Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Ja się przyznaję, nie jadę, bo jesteście panowie dla mnie za silni, a samotne kręcenie okrążeń w końcówce peletonu bywa po prostu smutne.
    Natomiast od paru dni próbuję wyścigi online na PC i tam, chociaż zawsze znajdują się mózgi, co mnie objeżdżają (do czasu mam nadzieję), to jest też duża grupa osób, z którymi ciągle mam walkę.

Natomiast dlaczego mimo wszystko nikt nie zapisuje się na wyścigi, nie wiem. W publicznych pokojach jest podobnie, pustki. Nie raz zakładałem własny pokój, z konkretnym autem (serią) wyścigowym i nie wbijał nikt*...

PS. Rev, czy mi się zdaje, czy to Audi zaczęło się w miarę normalnie prowadzić? Ostatnia aktualizacja coś zmieniła?

* hehehe pewnie ze względu na mój dziwny psn

Komentarz

Twój dziwny PSN powiadasz? Zapomniałeś o moim

Komentarz

• Re: Odp: Turniej GT3 Series - dyskusja

Nie zgłosiłem się do wyścigu gdyż za jakieś pół godziny rozpoczynam spożywanie napojów alkoholowych w znacznych ilościach.
        W związku z powyższym zaistniało ryzyko, że mój występ składałby się z większej liczby błędów niż zwykle
        Przełóżmy na "po wakacjach".

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
          Masz zamiar tak długo pić??

Komentarz

Witam, panowie u mnie niestety wygląda to tak, 2.08 bylem na urlopie, a 16.08 bylem na kawalerskim u kumpla. W przyszla sobotę idę na wesele, wiec jeżeli juz cokolwiek moglbym zagrac to najlepiej za 2 tygodnie. Sila wyzsza, sorry

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
              Zamieszczone przez SzczwanyGapa
              Masz zamiar tak długo pić??

You're damn right! <mrgreen>

Mój kanał

Komentarz

Uprzejmie informuję o zaprzestaniu organizacji dalszych rund Gt3 Series. Dziękuję wszystkim za udział, życzę powodzenia w dalszych startach w GT6 a administrację forum proszę o przeniesienie działu GT3 Series do archiwum.

Komentarz

czy to oznacza Paweł twoje oficjalne odejście z NR?

Komentarz

Tak, opuszczam szeregi NR oraz GT6.

Komentarz

Ostatnio rozmawiałem z paroma osobami. Jak się już dojdzie do pewnego poziomu, to zabawa w GT6 przestaje wystarczać. Jeśli ktoś chce się ścigać na poważnie, to idzie na inna platformę, najczęściej iR, które jest totalnym przeciwieństwem GT6. Nie ma się co dziwić niestety.
                      Masz ochotę pojechać po Północnej Pętli jednym z setek sportowych/wyścigowych aut, obejrzeć sobie filmowo zrealizowaną powtórkę i porobić zdjęcia - odpalasz GT6.
                      Chcesz brać udział w wyścigach - odpalasz coś innego.

Komentarz

Cóż, nie wiem czy się bardziej cieszyć czy smucić. Z jednej strony zdecydowana większość z nas (w tym ja ) zyskuje szansę na lepsze miejsca, a może nawet wygrane w wyścigach
                        No ale z drugiej, tej poważniejszej strony, jednak żal, że odchodzi tak wierny i zasłużony klubowicz...
                        Jakby nie było wielkie dzięki Paweł za te 2 lata wspólnego ścigania. 2 lata - jak to napisałem to wydaje się mało, ale w rzeczywistości to naprawdę długi okres, bo jeździłeś regularnie jak mało kto, byleś aktywny, zorganizowałeś wiele świetnych i dopracowanych do najdrobniejszych szczegółów turniejów. Poza tym byłeś, co ja mówię - jesteś też prywatnie bardzo fajnym gościem, na pewno podpiszą się pod tym wszyscy, którzy mieli okazję z tobą śmigać i rozmawiać choćby przez hs
                        Dziś z nostalgią wspominam twój pierwszy turniej "Corvette Legend", potem równie wspaniałe i na pewno lepiej dopracowane "NR vs GTA" (hah to były czasy największej świetności tego śp. klubu ). Zabawa była przednia
                        Niestety wszystko ma swoje tłuste i chude lata, te pierwsze w Gran Turismo i w NR raczej już minęły, co pokazuje frekwencja na naszych wyścigach ale i ogólnie online w GT6.
                        Mam nadzieję że nie jest to jednak twoje ostatnie słowo jeśli chodzi o GT6 i nasz klub i liczę na to że jeszcze nie raz zaszczycisz nas swoją wyborną osobą na wyścigach NR

Powodzenia i... do zobaczenia Paweł! <dresiarz> <fanatec>

Komentarz

Cóż síę porobiło,stara gwardia odchodzi,szkoda bo revetion to był nie tylko świetny organizator turnieji i kierowca,ale też bardzo kulturalny driver na drodze i poza torem.

Komentarz

A ja wam powiem, że Rev tylko żartuje i jeszcze tu do nas wróci .

Komentarz

Ja tez sie mam zamiar przesiadac na PC.I nie dlatego,ze potrzebuje bardziej hardcore'owego sima od GT6,nie dlatego,ze jest tak malo ludzi online bo jesien zima bedzie wiecej.Ale dlatego,ze na PS4 trzeba bedzie placic jak za zboze za:
                              -gry
                              -abonament
                              -wywalic dobra G27 i kupic nowsza kiere ktora rozkoduje chip zainstalowany w ps4 by zgolic z kasy posiadaczy logitechow(mozna kupic switcha na amazonie za 110$ hahahaha)
                              -polyphony tez nie pomaga i razem z sony robia wszystko by nas wygonic z obozu konsol
                              -pady w ps4 sie rozpadaja w oczach

I udalo im sie,mam tylko nadzieje,ze bede w stanie sfinansowac sobie komputer.
                              iRacing nie bede raczej ruszal bo to kosztowna zabawa,a grafika mierna.Ale sa jeszcze
                              pCARS
                              Assetto Corsa
                              rF 2
                              i kilka starszych ale swietnych simow

Wiec,kwestia czasu jak sony i PD straci 90% najwierniejszych fanow-simracerow.Beda golic casuali

Komentarz

Hmm Gawron, kto by pomyślał. Czytuję wasze forum gtpl i twardo się trzymałeś i chłostałeś chłopaków za to, że zapominając o GT6 zaczynają romans z inną platformą. A tu proszę... co zresztą jest kolejnym powodem, że nie trafiamy już w target PD z ich gran turismo, a zaczynamy szukać czegoś na poważnie.
                                Casuale tylko i wyłącznie, miłośnicy pada - o to target PD. No ale póki co GT6 żyje, można się ścigać i dobrze bawić, chociaż ja ze względu na braki czasu na poważnie muszę przysiąść przy tylko jednej platformie i chyba nią nie będzie gran turismo niestety .

PS. iRacing mówisz odstrasza Ciebie grafiką? Ja jeżdżę na minimalnych detalach (ledwie zipiący netbook), ale kompletnie na to nie zwracam uwagi - cała otoczka, jazda, wyścigi są na tyle fascynujące, że grafika jest mi obojętna w tym momencie. I jedynie czego mi brakuje to czasu aby więcej trenować.

Mimo wszystko do zobaczenia mam nadzieję na torze .

Komentarz

Pracuję...
                                X