Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Turniej GT3 Series - dyskusja

Panowie taka mała prośba aby każdy z chętnych do wzięcia udziału w turnieju złożył w tym wątku podpis świadczący o znajomości regulaminu turnieju Jednocześnie informuję nowych zawodników, że lista startowa na rundę pierwszą 17.05.14r jest już otwarta i można się zapisywać.

Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Auto wybieramy które chcemy?

Komentarz

Jak wpiszesz się na listę startową to zobaczysz, że auto na pierwszą rundę jest już wybrane

Komentarz

Hej zapoznałem się z regulaminem, mam 2 pytania. Byłby to 1 taki wyścig w mojej karierze i nie chciał bym popełnić gafy
        1.O co chodzi z 2miszankami opon? Mam mieć kupione np WM i WT?
        2.Jak dołączyć do pokoju w którym będzie odbywał się wyścig? Dostane zapro i mam wejść w pokoje znajomych?

Komentarz

Witaj. Po pierwsze musisz dodać do znajomych organizatora turnieju czyli mnie ponieważ wszystkie rundy turnieju będą rozgrywane w moim pokoju, po drugie podczas wyścigu musisz skorzystać z dwóch mieszanek opon bo jak tego nie uczynisz to dostaniesz karę( gra po wyścigu dodaje 100 karnych sekund do twojego końcowego czasu ),kupujesz taki rodzaj mieszanek na jakich masz zamiar jechać, z reguły wybiera się te najlepsze. Musisz też zakupić opony na mokrą nawierzchnię ( pośrednie oraz deszczowe ) na wypadek gdyby podczas wyścigu spadł deszcz. Więcej dowiesz się ode mnie na środowym treningu na który zapraszam Ciebie oraz wszystkich zainteresowanych serią. Godzina rozpoczęcia treningu: 19:30

Komentarz

Wszystko jasne jutro wyślę zapro na psn, będe w środę, lecz mogę się spóźnić.

Komentarz

Ekhm, drodzy koledzy... otóż czy któryś z drogich kolegów jeździł może już Audi wyznaczonym do najbliższego wyścigu? Zdaje mi się to auto dziwnie jeździć i bez tuningu, który jest zabroniony, może być całkiem wesoło już na pierwszych zakrętach.

Komentarz

Jest tak jak napisałeś drogi kolego, przed pitem auto to jest bardzo nerwowe, za to po wizycie u mechaników staje się potulne jak baranek i teraz musisz wybrać czy męczyć się kilkanaście okrążeń czy zjechać do boksu już na pierwszym kółku?

Komentarz

Zapoznałem się z regulaminem, ale mam jedną uwagę: uszkodzenia w czasie treningu proponuję ustawić na lekkie. Nie będzie to miało wpływu na wyścig, a nic tak nie frustruje jak drobny błąd i uszkodzenie koła podczas treningu, bo zamiast szlifować jazdę walczy się z uszkodzonym pojazdem i czas traci w pitstopie.

Wyścig zmotywował mnie do zrobienia licencji S-5 na złoto
                  Zrobiłem parę kółek tym Audi na oponach WT i powiem wam, że będzie się działo. Szkoda że nie wiem jak ustawiać hamulce i co daje ich zmiana w trakcie jazdy
                  Muszę się doedukować.

Mój kanał

Komentarz

"Wszelkie ingerowanie w ustawienia aut poza wymianą oleju i zmianą ustawień hamulców zabronione.".

Znaczy się ni mniej ni więcej, iż dociskiem i skrzynią również się nie bawimy?

"przez SzczwanyGapa » Wt maja 13, 2014 12:44 am"

Szczwany, co Ty, spać nie możesz?

Komentarz

Nie muszÄ™

Mój kanał

Komentarz

Niemozna kolego zmieniac hamulcow w trakcie jazdy
                        Tak jak ustawisz przed wyscigiem tak juz musisz jechac do konca
                        A co do uszkodzen to moim zdaniem dobrze ze sa Ciezkie na treningu tez , poniewaz niech sie naucza niektorzy jezdzic nim wejda w wyscig , a o uszkodzenia niemusisz sie martwic jezeli bedziesz mial oczy do okola glowy

Komentarz

Jak nie jak tak? Od czego jest czerwone kółeczko na kierownicy?
                          Co do uszkodzeń w czasie treningu to trochę lipa, bo jak pojedziesz na limicie i zdarzy się że przesadziłeś i w wyniku spina uderzysz w bandę to masz pozamiatane i musisz znów zaczynać z pitstopu.

Mój kanał

Komentarz

Uwaga!!!!
                            Wszystkich startujących w sobotnim wyścigu zapraszam jutro tj 14.05.2014r o godz.19:30 na trening GT3. Chciałbym aby przybyło się jak najwięcej ludzi bo chcę przetestować możliwości mojego łącza (czy podoła 16 zawodnikom na torze bez komplikacji). Jeżeli okazało by się że nie nie da rady wówczas będę się starał załatwić hosta na sobotę. Przybywajcie, a licznie

Komentarz

Dzięki za zaproszenie Paweł, ja wpadnę raczej na pewno tylko jak kupię te Audi <rotfl>

Komentarz

PracujÄ™...
                              X