Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Ja Suzuke 1000km jechalem RedBullem

Ale w Bspecu :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Pawełek_GDA
      Kaz na Tweeterze potwierdził, że przy najbliższej aktualizacji zostanie dodana opcja save'owania podczas wyścigów długodystandowych
      Wie ktoś kiedy wejdzie ta aktualizacja? Bo już nogami przebieram od jakiegoś czasu czekając tego jak zbawienia

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
        Wie ktoś kiedy wejdzie ta aktualizacja? Bo już nogami przebieram od jakiegoś czasu czekając tego jak zbawienia
        Heh, jak dla mnie, to jakoś nie pociąga mnie opcja save'a. Wytrzymałość to wytrzymałość, trzeba sobie radzić i tyle. Btw, przejechał ktoś już 24h w A-Spec? :mrgreen:
        A-Spec Level: 33
        B-Spec Level: 38
        Postęp: |||||||||| 96%

Komentarz

Chyba nie istnieje osoba, która jechałaby 24 godziny bez przerwy....

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
            Niekoniecznie mam na myśli 24h cały czas, ale po prostu jechać ile się da, a potem po prostu zrobić przerwę na noc i jedziemy dalej. Co jednak nie podważa faktu, że jazda 24h cały czas nie jest niewykonalna (byłoby to jednak ogromne poświęcenie). No i w prawdziwym Le Mans przecież nie jeździ jeden kierowca.

Komentarz

Zamieszczone przez Tisos
              Niekoniecznie mam na myśli 24h cały czas, ale po prostu jechać ile się da, a potem po prostu zrobić przerwę na noc i jedziemy dalej. Co jednak nie podważa faktu, że jazda 24h cały czas nie jest niewykonalna (byłoby to jednak ogromne poświęcenie). No i w prawdziwym Le Mans przecież nie jeździ jeden kierowca.
              Oczywiście że można i tak planowałem zrobić póki się nie dowiedziałem o tej aktualizacji z mozliwością sejwa, a ponieważ z natury jestem oszczędny, to bardzo chętnie zaoszczędzę trochę prądu po prostu korzystając z funkcji save (zamiast zostawiać konsolę np. na noc włączoną na pauzie) - i mam tu na myśli tylko wyścigi 24h, bo resztę już dawno mam "przejechaną"

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                Oczywiście że można i tak planowałem zrobić póki się nie dowiedziałem o tej aktualizacji z mozliwością sejwa, a ponieważ z natury jestem oszczędny, to bardzo chętnie zaoszczędzę trochę prądu po prostu korzystając z funkcji save (zamiast zostawiać konsolę np. na noc włączoną na pauzie) - i mam tu na myśli tylko wyścigi 24h, bo resztę już dawno mam "przejechaną"
                W sumie, jeżeli można oszczędzić to czemu nie, zawsze to te kilka złotych w kieszeni. Ja do przejechania mam jeszcze Suzuke 1000km i resztę, a w B-Spec to jeszcze tylko 24-godzinne. Jednak szkoda, że nie mam jak zrobić update, a te zmiany expa mnie bardzo dobiły. Gdy zgarnę X2010, to zabiore się za A-Spec, aby mnie nie dobiło Le Mans w B-Spec (gdzie po jego zrobieniu na nowych expach mamy bezpośredni awans z 35 na 36 lvl, z czego wynika nieopłacalność jego zrobienia na starym przeliczniku).

Komentarz

Polecam Tsukuba 9h w A-spec, jak do tej pory mój najdłuższy długi dystans, ale nie powiem żebym po tych 9 godzinach czuł się jakiś zmęczony, tylko tor strasznie krótki i nuda była w czasie tych kilkuset okrążeń... No i baaardzo ładny zastrzyk expa na koniec

Komentarz

Swoją przygodę z 24 godzinnym wyścigiem rozpocznę w ten piątek . Idę do brata na 2 nocki , i będziemy się z tym męczyć

Komentarz

Hej

już raz pytałem, ale nie uzyskałem odpowiedzi, a na pewno część z Was parę razy robiła Nurburgring 4h. Co ile okrążeń zjeżdżają do pitstopu przeciwnicy?

Komentarz

Zamieszczone przez Nuttie
                        Hej

już raz pytałem, ale nie uzyskałem odpowiedzi, a na pewno część z Was parę razy robiła Nurburgring 4h. Co ile okrążeń zjeżdżają do pitstopu przeciwnicy?

Cześć ,jechałem chyba ze 8 razy co do przeciwników to prawie zawsze na drugim miejscu dojeżdża Amuse Honda Gt1 ma boks około co 5 okrążeń.

Komentarz

Pytam bo odblokowałem 32lvl i na próbę odpaliłem 4h, no i jakież było moje zdziwienie gdy na liście startowej zobaczyłem Audi R8 LM Race Car '09 Odpaliłem, i udało mi się uciec mu jedynie na 8 sekund a boxować będę musiał co 2 okrążenia (opony), więc raczej nie widzę możliwości wygrania z tym przeciwnikiem jadąc Audi RS6 '08. Odpaliłem drugi raz, trzeci i więcej się to auto nie pokazało, a z resztą BNR34, Hondy S2000 daję radę nawet z tak częstym pitstopem A już się przymierzałem do Lexusa IS F RM, tego z filmiku o Nur 24h co na stronie gran-turismo.com jest i co nim jeździł twórca GT5.

Komentarz

Zamieszczone przez Tisos
                            Nie każdy ma pod ręką drugiego kierowcę a skoro jesteś taki wytrzymały to polecam 13-15 godzinny przejazd za prawdziwym kółkiem :wink: to jest dopiero jazda mi bardziej żal konsoli bo sony by tylko zacierało ręce żeby lecieć po drugą w końcu to oni wydali tą grę.

A jeśli mówisz o przerwie na spanie to jaką różnice widzisz między savewowaniem a pauzowaniem bo ja żadnej po za tym że ps3 odsapnie :mrgreen:
                            ja jestem wytrzymały jak kóń ale też przebieram nogami za tym zapiskiem
                            A-Spec-40
                            B-Spec-40

Komentarz

Zamieszczone przez BlackBear
                              A jeśli mówisz o przerwie na spanie to jaką różnice widzisz między savewowaniem a pauzowaniem bo ja żadnej po za tym że ps3 odsapnie :mrgreen:
                              ja jestem wytrzymały jak kóń ale też przebieram nogami za tym zapiskiem
                              W takim razie u ciebie chyba rodzice płacą za prąd, skoro nie widzisz różnicy między sejwowaniem a pauzowaniem. Ja niestety opłacam sam, więc dla mnie jest to różnica i dlatego szkoda mi zostawiać konsoli bezużytecznie ciągnącej prąd na X godzin. Poza tym jak już tu niektórzy pisali, byłoby niefajnie jakby np. w nocy z grą na pauzie nastąpiła jakaś przerwa w dostawie prądu. A tak zapisujesz i się nie stresujesz

Komentarz

Zamieszczone przez Nuttie
                                Pytam bo odblokowałem 32lvl i na próbę odpaliłem 4h, no i jakież było moje zdziwienie gdy na liście startowej zobaczyłem Audi R8 LM Race Car '09 Odpaliłem, i udało mi się uciec mu jedynie na 8 sekund a boxować będę musiał co 2 okrążenia (opony), więc raczej nie widzę możliwości wygrania z tym przeciwnikiem jadąc Audi RS6 '08. Odpaliłem drugi raz, trzeci i więcej się to auto nie pokazało, a z resztą BNR34, Hondy S2000 daję radę nawet z tak częstym pitstopem A już się przymierzałem do Lexusa IS F RM, tego z filmiku o Nur 24h co na stronie gran-turismo.com jest i co nim jeździł twórca GT5.
                                Tą Audicę właśnie wygrywasz po zaliczeniu złota w tym wyścigu, super maszynka a swoją drogą - co 2 okrążenia musisz zmieniać opony?? A jakie stosujesz? Może spróbuj inną furką pojechać, coś z klasy RC. Ja jechałem RedBullem i co 4 okrążenia miałem pit-stop, ale bardziej ze względu na paliwo, bo opony się jeszcze nawet trzymały. Pamiętam że na początku próbowałem Zondą R Race Car ale też po dwóch okrążeniach opon praktycznie nie było. A przeciwnicy faktycznie co 5 okrążeń w większości pit-stop zaliczają

Komentarz

Pracuję...
                                X