Pozwoliłem sobie zakupić dziś pełny pakiet DLC i pierwsze co zrobiłem, to wybrałem Nissana GT-R R35 TC i odpaliłem sezonówkę. Było bardzo miło...
Próba czasowa na torze Spa-Francorchamps dla samochodów drogowych do 500 KM. Samochody mogą być tuningowane do 500 KM, a ich waga obniżona do 1000 kg. Opony ograniczono do sportowych/twardych lub gorszych.
Próba czasowa 700 KM Spa-Francorchamps / Trudne warunki pogodowe
Okres dostępności: 12.01.2012 04:00 - 26.01.2012 04:00
Złoto: Cr.250 000 Srebro: Cr.150 000 Brąz: Cr.100 000
Próba czasowa na torze Spa-Francorchamps w trudnych warunkach pogodowych dla samochodów drogowych do 700 KM. Samochody mogą być tuningowane do 700 KM, a ich waga obniżona do 800 kg. Opony ograniczono do wyścigowych/twardych lub gorszych.
Poradzić na złoto, czy poradzić na rekordowe wyniki?
Bo jeśli chodzi o pierwsze, to na totalnym lajcie "suche" Spa przejechałem seryjnym Ferrari Enzo (jedynie moc obniżona do 500 KM), "mokre" Spa Nissanem GTR 2012 z ostatniego DLC. Do ambitniejszych czasów trzeba mieć konkretniejsze samochody - Nissana R390 Road Car lub Hondę NSX Road Car.
Szutrowy drift pokonałem Subaru Imprezą STI RM, a Fuji wyścigową Hondą S2000.
udalo mi sie wygrac Sarthe Audi r8 {playstation} ale sie natrudzilem caly czas kazalem mojemu kierowcy cos robic ,ale sie udalo. Nic z nim nie robilem tylko troche zwiekszylem v-max i na 9 okrazeniu zalozylem jeszcze raz posrednie ,wyprzedilem r8 na pred ostatnim zakrecie i mialem przewage 1 sec
Jak nie wiecie czym najlepiej przejechać, to polecam sprawdzić rankingi najlepszych kierowców. Nie sprawdzałem jeszcze tych wyzwań, ale po pierwszym widzę, że na pewno Nissan 390R pójdzie w ruch.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Zależy które, co do czasówek to ok, ale drifty ci najlepsi wymiatacze sadzą na Speed 12, którego ja nie daję rady ogarnąć, za to o wiele lepiej wychodzi mi latanie bokiem driftowozami np. Blitzem
W koncu przeszedlem La Sarthe w B-Spec Wielkie dzieki wowa1979 za udostepnienie "Wiatraka", skubany przejechal caly wyscig na sportowych miekkich bez zjazdu do pit stopu. Co prawda udalo sie za 3x, musialem poczekac az moj driver awansuje na 30poziom bo dwie wczesniejsze proby (poziom 29) konczyl na 2 pozycji...
Ja zaliczyłem to już dawno temu. Co ciekawe wybrałem spokojnego kierowcę, ten najbardziej agresywny był po prostu zbyt... agresywny, nie szanował opon wcale
Komentarz