Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Skoro sprawa wygląda tak, to proponuję spotkać się(otworzyć pokój) o 20:00, 20:15 rozpocząć kwalifikacje a o 20:30 wystartować wyścig. Listę startową zamykam w sobotę o godz. 19:45. Pokój będzie stał na tyle osób, ile znajdować się będzie na liście startowej o wspomnianej wyżej godzinie.

Komentarz

Jak dla mnie to idealne rozwiązanie <okok>

Komentarz

Nikt więcej nie wypowiedział się na ten temat, co odbieram jako akceptację mojej propozycji odnośnie zmiany godziny startu rundy 4. Robimy tak jak pisałem wcześniej:
        - otwarcie pokoju 20:00
        - start kwalifikacji 20:15
        - start wyścigu ok 20:30
        Proszę o punktualne przybycie aby kibice piłki nożnej nie opuścili ani sekundy rozpoczynającego się o 22:00 meczu

Komentarz

Panowie, czy nie sądzicie, że start lotny narobi nam więcej kłopotów niż kamera z kokpitu ? Tą kamerę spokojnie każdy z nas zdąży ustawić podczas chociażby zapalania się czerwonych świateł, bo trwa to wystarczająco długo ( no chyba że ustawia się ona dopiero po komendzie start ). Obawiam się, że podczas startu lotnego wynikną nieprzyjemne sytuacje. Już podczas okrążenia formującego jest niezły młyn. Mnie osobiście ciężko sobie wyobrazić jak to będzie ze startem lotnym.

Komentarz

Startowaliśmy już zdaje się w paru wyścigach lotnie. Co może być straszniejszego niż formujący w naszym wykonaniu? <figielek>

Komentarz

Zamieszczone przez Marski
              Panowie, czy nie sądzicie, że start lotny narobi nam więcej kłopotów niż kamera z kokpitu ? Tą kamerę spokojnie każdy z nas zdąży ustawić podczas chociażby zapalania się czerwonych świateł, bo trwa to wystarczająco długo ( no chyba że ustawia się ona dopiero po komendzie start ). Obawiam się, że podczas startu lotnego wynikną nieprzyjemne sytuacje. Już podczas okrążenia formującego jest niezły młyn. Mnie osobiście ciężko sobie wyobrazić jak to będzie ze startem lotnym.
              Moim zdaniem to jedyne dobre wyjście z tej sytuacji dlatego że do pierwszego zakrętu jest dosłownie rzut kamieniem i nie sądzę aby każdy w ferworze walki po starcie był w stanie zmienić sobie kamerę na jakiej jeździ. Lotny start to nic groźnego wystarczy tylko zastosować się do zasad jakie przedstawiłem w poście startowym oraz w regulaminie turnieju

Komentarz

Revetion, kamerę mozna zmienić juz jak tylko pojawi sie samochod na ekranie. Potem jest komunikat o tym ze falstart będzie karany i zapalają sie czerwone swiatla, których jest 4, po ich zapaleniu jest jeszcze chwila przerwy i dopiero start. I podczas tego kamerę mozna zmienić kilka razy na spokojnie bez stresu. Na okrążeniu formujacym tez wystarczylo sie trzymac zasad, a wygladalo to jak wygladalo Zrobisz jak uwazasz , ja tylko zaproponowalem i uwazam, ze nie ma potrzeby startować lotnie

Komentarz

Startowałem pare razy i za CHRL nie mogłem przed rozpoczęciem jazdy zmienić widoku dlatego tak się upierałem przy lotnym, a dzisiaj rano pierwsza próba i udało się GT6 nie ułatwia życia organizatorom wyścigów Zatem wystartujemy normalnie no chyba że ktoś inny ze stawki ma takie same problemy jak ja, proszę podzielić się swoimi spostrzeżeniami na ten temat

Komentarz

Tez uwazam ,ze nie ma problemu ze zmiana kamery.Jak sie uprzec to mozna 3 razy zmienic,zmieniajac kolejno przez wszystkie widoki az do docelowego.

Komentarz

Panowie, u mnie jest tak jak ostatnio. Bardzo chce jechać, ale jestem jeszcze w trasie i jeśli nie zdążę dojechać to po wszystkim .
                      Tak wiec jak nie stawie się na czas to nie czekajcie...
                      Jakby coś to powodzenia!

Komentarz

Panowie zawodowy wyścig i nawet nam się udało wpasować miedzy meczami bez straty nawet min . <lol>

Komentarz

Wyścig bardzo fajny,szkoda tylko,ze tak malo ludzi.Drugi minus jest taki,ze słabe punkty z tego beda ;/.Ale zabawa przednia <lol>

Wygrałem kwali i start z P1.Bylo jeszcze troche mokro i udalo sie odskoczyc na 3 sekundy od Adama.Ten to zawsze mnie goni jak szalony i pod presja popelniam male bledy,on odrabia 1,5sek o pobija moj best lap o 0,050 .Wiec teraz ja musialem cisnać i zaraz patrze coś sie chyba stalo bo mam juz 12 sek przewagi.Reve tez coś na poczatku zaginał w tyłach-nie wiem co sie tam stało.
                          Przejechałem z 10 lap i zaczyna padać.Dojechałem do 14 czy 15 okrazenia i nadal świeci 0%,ale myśle wrzuce deszczowe pośrednie,pewnie sie przejaśni zaraz a ja bede mial zmiane mieszanki z głowy.A do póki wyschnie bede mial pośrednie.Wjechalem do pit i Reve objał prowadzenie.
                          Przejechałem kilka lapów i nadal 0% a opony ślizgaja sie i czasy tragiczne.Zmieniam opony,wjechalem do pit i znów wrzuciłem WM,deszcz nadal pada i nadal 0% wilgotnośći.Opony trzymaja znakomicie i mimo,ze moje okrazenia nie były idealne,robie 3 best lapy kolejno po sobie(mniej wiecej).Byla szansa ponizej 2;15 ale nie mam co narzekac.
                          Gonie Revetiona,ciśnienie mi skoczyło bo popełnilem blad z tym PITem i pojecia nie mam czy Reve musi jeszcze uzyc 2 mieszanki czy juz uzył.Wilgotnosc toru zaczyna działac 4%.Udało sie dogonic Reve i Adika i wyprzedzic tego drugiego.Reve zjechal do PIT,ja zrobilem jeszcze z 2 lapy i wrzucilem WP ale wyjechalem za Reve.Jechało sie słabo na tych pośrednich,trzeba mi by WD wrzucic,ale patrze Rev zjechal do PIT.Wiec juz bez zbednej spiny dokonczylem wyscig na P1 i WP choc świtalo mi w głowie czy deszczówek nie wrzucic.

Po wyścigu okazało sie ,ze Reve spadł na koniec bo nie kupił deszczówek

Dzieki i do następnego.

Komentarz

Mnie niestety wywalilo z pokoju. Okazalo sie jeżeli jakieś inne uzadzenie laczy sie z moim internetem przez wi-fi ( w tym przypadku laptop, który wlaczyla moja kobieta) to tracę polaczenie z serwerem gt6 wkurzylem sie poraz kolejny i poszedlem w cholere. Z tego co widzialem to nie powalczylbym, bo u mnie 2:17 z groszami to byl maks gratulacje dla tych co ukończyli i dla autora best lapa

Komentarz

Powalczyłbyś Po nieudanych kwalifikacjach, gdzie gra pokazywała mi że mam wyścigowe miękkie tak na prawdę miałem pośrednie, powinienem startować ostatni, a startowałem czwarty chyba, więc postanowiłem oddać pozycje i z ostatniego miejsca spokojnie kontynuować wyścig. Zaliczyłem spina, i powiem szczerze myślałem że skończę wyścig na ostatniej pozycji. W pewnym momencie strata do lidera wynosiła blisko minutę. Byłem w o wiele gorszej sytuacji od Ciebie, ale udało mi się skończyć wyścig na drugiej pozycji. Best lap też miałem coś w okolicy 2:17.

Komentarz

A właśnie Gintoki,na jakich oponach konczyłeś wyscig.Bo gra mi pokazywala na replayu ze cały wyścig miałęś WM,tak samo REVE i ktoś jeszcze.

Komentarz

Pracuję...
                                X