Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Revi sorki za moja nieobecnosc w Sobote ale od piatku mialem wolne 1 weekend od 2 tygodni zaczelo sie wspaniale <szampan> potem <pije> a potem juz tylko ... <winko> cala sobote spalem heheheheh
    A tak na marginesie to mowilem Ci zeby deszczu nieustawiac bo bedzie kabaret , w GT 6 jest z tym duzy problem bo czy ustawisz 1 czy 60 to i tak w ciagu 2 minut moze wilgotnosc wzrosnac z 0 do 100 , wiec trzeba sie zastanowic nad tym , bo wolal bym np zamienic ten deszcz a jechac Race od np.24 h wyscigowego czasu, a jak juz jechaliscie to tak jak Adik napisal z ktorym zgadzam sie w 100 % jezeli Rev mowi wyscig przerwany to wyscig przerwany i bede tutaj bronil pana administratora , bo wszystkim sie nigdy nieda dogodzic , kazdemu cos bedzie sie niepodobac ...
    A pozatym przeciez chodzi tutaj o zabawe nikt z was niejedzie o przyslowiowe zlote kalesony

Komentarz

Zamieszczone przez Tupac1982PL
      A pozatym przeciez chodzi tutaj o zabawe nikt z was niejedzie o przyslowiowe zlote kalesony
      Jak to nie? Ja jadę po kalesony. Zawsze marzyłem o złotych kalesonach. Jedne już mam, sa trochę żółte, ale to raczej ze starości <faja> .

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
        Zamieszczone przez Tupac1982PL
        Jedne już mam, sa trochę żółte, ale to raczej ze starości <faja> .
        - jesteś pewien że ze starości?

Komentarz

Ja niestety spie nago Latwiej kobitke podejsc , ale panowie niema co spamowac bo to nie o to chodzi jutro pewnie trening u reviego i mozna sie przygotowac do raca

Komentarz

Mały offtop dla Tupaca.

Noc, żona w łóżku. Rozochocony mąż wskakuje pod kołdrę i szepcze kobiecie namiętnie do ucha:
            - Kochanie, jestem bez majtek...
            - Ok, jutro ci wypiorę - odpowiada zaspana żona.

Komentarz

Komentarz

Panowie co robimy? w sobotę finał LM UEFA , ja tam wielkim fanem futbolu nie jestem mogę pojechać a Wy? Słucham co w tej sprawie macie do powiedzenia, jedziemy monze czy przekładamy wyścig na późniejszy termin czyli za dwa tygodnie

Komentarz

U mnie jest sytuacja analogiczna, w dodatku idę na domówkę. Posłuchajmy ludu.
                  GT5 - 100%
                  GT6 - 100%
                  GTS - 100%
                  GT7 - 100%

Komentarz

Nie oglądam piłki, mogę jechać. Ale dostosuje sie do większości.

Komentarz

Mnie tez niestety nie bedzie ze względu na Ligę Mistrzów. Pełno gości bede mial, nie wypada mi ich zostawiać, chyba rozumiecie...<piwo1>
                      Ale było by miło jakby wyścig został przełożony bo chciałbym pojechać ale jeśli tak sie nie stanie to tez sie nie obrażę

Komentarz

W sobotę bawię się na wieczorze kawalerskim kumpla, więc mnie nie będzie.
                        W sumie to mi to rybka czy wyścig będzie przełożony, czy też nie. I tak się nastawiłem że wyścig na Monzy mnie ominie.

Mój kanał

Komentarz

Tak jak pisałem wyżej, jestem gotowy aby jechać, natomiast jeśli miałoby się coś zmienić i wyścig byłby odwołany, to dobrze by było wiedzieć o tym max jutro - wtedy można jeszcze jakoś zaplanować sobie sobotni wieczór .

Pozdrawiam.

Komentarz

Piłki nie oglądam, więc mogę jechać

Komentarz

Mi ta sobota nie pasuje, ale jeżeli będzie to postaram się być.

Komentarz

Mnie piłka nożna nie interesuje, ale dostosuję się do każdej decyzji.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

PracujÄ™...
                                X