Za Le Mans w A-Spec- 6 milionów, a w B-Spec 2,8 miliona
To nie za dużo, zwłaszcza, że za 4-ro godzinny po Nurburgring wpada ponad 2 mln, a zatem lepiej przejechać 6 razy po 4h, niż 1 x 24h i wpadnie 2 razy więcej. Wie ktoś może jak wygląda sprawa w Nurburgring 24h?
EXP za Nurburgring 24h i tak Ci nic nie daje bo 40 lvl to maks.
Racja, słuszna uwaga, dopiero teraz zauważyłem, że Nurburgring 24h jest dostępny od 40 lvl.
Pamiętaj, zę to nie jest tor Nordschleife, tylko typ V, czyli połączenie Nurburgringu GP/D i Nordschleife, więc czasy są dłuższe o ok. minute/półtorej :wink:
bardzo cenna uwaga, która chyba zweryfikuje plany co do auta...
Aha, co do zapowiadanej opcji save w wyścigach wytrzymałościowych, to myślę że powinna ona być oparta na założeniu, że odpalenie save'a powoduje jego skasowanie i zapisać można tylko nowszy stan gry, co by uniemożliwiło powrót do stanu gry wcześniejszego. Tak jak działa pausa, jak "odpausujemy" grę to możemy jechać tylko dalej i nie ma możliwości ponownego odpausowania we wcześniejszym momencie. Taka opcja save byłaby najrozsądniejszą bo działałby jak pauza a nie trzeba by grzać konsoli ciągle. Problem jaki ja widzę to, co jeżeli zapiszemy grę przed końcem wyścigu i go wygramy, a potem znów odpalimy save, to dostaniemy kasę podwójnie? Chyba że save kasowałby się w momencie ukończenia wyścigu. Co jest chyba najlepszym rozwiązaniem.
Odblokowałem sobie ten tor Nur4h (typ V), przejechałem średnim tempem RS6 i wyszło mi 8:30, jutro przejadę bardziej ostro i zobaczę czy da radę oszczędzić też opony. Włączanie wspomagaczy mnie nie kręci, lotki z tyłu też nie montowałem w tym kombi.
Nie ma ruchu w interesie, to jeszcze zapytam. Jaka jest lista aut uprawnionych w wyścigu LeMans 24h, czy wyścig jest "bez ograniczeń" ? To samo z nurburgringiem 24 h?
Nie ma ruchu w interesie, to jeszcze zapytam. Jaka jest lista aut uprawnionych w wyścigu LeMans 24h, czy wyścig jest "bez ograniczeń" ? To samo z nurburgringiem 24 h?
Witam wszystkich miłośników GT serdecznie dziś zaatakowałem indii 500 Formula GT po generalnym remoncie i po wymianie oleju, nie było żadnego problemu opony -wyścigowe twarde, zdublowałem ich 18 razy aha formula po remoncie(500Cr) ma 949KM a olej zalałem Castrol :mrgreen:
Wie ktoś ile przeciwnicy robią okrążeń w 24 Hours Le Mans oraz w 24 Hours Nurburgring ?? W Nurburging 4 Hour robią maksymalnie 27 lap i zawsze robię tak że jadę 28 i staję w bocznej uliczce przed metą i czekam do końca 4 godzin. Więc tak też można zrobić w 24 godzinnych wyścigach tylko nie wiem ile dokładnie przeciwnicy okrążeń robią.
ale rozumiem, że na 28 kółku jak minie 4h to trzeba wrócić i dojechać do mety, czy wyścig kończy się jak dojedzie ostatni ze stawki?
w Nur 24h stawiałbym minimum 27kółekx6, pytanie tylko ile kółek jest w stanie zrobić najlepsze auto przeciwnika w przeciągu 4h. Jeżeli to są te same auta co w Nur 4h, to wyjdzie tak jak napisałem, jeżeli szybsze to pewnie nie więcej niż 30 kółek na 4h. Czyli stawiam na minimum 162 kółka, przez 180 średnio, do 200 max.
Na Nurb 4h przeciwnik u mnie zrobił max 26 kółek.
24h nie jechałem, ale że fura szybsza i tor ciut krótszy, obstawiałbym 170+ kółek.
Wyścig czasowy kończy się wtedy, kiedy po upływie czasu lider przekracza linię start/meta. Reszta stawki musi ukończyć bieżące okrążenie na którym są, aby zostać sklasyfikowanym.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz