I pierwszy Endurance odfajkowany. Oczywiście jechałem RX-8. Powiem że rywalizacji nie było żadnej (co samochód nie miał full tuningu), żałuję tylko że zrobiłem dodanych modyfikacji silnika (których nie można niestety cofnąć...) bo akurat uwielbiam gwizd turbiny a ciężko mi z tego zrezygnować na koszt dobrej zabawy na torze. Po 10 okrążeniu wyłączyłem zegary i mapkę, widok z kokpitu i jazda.
Dzisiejszą nocą biorę się za Roadster'y. Tylko muszę kupić MX-5 i tak jak zalecacie, żadnego tuningu. Wolę spędzić przy GT5 jak najwięcej czasu niż ją odłożyć na półkę i zostawić na pastwę kurzu.
Dzisiejszą nocą biorę się za Roadster'y. Tylko muszę kupić MX-5 i tak jak zalecacie, żadnego tuningu. Wolę spędzić przy GT5 jak najwięcej czasu niż ją odłożyć na półkę i zostawić na pastwę kurzu.
Pozdrawiam.
No ja na początku wystratowałem na Sportowych Twardych to początkowo byłem mniej więcej na równi, ale po kilku okrążeniach zaczął mi jeden uciekać i po 40 okrążeniach miałem około 30 s straty, bo nie mogłem przez dłuższy czas utrzymać pułapu czasu 1:10 na okrążenie.. zjechałem do boksów, założyłem sportowe miękkie i jak wyjechałem miałem już prawie minute, ale na tych oponach w ciągu ponad 20 okrążeń odrobiłem całą strate a potem nadrobiłem 1 okrążenie nad resztą i potem już sobie na średnich jechałem i czasem na miękkich, żeby troche czasy okrążeń pokatować z nudów.
Ogólnie monotonny tor, ale jednak jest satysfakcja po każdym endurance i w sumie już nie moge sie doczekać Laguny
Po co save pausa idziesz spać i wracasz do gry,... ciekawe jak konsola zaliczy zwieche albo będzie nagły spadek napięcia w 23 godzinie wyścigu :mrgreen:
zostawiasz raz na noc potem drugi a potem masz ten problem co ja czyli padniety naped xD ale naszczescie dzis wracam do gry ^^ Sony daje nowa konsolke ^^
Po co save pausa idziesz spać i wracasz do gry,... ciekawe jak konsola zaliczy zwieche albo będzie nagły spadek napięcia w 23 godzinie wyścigu :mrgreen:
Prawdopodobieństwo jak wygrać w ToTka
A-spec- 39 B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Średnio opanowany
Nie nie to jest taki bonus jak się ukończy grę całą :mrgreen:
Ta jak się platynkę dostanie to od razy Yellow Leda też
bartek nie martw się mi ktoś żebym się nie poddał prawdopodobnie powiedział że wyjdzie słońce... Więc ja Ci mówię że wyjdzie słoneczko i będzie suchutki asfalcik
A-spec- 39 B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Średnio opanowany
A ja dzisiaj Lagune Sece przejechał w Vettce C5 Z06.. w końcu coś ciekawszego, fajny tor i fajne auto, ale tym razem trzeba będzie jeszcze z raz to przejechać, bo do 28 sporo brakuje.
Komentarz