Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Hmm mnie najbardziej ciekawi dlaczego Arti nie stawiał pokoju, skoro jechał, a ostatnio na Monako jego łącze dało dobrze radę

Komentarz

Może wyjaśni nam to w następnym odcinku sensacji XX wieku p. Wołoszański a tak na poważnie to ile osób opuściło wyścig z własnej woli a ilu wykopało oprócz Mariusza, Marskiego i Finka? U mnie na końcu wyglądało to tak.

Komentarz

I niech wszyscy podziwiajÄ… moje czwarte miejsce, przed Revetionem i Gawronem <cwaniak>

Komentarz

Niestety ten wyścig dla mnie nie był udany. Już na samym początku przy hamowaniu do pierwszej szykany ktoś uderzył we mnie i uszkodził dwa tylne koła i odrazu musiałem zjechać do pitstopu. Moim zdaniem tak być nie powinno, tym bardziej na samym początku wyścigu. Druga sprawa to okrążenie formujące, nie którzy jechali tak chaotycznie, że momentami ciężko było zachować właściwą pozycję startową. Na pierwszym okrążeniu pod koniec ktoś tak gwałtownie zahamował, że niestety kolega który powinien być za mną skończył przede mną, juz nie pamietam kto. Na sam koniec w 26 okrążeniu wywalilo mnie z pokoju. W tym momencie już totalnie się wkur... Tyle ode mnie, pozdrawiam

Komentarz

Ten wyścig to masarnia - na poczatku połowa nie widziala Mariusza, przez co stracilismy troche czasu, ale to tam jeszcze byl pryszcz. Na formujacym ktos powinien dostac po dupie za te blokowanie, a Ciuciu ledwo sie tam wyrobil ;p
            Pierwszy zakret to byl jakiś zart - nagle ni z gruchy ni z pietruchy dostalem uszkodzenia wszystkich kół i silnika. Chwile potem Finek zrobil sajgon lagiem. Po wyjeździe z boksu na Parabolice dostalem tepa i obudzilem sie na barierce... powiedziałem dość
            GT5 - 100%
            GT6 - 100%
            GTS - 100%
            GT7 - 100%

Komentarz

Marski to mi sie tam dało ciała ,ale dobrze że mieliśmy jeszcze jedno formujące ,a jak by go nie było to pewnie bym cię puścił na starcie bez problemu .Ale faktycznie tempo na formującym było tragiczna Rev by musiał to ustawić jakoś aby jechać równiej.

Komentarz

Adik wcale Ci się nie dziwie, bo ja sam ledwo zdołałem zahamować. Wystarczyło lekko się zagapić żeby tak się stało.Na szczęście w tym przypadku było proste rozwiązanie, tak jak napisałeś. Szkoda, że nie jest to takie proste jak ktoś ci wjeżdża w dupę

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
                  I niech wszyscy podziwiajÄ… moje czwarte miejsce, przed Revetionem i Gawronem <cwaniak>
                  ,ciesze sie,ze mogłem pomóc xD

Komentarz

REV czy planujesz jakiś trening przed sobotą może poćwiczymy procedure startową bo są problemy w GT3 jak i w LMP&GT500.

Komentarz

Jasne oficjalny trening tym razem odbędzie się we czwartek między godz 20:00-22:00, serdecznie zapraszam

Małe uściślenie w regulaminie odnośnie okrążenia formującego:
                      7. Procedura startowa.
                      Po zakończeniu 10 minutowych kwalifikacji odbędzie się wyścig na jedno okrążenie tzw formujące( na wypadek gdyby kogoś wykopało z kwali ) wtedy to dany kierowca będzie miał trochę czasu na ewentualny reset swojego łącza internetowego i ponowne dołączenie do pozostałych zawodników ale wtedy startował będzie z ostatniego miejsca. Podczas tego okrążenia obowiązywać będzie zakaz wyprzedzania a prędkość na nim nie może przekraczać 130km/h, gdy gra wystartuje nas, ruszamy powoli począwszy od pierwszego zawodnika ( żaden zawodnik nie ma prawa ruszyć z miejsca dopóki poprzedzający go kierowca nie rozpocznie jazdy ), metę tego okrążenia przejeżdżamy w takiej kolejności jak ukończyliśmy kwalifikacje. Jest to o tyle istotne dlatego że następny wyścig czyli ten właściwy zostanie rozpoczęty według kolejności ukończonego okrążenia formującego.

Komentarz

I jeszcze jedno - wszyscy przed wejściem na serwer usuwają catche z sieci w GT6. Jak to zrobić przeczytacie tutaj - http://www.gran-turismo.com/pl/gt6/manu ... on/network
                        GT5 - 100%
                        GT6 - 100%
                        GTS - 100%
                        GT7 - 100%

Komentarz

Jeszcze kilka wyścigów i regulamin będzie kąpletny <lol>

Komentarz

Na przyszłość jak znalazł

Komentarz

W ostatniej zaskakującej aktualizacji otrzymaliśmy "nowe" auto GT3 oraz całkowicie nowy tor. Dlatego tez proponuje aby dopisać do kalendarza wyscig na Red Bull Ringu w YouTube'owym GT-R'ku <rotfl> Co myślicie?

Komentarz

Dokładnie miałem taki sam pomysł
                                GT5 - 100%
                                GT6 - 100%
                                GTS - 100%
                                GT7 - 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X