Doobra, mam w końcu trochę więcej upragnionego czasu, więc w końcu pojadę ten ostatni wyścig endurance. Mam nadzieję, że te savy działają porządnie, bo więcej jak na 4 dni gry to sobie nie mogę pozwolić niestety.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Słuchajcie mam pytanie. Czy bezpiecznie jest aktualizować grę, kiedy mam zapisany wyścig wytrzymałościowy? Sprawdzał ktoś z was taką ewentualność? Jak się da i mogę wznowić wyścig na nowym patchu to dajcie znać. Ciekawią mnie te nowe odgłosy silników. Jak nie to się wstrzymam z updatem do ukończenia wyścigu. Nie chcę stracić moich 18 godzinek
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Jechałem akurat po raz kolejny Nur 4h autem, w którym pitstop robiłem co 4 okrążenia ze względu na stan opon. Dziś odpalam GT, instaluje się 2.02 i w drogę wznawiam wyścig Nie korzystam z wyświetlania informacji, więc po pitstopie ruszyłem w drogę, zrobiłem jedno okrążenie, na początku drugiego dupa zaczeła mi w aucie zamiatać na boki. myślę sobie "co jest?". Przywróciłem wskaźniki gry na "włączone" i patrzę że mam zuzyte opony na maxa. Myślę , że błąd gry i mi wcześniej przy wznawianiu nie zmieniło opon. No to pod prąd wróciłem do pitstopu i wymieniam opony. Zrobiłem jedno kółko a tu znów nie ma opon. I teraz zamiast co 4 kółka muszę zjeżdżać na każdym. Ale zauważyłem, że przeciwnicy też jeżdżą wolniej oszczędzając opony. Ciekawa ta zmiana w 2.02. Dobrze, że nie jechałem 24h
Chyba nic się nie stanie
Wiem, że nie musiałem całego cytować
Spokojnie Sasek, możesz aktualizować - ja też jechałem 4h Nurb i zrobiłem update 2.02 a potem dalej kontynuowałem wyścig od zapisu. A co do rzekomej poprawy dźwięku silnków to ja żadnej zmiany nie zauważyłem (a sprzęt audio mam dobry...)
Panie Angello, jeszcze dobrze pan słyszy, według mnie tak samo jak w przypadku Angello nie zmienił się ryk sam w sobie tylko jego głośność... Tak jakby pierwsze BMW leciało na zwykłym tłumiku a drugie na sportowym albo wyścigowym...
Ja również jadę na Optical, na 20, telewizor na 15 i fajnie się gra tylko szkoda, że jeszcze patcha nie ma bo by lepiej było słychać. kmieciu4ever w moim przypadku nie mieszka nikt obok mnie ale ostatnio przyszła pani z naprzeciwka Ale to tylko jak testowałem 47 kino i 43 TV Ogólnie nie mogę się doczekać aż w końcu dźwięk silnika się zmieni...
kmieciu4ever:
Ja mam Samsunga HT-C453 i gra całkiem nieźle ale ciągle żadnej różnicy nie mam, czy te dźwięki to część jakiegoś patcha do pobrania czy co?
Poszedłem Waszym tropem i odpaliłem GT5 tak naprawdę głośno na swoim kinie. Tak jak zauważyłem wcześniej tak też teraz nic się nie zmieniło. Dźwięk silników się nie zmienił a jedynie jest wyraźniejszy niż przed updatem.
Uff przebrnalem przez caly watek - ale i tak mam dwa pytanka
1. Odnosnie "sejwow" w endurance - to wyglada to tak jak podczas jazdy "mistrzostw" tak? - czyli zapisujemy gre i mozna wylaczyc konsole ale po ponownym wlaczeniu gry trzeba kontynuowac wyscig (nie mozna wlaczyc innego itp.)?
2. Jesli chodzi o B-Spec... zauwazylem taka przypadlosc w tym trybie ze jesli nie "czuwamy" nad kierowca i go nie popedzamy tak, zeby ten wskaznik "podekscytowania" nie byl gdzies w polowie to nasz podopieczny strasznie lami i reszta stawki go dogania w mgnieniu oka. O ile jeszcze wyscigi kilkunasto/-dziesiecio okrazeniowe da sie przjechac czuwajac o tyle np. 24h juz nie bardzo. Czy zatem da sie skutecznie w jechac B-SPEC bez "czuwania" nad kierowca? Czy moze po prostu jedynym rozwiazaniem jest danie mu do dyspozycji redbulla i niech bije innych o pol minuty na okrazeniu?
Komentarz