Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT3 Series - dyskusja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej GT3 Series - dyskusja

Szczerze mówiąc to liczyłem na to że, poprawią prowadzenie R8 ultra i będzie można nimi poszaleć a tu znowu lipa Takie fury stoją w garażu i pokrywają się kurzem <zly> Odnośnie nowego toru to chłopaki trafili w 10 <okok> pamiętam go jeszcze z F1'97 na psx tylko pod inną nazwą A1 ring czy jakoś tak.

Komentarz

Mnie tam sie dobrze śmigało R8, może nie jest łatwe w prowadzeniu ale da sie tym przecież jeździć

Komentarz

Jaaaa, Panowie, ale miałem piękny sen . Jechaliśmy wyścig w GT3 na Silvie, szedłem jak burza i wygrałem . Wprawdzie nie wiem czemu jechałem Weiderem, ale to na pewno był wyścig GT3 Revetiona .
        Faaajnie .

Komentarz

Wczoraj zrobiłem małą symulację na wyścigowym tempie, stint na miękkich gumach i czasy w okolicach 2 min.
          GT5 - 100%
          GT6 - 100%
          GTS - 100%
          GT7 - 100%

Komentarz

Jaki byl wczoraj BL?
            GT5 - 100%
            GT6 - 100%
            GTS - 100%
            GT7 - 100%

Komentarz

Nie chcesz wiedzieć .

Komentarz

Musze moj synu ^^
                GT5 - 100%
                GT6 - 100%
                GTS - 100%
                GT7 - 100%

Komentarz

U mnie wpadło 1:58,xxx. Myślę że, w miarę ubytku paliwa z baku możliwe jest uzyskanie niskiego 1:57, oczywiście na nowych gumach

Komentarz

Miazga .
                    Jutro to będzie niezłe lanie <rozga>

Komentarz

Panowie,nowy tor owszem mozna dodac ,ale nie znowu GTR,przeciez one wszystkie sa takie same,roznia sie tylko naleppka i nazwa.

A na ostatni wyscig dajcie audi r8 team phoenix i jako wyjatek dopusc reve ustawienia.
                      Audi z setupem i dociskiem to jest bajka.Jak sie zgodzisz to udostepnie setup dla wszystkich.

Ja tym Audi na silvie na wyscigowych twardych z setupem zrobilem 1;55,3 majac 607 PO i 560KM.

Ten GTR to jest tragedia.

Komentarz

Zwykły GTR GT3 '13 a base model ciutkę się różnią.
                        GT5 - 100%
                        GT6 - 100%
                        GTS - 100%
                        GT7 - 100%

Komentarz

Ja cały czas czekam na poprawkę od PD w prowadzeniu R8-emek i niewykluczone że się doczekam, stąd też decyzja o powtórzeniu pierwszej rundy (w której jechaliśmy team phoenix) na końcu turnieju. Dlatego też wszystkie R8 zastąpiłem BMW i chociaż żadna z nich nie jest zbudowana w specyfikacji gt3( oprócz Z4 ) to jazda nimi to prawdziwa przyjemność. Ustawienia aut sprzed aktualizacji jak mi wiadomo są bezużyteczne a poza tym miały to być zawody bez grzebania w bebechach Osobiście chciałbym jechać audi ale jak mam się męczyć na zakręcie przy prędkości 70-80 km/h gdzie trabantem przeszedłbym bez odjęcia, to ja wolę jeszcze poczekać Nowy tor jak już pisałem wcześniej bardzo mi się podoba ale jak zacznę dodawać nowe to się zrobi seria całoroczna i nie wiem czy się niektórzy nie znudzą ( o czym świadczy liczba chętnych na liście startowej ) dlatego też na razie pozostaje bez zmian.
                          Jeszcze jedna sprawa. Dzisiejszy wyścig jedziemy u Gawrona ( pokój publiczny, stały gospodarz ) dlatego proszę o punktualne przybycie żeby nie trzeba było wypraszać nieproszonych gości.

Komentarz

Panowie obawiam się, że mogę nie zdążyć. W razie czego nie czekajcie.

Komentarz

[youtube:2mio5j12]https://www.youtube.com/watch?v=GmG_loy8o9Q&feature=youtu.be[/youtube:2mio5j12]
                              Tak się jeździ

Komentarz

Tak się właśnie zastanawiałem co miałeś na myśli pisząc w pokoju, że latałeś. Teraz już wiem masakrycznie Cie zmiotło

Komentarz

PracujÄ™...
                                X