Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: ENDURANCE (WYŚCIGI WYTRZYMAŁOŚCIOWE)

Zamieszczone przez siniak
    Zamieszczone przez BlackBear
    A jeśli mówisz o przerwie na spanie to jaką różnice widzisz między savewowaniem a pauzowaniem bo ja żadnej po za tym że ps3 odsapnie :mrgreen:
    ja jestem wytrzymały jak kóń ale też przebieram nogami za tym zapiskiem
    W takim razie u ciebie chyba rodzice płacą za prąd, skoro nie widzisz różnicy między sejwowaniem a pauzowaniem. Ja niestety opłacam sam, więc dla mnie jest to różnica i dlatego szkoda mi zostawiać konsoli bezużytecznie ciągnącej prąd na X godzin. Poza tym jak już tu niektórzy pisali, byłoby niefajnie jakby np. w nocy z grą na pauzie nastąpiła jakaś przerwa w dostawie prądu. A tak zapisujesz i się nie stresujesz
    źle mnie kolega zrozumiał jak przeczytasz jeszcze raz uważnie to zauważysz że jestem za savem bo jak pisze żal mi konsoli i prądu też. rodzice napwno płacą prad ale ja też to tak nawiasem.
    A-Spec-40
    B-Spec-40

Komentarz

czym jechaliście le mans 24 bo ja mam zamiar jechać jutro 908 hdi i potrzebowałbym jakiś dobrych ustawień. Z góry dzieki

Komentarz

Witam wszystkich.
        Poistanowiłem reaktywować ten temat ;p
        Właśnie jestem w trakcie wyścigu 24 H Nurburgring, zrobiłem sobie tylko przerwe na WC i obiad ;d jadę MERCEDESEM AMG CLK-GTR RACE CAR'98
        Jestem już po 11 godzinach, przejechałem dokładnie 100 okrążeń i mam 11 przewagi nan drugim autem. 32 razy odwiedziłem boksy, średnio co 3 okrążenia. Opony przód HARD, tył SUPER HARD.
        Jeszcze tylko 13 godzin ;d;d

Komentarz

12 godzina ;d

Komentarz

Kolego po pierwsze czytaj regulamin przed napisaniem posta (w szczególności pierwszego), bo właśnie złamałeś p.6.
            A po drugie nie wiem czemu miały służyć twoje dwa posty, poza pochwaleniem się. No chyba że to taka zakamuflowana porada czym przejechać 24h Nurburgring...

Komentarz

Dołączył wczoraj więc chciał się pochwalić. Bezsensu

Komentarz

w B-specu wczoraj przejechałem le mans 24h ,ale jechałem red bullem X1 i miałem 130 okrążeń przewagi nad drógim audi r10

Komentarz

kolejna "gwiazda" jednego posta...
                  Jeny kolego to cudowna wiadomość, po prostu wspaniała, czekałem na nią całe życie, od teraz granie w GT nabiera zupełnie nowego nieznanego sensu... dziękujemy ci kacper2000, jesteś niekwestionowanym multiliderem Gran Turismo 5

Komentarz

Chłopak się lansuje że ma X1, ja tej idiotycznej maszyny nie dotknąłem od momentu skończenia wyzwania Vettela

Komentarz

Dokładnie ,beznadziejny ten redbuuul. A tak a pro po to zajrzałem do endurance i widzę że jest już 18 stron i nie chce mi się szukać odpowiedzi na moje pytanie brzmiąco następująco Czy jadąc 24/h wyścig cirkut de la share (jakoś tak) autem AUDI R10 z silnikiem Diesla spalimy mniej paliwa i będziemy rzadziej tankować niż w przypadku samochodów rajdowych z silnikiem benzynowym Prawdopodobnie w realnym świecie takie właśnie było założenie produkując AUDI R10 z Dieslem. Zamierzam się do rozpoczęcia tego wyścigu lecz nie wiem jeszcze jaką maszyną i czy faktycznie można zaoszczędzić czasu rzadziej tankując to "R10".Oczywiście mam jeszcze kilka innych lecz lepiej pojechać autem premium (żeby się nie nudził tak bardzo widok samego asfaltu).
                      OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

a ja dziś sie tak wqur że nie wiem czy odpale gt jeszcze .. smigłem indy 200 kółek i na końcu po wyświetleniu meta auto jezdziło w kółko 80km/h a podsumowanie wyścigu nie pojawiło się nawet czekałem 30min i nic pad nie reagował ale za to ja jak zareagował .. wtyczka z prądu i pie** dobrze że nie połamałem płyty nerwa mam do teraz

Komentarz

niestety, GT5 ma taki bug, opisywali to już koledzy pare razy, mnie się też to zdarzyło ze 3 razy, jednak nigdy na enduransie... współczuję, ja bym się załamał, a pierw chyba pada połamał

Komentarz

Używasz własnej muzyki podczas wyścigu?

Komentarz

ja uzywam wlasnej... czy ma to jakies znaczenie jezeli chodzi o problem opisany wyzej?

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Znaczenie ma takie, że odtwarzanie mp3 przez GT5 ma buga i czasami powoduje problem opisany przez merihathora. Odkąd wyłączyłem zupełnie wszelką muzykę podczas wyścigu ani razu u mnie już ten problem nie wystąpił.

Komentarz

Pracuję...
                                X