Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Do tego wyścigu polecam Chapparala 2J- kierowca z 14 lvl objechał ich wszystkich jak chciał

Komentarz

Zamieszczone przez tata_arek
      Do tego wyścigu polecam Chapparala 2J- kierowca z 14 lvl objechał ich wszystkich jak chciał
      Gdyby jeszcze tak łatwo można było na niego trafić na aukcjach
      Co nie zmienia faktu, że dużo łatwiej nim przejechać bez ustawień niż Mazdą.
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez iNss
        Na "Historic Racing Car Cup" Toyota 7 lub Chapral 2J z tym ze zrobielm to dopiero jak na B-Specu odblokowalem sobie Klase Ekstremalna bo w serii "Like The Wind" mozna zdobyc Toyote 7
        Ja teraz mam w b-spec do zrobienia historic cars race, Toytota 7 nie mam szans... moj kierowca ma 35 lvl a i tak przegrywa na stuningowanym toyota 7. Ktos pomoze?

Komentarz

Zamieszczone przez spychu1920
          Zamieszczone przez iNss
          Na "Historic Racing Car Cup" Toyota 7 lub Chapral 2J z tym ze zrobielm to dopiero jak na B-Specu odblokowalem sobie Klase Ekstremalna bo w serii "Like The Wind" mozna zdobyc Toyote 7
          Ja teraz mam w b-spec do zrobienia historic cars race, Toytota 7 nie mam szans... moj kierowca ma 35 lvl a i tak przegrywa na stuningowanym toyota 7. Ktos pomoze?
          Toyota 7 Race Car

Areo: p 60, t 85
          Turbo: Stage 2
          LSD: 30,55,30
          Zawieszenie:
          -przeswit: p -30, t -30
          -twardosc: p 20, t 20
          -rozprezanie i sprezanie: p 10, t 10
          -stabilizatory: p 7, t 7
          -pochylenie: p 7, t 0
          -zbieznosc: p 0.10, t 0.15
          Hamulce: p 9, t 8

Jeśli na tych ustawieniach nie da rady to jest kiepski
          Mój bez ustawień rozwalił całą stawkę.
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

4 na mecie... Moze nie wciskac caly czas "przyspiesz" tylko go zostawic i niech sam sobie radzi?

Komentarz

Zamieszczone przez Gucio
              Ja przejechałem puchar aut zabytkowych Dodge Challenger R/T 70' Po modyfikacjach i tuningu ale nie było łatwo...
              Ja też zaliczyłem to tym Dodgem. Jest to trudne, ale nie niemożliwie .Trzeba wylosować stawkę tak, aby na jednym z pierwszych czterech pól startowych nie było któregoś z Chapparali. Do pierwszego wyścigu polecam ustawić skrzynię na 290 km/h , a do drugiego na 230km/h.

Komentarz

4 na mecie... Moze nie wciskac caly czas "przyspiesz" tylko go zostawic i niech sam sobie radzi?
                Jeśli uderza Ci w bandę po wyjściu z tunelu, to przed wjazdem daj komendę zwolnij.
                A-Spec- 40 lvl
                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zauważyłem, że Toyotą mi często uderzał w bandę przy szykanie i później na ostatnim zakręcie.
                  Proponuje Jaguara z Facebook'a bo nie uderza w bandy jak Toyota do tego ustawienia te co kolega wyżej podał do Toyoty ale NIE ruszać zbieżności i pochylenia !!
                  Kierowca bardziej porywczy i skrzynia dłuższa. U mnie za drugim razem się udało.

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                    Jeśli uderza Ci w bandę po wyjściu z tunelu, to przed wjazdem daj komendę zwolnij.
                    Zrobilem to raz z nudow puscilem o nawet dublowalem pozyczy mi ktos chapprala ??

Komentarz

Generalnie tak jak kolega 2 posty wyżej napisał, najlepsze auto to jaguar z facebooka
                      Dobrą metodą do tego jest utrzymywanie kierowcy mniej więcej po środku paska optymalny - porywczy
                      jak jest za mocno porywczy i cały czas go przyspieszamy załącza mu się "dzik" i w niektóre zakręty wchodzi za bardzo poślizgiem
                      mnie udało się za pierwszym razem jadąc właśnie wg tych wskazówek, przewaga była ponad 10 sek nad rywalami.

Komentarz

kto pozyczy minolty dam jakis samochód pozdrawiam i proszę o kontakt daro1983 na ps3

Komentarz

Zamieszczone przez daro1983
                          kto pozyczy minolty dam jakis samochód pozdrawiam i proszę o kontakt daro1983 na ps3
                          Tak trudno jest wygrać Minoltę? o_O Like The Wind w A-Spec i już masz... chyba, że masz jakiś 10 level A teraz moje pytanie, czym polecacie zrobić Le Mans w B-Specu? Ładować "pachołów" do Formuły czy innego wehikułu?
                          A-Spec Level: 33
                          B-Spec Level: 38
                          Postęp: |||||||||| 96%

Komentarz

Najprościej to wsadzić ich do X2010. Ale w sumie wszystko co ma powyżej 800hp i ma dobry docisk wygra. Przeciwnicy nie są bardzo wyszukani...
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja B-spec przechodziłem na wyłączonym monitorze, więc Formuła GT gdzie tylko się dało i można było zająć się czymś ciekawszym.

Komentarz

czym mozna wygrac ten wyscig O Like The Wind w A-Spec prosba o podpowiedz pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X