerze myślałem że skończę wyścig na ostatniej pozycji. W pewnym momencie strata do lidera wynosiła blisko minutę. Byłem w o wiele gorszej sytuacji od Ciebie, ale udało mi się skończyć wyścig na drugiej pozycji. Best lap też miałem coś w okolicy 2:17.
              Tak Gintoki, masz rację że, gra poustawiała nas źle na starcie, a stało się tak przez moją sklerozę. Po formującym powinienem podpowiedzieć Gawronowi żeby zmienił w ustawieniach start wyścigu: najszybszy z przodu na według ostatnich wyników, można powiedzieć że formujące jechaliśmy na próżno. Nie chciałem już przeciągać i jechać drugiego formującego bo co niektórzy spieszyli się na mecz. Obiecuję,że to się więcej nie powtórzy. Moja skleroza także zepsuła mi wyścig, a mogła być wiktoria Następnym razem jak kupię furę to od razu będę wołał od dilera komplety opon na mokrą nawierzchnię Gratulację dla pudła i do następnego

Komentarz

A widzisz kurna,to ja tez mam tą skleroze bo powinienem sam przełaczyć.I dziwiłem sie dlaczego zle ustawilo,choc mnie akurat dobrze ustawilo.

Komentarz

Uwaga, obowiązki organizatorów na sobotni wyścig z powodu mojego urlopu przejmuje ADIK plus oczywiście Gawron za co im bardzo dziękuje. Życzę wszystkim powodzenia na tym jakże wymagającym torze

Komentarz

• Re: Odp: Turniej GT3 Series - dyskusja

Dobrze widzę że w Bathurst nie będzie deszczu?

Mój kanał

Komentarz

Tak, będzie upalnie, taką prognozę usłyszałem od sławnego australijskiego krokodyla

Komentarz

To dziękujmy Dundee'emu że nie trzeba będzie kombinować z oponami! Czyli zwycięstwo mam w kieszeni

Mój kanał

Komentarz

O szalu chyba nie będzie w sobotę <rotfl>

Komentarz

Kurczę, a tak lubię ten tor

Mój kanał

Komentarz

A ja go nie cierpię.

Ale i tak w weekend znów mnie nie będzie (coś pechowy dla mnie ten turniej - w soboty w które się odbywały dotychczasowe wyścigi albo byłem poza domem albo były mecze mundialowe )

Komentarz

Zamieszczone przez ADIKF1
                                O szalu chyba nie będzie w sobotę <rotfl>
                                A co, znowu jakiś mecz jest?

Komentarz

Pracuję...
                                X