Wyzwanie 500 PO FR
Okres dostępności: 07.06.2012 05:00 -
1.: Cr.151 100 2.: Cr.83 105 3.: Cr.60 440
Zawody te przeznaczone są dla ekspertów korzystających z samochodów z silnikiem z przodu i o napędzie na tylne koła. Tuning ograniczony jest do 500 PO. Dozwolone są opony sportowe/średnie lub gorsze. W tym wyścigu przyznawana jest „premia za różnicę w osiągach”, w ramach której samochody o mniejszej liczbie PO otrzymają większą nagrodę. Np.: zwycięzca zawodów, który startował w samochodzie posiadającym 450 PO, otrzyma dwukrotnie wyższą nagrodę.
Ciekawe jakie tutaj auto da radę ;D Pewnie jakimś Fiacikiem to przejadą. No fajnie. Powie mi ktoś jaki RM za to dostajemy? Bo nie mam dostępu do konsoli...
No Fiacikiem to nie bardzo, bo nie kojarzę Fiata z GT5, żeby miał silnik z przodu i napęd na tył. Zawody przejechałem BMW M3 CSL zduszonym do 470 PO, więc na luziku.
Niecałe 450 PO i miałem 702k Cr z wygranej w wyścigu w którym podstawą za pierwsze miejsce jest 151k Cr. Nie pamiętam, który wyścig. I nie pamiętam dokładnej liczby PO.
Miałem też oczywiście bonus 200% za te ciągłe logowania.
I z tego co zauważyłem, to podwoiło mi jedynie nagrodę za różnicę w osiągach.
Dokładna wygrana to: 702 615 Cr
Podstawa: 151 100 Cr.
Liczyłem ((702 615 - 151 100) / 2) i wyszła mi ta liczba która była właśnie oznaczona przy odbieraniu nagrody jako bonus za różnicę.
Uhu. Nie doszedłem do fazy bolidów lecz w każdym razie udało mi się wypożyczyć takowego. Zaliczyłem jedynie Indy a za Nurba nie mam nawet zamiaru się brać
Komentarz