U mnie ta próba z GT-R 'em wogóle nie działa Kiedy wszystko się załaduje i mam menu startu to w cokolwiek bym nie wszedł zawiesza się gra. Robie start wyścigu - zawiecha (czyli ładuje się i nic z tego nie wynika), wchodze w ustawienia jazdy - zwiecha, w końcu wychodzę z tego wyścigu - zwiecha (znaczek GT i nic poza tym). Jedynie wyjście do XMB pomaga Co robić?
Spoko tor na ten event z nissanem. Trudny dosyć, na razie mam 1.36.xxx ale do 1.31 jeszcze brakuje cel na dzisiaj: 1.33 ^^
Edit:
Jest 1.33.7...kurcze, wieczorem jeszcze pojeżdżę
Ja dobiłem do 1.37.xxx. Mam ambicje na lepszy czas, oczywiście. Na czym śmigasz? Kierka?
Zamieszczone przez Patras_97
Tak, inne zawody działają poprawnie. Co jest?
Nie mam pojęcia o co chodzi. Być może masz jakiś bad sector na płycie.
Teraz żeby było śmieszniej salon Nissana już mi nie działa Wchodze sobie kupić Motul Autech a nie wyświetla sie żadne auto.Są tylko miniaturki tych które widać przed przesunięciem wyboru w bok. Tam są już puste pola. Wygląda to jakby ktoś wszystkie Nissan'ki ukradł. Kiedy chcę wyjść z salonu - Zwiecha i wyjście do XMB. Do tego Xanavi GTR nie mogę jeździc ani w treningu ani online bo gra akurat na tym wozie zawsze się zawiesza. Ponadto GT5 wiesza mi sie na samej instalacji. Inastaluje się aż do wyświetlenia że pozostało 7 min. gdy tak naprawdę mineły tylko dwie, wskażnik dotępu do dysku nie mruga, anulować inst. też nie mogę - zwiecha. Ale jaja Ja już nie wiem co mam robić...
Komentarz