Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe - wyścigi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Zawody sezonowe - wyścigi

Sezonowe B-Spec na La Sarthe udało mi się wygrać Mazdą 787B, ale pierwszy pit dopiero na 4 okr i potem do końca na przejściówkach. Opon prawie zabrakło i wygrałem trochę fuksem bo z przewagą 1,5 sec .
    Na 9 okr jechałem ze stratą 35 sec. Po picie czołowej piątki, na Mulsane podczas 10 okr. miałem jeszcze 15 sec. przewagi nad drugim.
    http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Ja miałem trochę co się srać ale w końcu też i moim zdaniem najlepszym do tych zawodów wozem jest Audi R8 Race Car '01 czy też Team Oreca heh one najlepiej się sprawują.
      Pierwszy wyścig jaki wygrałem to właśnie tym wozem w dodatku moi kierowcy mieli skila po 24.
      Tylko szkoda że każdy wyścig trwa około 40 min.

Komentarz

Na GT Planet twierdzą że Chapparal przejedzie 10 kółek na sportowych miękkich i dojeżdża na 1 miejscu, bo nie trzeba zjeżdżać do pitu.

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
          Na GT Planet twierdzą że Chapparal przejedzie 10 kółek na sportowych miękkich i dojeżdża na 1 miejscu, bo nie trzeba zjeżdżać do pitu.
          O to ciekawa nota. Sprawdzę to w środę.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Dlatego mój chaparral ma nadal taki sam przebieg z jakim go kupiłem. Nie jestem fanem trybu B-Spec ale to jest po prostu śmieszne.

Komentarz

Tak straszyliście, a to Le Mans to banał
              BMW V12 - start na twardych, na 4 okrążeniu zjazd po pośrednie i do mety
              A-Spec- 40 lvl
              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zondą R nie udało mi się niestety wygrać. Teraz jadę Mazdą Furai, ale też nie wygląda to dobrze hehe
                Częściowo to wina jednak niskiego skilla moich cieci.

Komentarz

Podobnie w pierwszym wyścigu: TAKATA NSX + opony pośrednie starczają na cały wyścig. Tylko musi jechać spokojnie i na siłę nikogo nie wyprzedzać.
                  Mój sam pojechał, sam zjechał na pit i wygrał z przewagą 17sec.
                  A-Spec- 40 lvl
                  B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ja mojemu dałem sportowe miękkie i przejechał w Mobil 1 NSX cały wyścig po SPA bez PITu i bez popędzania. Przewagę miał sporą, nawet nie chciałem czekać na resztę stawki żeby sprawdzić ile. Po prostu kazałem mu jechać ponownie.

Wczoraj kupiłem ostatni wóz za 20 milionów. Jak dobrze pójdzie dziś będę miał wszystkie wozy. Uczciwie zarobione, bez klonów :-)

Komentarz

Wczoraj kupiłem ostatni wóz za 20 milionów. Jak dobrze pójdzie dziś będę miał wszystkie wozy. Uczciwie zarobione, bez klonów :-)
                      Ja pewnie nigdy, jakoś na złoto chyba nie przejadę Red Bulla :/
                      ale z tych co można kupić to już od dawna mam wszystkie i też uczciwie
                      A-Spec- 40 lvl
                      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Sprawdziłem Chaparala 2J na sportowych miękkich i lekko poganiany przejeżdża wszystkie okrążenia bez pitu. Polecam. 22 sek przewagi miałem nad drugim Bentleyem.

Komentarz

Nowe Sezonowe

Mistrzostwa Wymarzonych Samochodów

W tych wyścigach można wystartować każdym samochodem. Nie ma ograniczeń odnośnie wyboru opon, natomiast tuning ograniczony jest do 750 PO. Osiągi samochodów przeciwników wynosić będą między 587 a 709 PO. Większość z nich będzie wyposażona w opony wyścigowe/twarde.

Mistrzostwa Wymarzonych Samochodów: Grand Valley Speedway /5 okrążeń
                          Okres dostępności: 05.01.2012 04:00 -
                          1.: Cr.245 800 2.: Cr.149 600 3.: Cr.131 500

Mistrzostwa Wymarzonych Samochodów: Special Stage Route 5 / 5 okrążeń
                          1.: Cr.213 000 2.: Cr.129 700 3.: Cr.114 000

Mistrzostwa Wymarzonych Samochodów: Spa-Francorchamps /5 okrążeń
                          1.: Cr.294 500 2.: Cr.179 300 3.: Cr.157 500

Mistrzostwa Wymarzonych Samochodów: Suzuka Circuit /5 okrążeń
                          1.: Cr.267 600 2.: Cr.162 900 3.: Cr.143 100

Mistrzostwa Wymarzonych Samochodów: Eifel (Circuit) 111A /5 okrążeń
                          1.: Cr.228 900 2.: Cr.139 300 3.: Cr.122 400

Nie używaj czerwonej czcionki
                          Angello
                          http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Mam pytanie do tych bez DLC, możecie przejechać te zawody sezonowe czy nie?

Komentarz

Możemy .

Komentarz

Tak możemy i ja się z tego bardzo cieszę Zaraz odpalam Spa i robię dziewicze okrążenie
                                "If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Pracuję...
                                X