Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Odp: Turniej GT3 Series - dyskusja

Lamiłem przez lenistwo, bo nie trenowałem na kierownicy. Na padzie robiłem 2:10-2:12, na wyścigu zszedłem do 2:07,5xx.
    Szkoda że wciąż sobie koła uszkadzałem

Mój kanał

Komentarz

• Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

spoko dzis ostatni jutro się odbijecie .Będzie lepiej następnym razem i może mi lepiej pójdzie <dresiarz>

Komentarz

U mnie to nie kwestia odbijania, szybciej po prostu nie pojadę. Jadę zgodnie ze sznurkiem, hamuję tak aby zmieścić się w zakręcie, wychodzę tak, aby nie spinować i tyle. A jednak czas gorszy o kilka ładnych sekund - szczerze powiedziawszy, nie rozumiem.
        Trening nic tu nie da, po prostu inaczej nie pojadę tej trasy niż tak, jak jadę.
        Jakieś oszustwo

Komentarz

Powinniście się umówić z Mariuszem i Gawronem na wspólny trening z włączonymi hs - jechałbyś za nimi aż do ogarnięcia

Komentarz

Panowie,trening pomoze zawsze i kazdemu.Właśnie dlatego trzeba trenowac aby znalezc ta najlepsza linie i pojechac inaczej niz sie jedzie z automatu,a pozniej zapamietac i przestawic sie na ten lepszy styl.

A Ty Siniak zapisuj sie na wyscig !!

Komentarz

Od 25.07-10.08 będę się urlopował
              Poza tym jeszcze listy nie ma

Komentarz

Tradycyjnie zapraszam na środowy trening przed wyścigiem na lagunie, powiedzmy tak na godz 21:00. Wyniki z Mt panorama będą opublikowane jak tylko wrócę do domu z wczasów czyli gdzieś około środy

Komentarz

Witam serdecznie...
                  zapisalem sie na liste chetnych do wyscigu w niedziele.. Chcialbym z wami bardzo pojechac jakis trening ale problem polega na tym ze wy jezdzcie wieczorami a ja pracuje w nocy wiec sila rzeczy do soboty nie ma mozliwosci aby wspolnie pojezdzic...Z mojej strony na tym wyscigu w USA (o ile dostane sie na liste) mozecie sie spodziewac raczej rozpoznania terenu i atmosfery.. Nie chce aby nikt mowil ze mu wyscig zepsulem podczas mojego pierwszego przejazdu....

Zakladam ze tu poziom jest wysoki wiec i bede musial potrenowac. Pytanie tylko moje o czasy kotre robicie na torze Laguna... w ten sposob bede wiedzial czy mam duzy dystans czy nie...w moim profilu znajdziecie info o moim psn id. (errorpl)

pozdrawiam..i dziekuje jeszcze raz za zaproszenie
                  Mala Liga LTE - POWROCI !!

Komentarz

Bardzo dobrze, że się kolega zapisał .
                    Poziom jest tutaj niebotyczny, jeżdżą sami najlepsi, a czasy kręcą wykraczające poza fizykę ustanowiona przez konsolę.
                    Atmosfera jest niepowtarzalna, tak i w czasie wyścigu, jak i przed nim, kiedy szykujemy się po kilkanaście razy do startu.
                    Reasumując granie w singlu nawet się nie umywa do grania online, emocje i zabawa przednie - nie zrozumie ten, który jeszcze nie próbował.
                    Niestety mój występ w sobotę stoi pod znakiem zapytania, więc chłopaki możecie odetchnąć z ulgą - pierwsze miejsce jest dla Was.

.

PS. Hyhy żeby nie było, że powyższe ma wydźwięk sarkastyczny ja to wszystko na poważnie .
                    PS2. Zresztą kolega z Małej Ligi LTE, więc kolejny profi kierowca na starcie. Czy ktoś tu jeździ na moim, kanapowym poziomie??

Komentarz

Ja!
                      W sobotę mnie nie będzie, bo do piątku-czwartku nie ma mnie w domu. A jazda bez uprzedniego treningu to dupa nie jazda.

Mój kanał

Komentarz

Co Ty . Przez Ciebie to ja zawsze na naprawach w pitstopie ląduję . Szczwany, umawiamy się, że jak jadę za Tobą, to dla świętego spokoju po prostu mnie przepuść . Bo prędzej czy później znowu zrobimy powtórkę z Toma Cruisa .

Komentarz

Ok, mogę cię przepuszczać, bo i tak zaraz wyprzedzę
                          Szkoda że nie mam powtórki z ostatniego wyścigu, bo ciekawi mnie jak doszło do tego że popełniłeś błąd. Pewnie dlatego że ja źle pokonywałem zakręt i ty po mnie powtórzyłeś

Mój kanał

Komentarz

Nieeeeeee, ty zahaczyłeś o bandę, obróciło cię na środku drogi, ja omijając Ciebie wpadłem na trawkę, a że to był dość szybki odcinek, to było po temacie - również wylądowałem na bandzie niszcząc silnik i koło . A miałem dość prostą strategię na wyścig - jechać swoim tempem, ale bez żadnej przygody . Strategia już na samym początku wzięła w łeb .

Komentarz

Bo omijać to trzeba umieć!

Mój kanał

Komentarz

Errorku musisz się podpisać w tematach na głównym forum NR, w CRC i regulaminie jak się mylę.
                                Co do poziomu to jest podobny jak w ML, jedni są szybsi inni nie Jak już tutaj zawitałeś to odwiedź też event LMP&GT500, bo nam tam brakuje osób

Komentarz

Pracuję...
                                X