Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

No to ładnie,tego jeszcze nie grali

Dostałeś z byka

Komentarz

Panowie, ogladalem dzisiaj powtorke wczorajszego wyscigu i zastanawia mnie jedna rzecz. Jak to jest z tymi oponami, bo w regulaminie jest napisane ze trzeba użyć dwóch mieszanek, a z tego co widzialem to wiekszosc jechala caly wyścig na WM.

Komentarz

Marski, nie wierz powtórkom w GT6, one nie zawsze pokazują prawdę poza tym jak by któryś z uczestników nie dopełnił wymagań regulaminu to gra doliczyła by mu do czasu końcowego 100 karnych sekund. Gintoki, to mogło spotkać każdego z nas
        Wracając do wyścigu muszę powiedzieć że, pogubiłem się troszkę ze strategią i improwizowałem, a na końcu to nawet ryzykowałem jadąc 14 okr na miękkich, za wiele z nich nie zostało ale chyba pomogła mi trochę waga auta w którym nie było za wiele paliwa. Gawron i Mariusz bardzo fajna walka, gratuluję wyniku, oby więcej takich wyścigów w przyszłości <okok> Arti, no już myślałem że będziemy się tak tasować cały wyścig <stres> , gdzie później przepadłeś Mam nadzieję że, nikomu nic nie zbroiłem.
        Dzięki wszystkim za udział i oczywiście już dzisiaj zapraszam na SPA.
        Jeszcze jedno, nie wiem może tylko mi się wydaje ale po aktualizacji jest coś nie tak z pogodą, po tylu kółkach w deszczu na zmienności:1 powinno wskoczyć przynajmniej 20-25% wilgotności a tu nic

Komentarz

Panowie a ja mam pytanie związane z obecnością samochodu na torze, czy nie obowiązuje zasada minimum 2 koła na torze ??? Oczywiście każdemu się może zdarzyć wyjazd poza tor, można popełnić błąd. Chodzi mi o sytuacje, gdy 4 koła samochodu wyjeżdżają poza białą linią określającą tor. Na silverstone wyjazdy na copse corner, stowe corner oraz tuż przed prostą start meta są dość ważne z punktu widzenia uzyskanego czasu. A jeśli wierzyć powtórce to u jednego z uczestników zdarzyło się to 16 razy na pierwszych 14 kółkach (i by nie było, że jestem sam święty, to też mi się to zdarzyło kilka razy). Nie jest to moja złośliwość tylko chęć uzyskania informacji.

Komentarz

Hubba ale napisz wprost o kogo Ci chodzi...
            nikt się nie obrazi, mi się nie podobała twoja jazda na LeMans, to napisałem wprost i chyba nie masz mi tego za złe

Komentarz

Oczywiście że, w tym turnieju obowiązuje zasada „dwa koła na torze” tylko oceniając jazdę innego uczestnika trzeba wziąć pod uwagę jego umiejętności oraz sytuację w jakiej doszło do tych wycieczek poza obrus toru. Najlepiej jednak będzie jak po prostu przedstawisz nam tego kierowcę i wtedy będzie można coś więcej powiedzieć

Komentarz

Dokladne jak pisza Reve i Mariusz,mow o kogo chodzi bo kazdy gdyba czy moze masz na mysli jego

Z 3 miejsca to dosyc zadowolony jestem,choc gdybym nie przywalił w Finka(sory wielkie ;/ zła decyzje podjąłem), to mogło być lepiej
                Wyjazdy mi sie zdarzały dość często,ale trudno bedzie znależć te zyskowe wydaje mi sie.

Edit

Reve,gdzies Ci tam Mariusza w generalce wcieło

Komentarz

Cicho bo się wyda tak to jest ze mną po trzeciej zmianie Dzięki za info, niezwłocznie to poprawię

Komentarz

Ha,teraz się zapisałem

Komentarz

wiem że nudzę, ale 05.07 wieczorem są ćwierćfinały mistrzostw w Brazylii, więc ja na pewno odpadam

Komentarz

Fakt miło byłoby wyrobić się z czasem aby zakończyć wyścig przed 22 i obejrzeć spokojnie tych Holendrów z Kostaryką Może dałoby radę skrócić trening i przesunąć wszystkie procedury lekko do tyłu i wystartować np.: o 20:40..?

Komentarz

A meczu nie da rady przełożyć?

Komentarz

Fajnie by było wyrobić się między meczami .Ale i tak się piszę o której by nie było .

Komentarz

Zamieszczone przez tomessi
                              Fakt miło byłoby wyrobić się z czasem aby zakończyć wyścig przed 22 i obejrzeć spokojnie tych Holendrów z Kostaryką Może dałoby radę skrócić trening i przesunąć wszystkie procedury lekko do tyłu i wystartować np.: o 20:40..?
                              Pewnie że da radę skrócić trening i można zacząć wczesniej tylko muszę znać godziny w jakich rozgrywane będą owe spotkania. Nie interesuje mnie mundial dlatego nic nie zmieniałem.
                              Jak wszystko by zgrabnie poszło to myślę że, zamkniemy się w 1,5 godz.

Komentarz

Pierwszy zaczyna się o 18 bez dogrywki i karnych o 20.00 będzie koniec ,a drugi zaczyna się o 22.00 .

Komentarz

Pracuję...
                                X