Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyÅ›cig? - pytania i odpowiedzi

Skoro nie zamierzasz zaglądać do tego wyścigu a zależy Ci jedynie na zaliczeniu to proponuję pożyczyć Ferrari Enzo.
    Wczoraj sprawdzałem jeszcze raz ten wyścig i mój kierownik na 12 levelu zaliczył to w Ferrari 430 Scuderia '07 podkręconym na maxa i ma kupione wyścigowe modyfikacje zderzaków i założony tylny spoiler.

Komentarz

Potwierdzam miałem z tym wyścigiem też problemy i wygrałem dziś go jadąc Ferrari 430 Scuderia `07 tuning max + zderzaki i spojler tylni.

Komentarz

A jakim samochodem najlepiej przejechać historyczne wścigi, z tych aut do wyboru w salonie?
        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
          A jakim samochodem najlepiej przejechać historyczne wścigi, z tych aut do wyboru w salonie?
          w A Specu ogarnałęm to Camaro 69 bodajże z modami wyścigowymi, a B Spece Chapparalem 2J
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

można to też inaczej rozegrac odpuszczając historyka idziedz dalej na 28 lev w B spec wygrywasz Like The Wind i Toyota 7 Race Car '70 (S),Toyota 7 spokojnie poradzi sobie w Historic Racing A spec, a żeby wygrac Historic Racing B spec bedziesz potrzebował XJ13 Race Car '66 którego wygrasz w Indy 500 A spec

chyba proste

Komentarz

Ja to już wygrałem, w trybie A-spec z lekkim trudem tuningowanym Jaguarem XJ13, którego wygrałem w zawodach dystansowych Indy 500.
              Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

no to w B-spec Jaguarem XJ13 driver powinien sobie poradzic,chyba że też już wygrał

Komentarz

na te samochody historyczne to lepiej przejechac to nudne indy 500 najlepiej formula gran turismo bo najszybciej wtedy dostajemy tego jaguara ktory pieknie smignie w b spec co prawda ja przeszedlem dopiero za 2 razem bo przypierdolil w bande na 8 kolku ale za drugim bez problemu wszystkich wyprzedzil

Komentarz

Mój kierowca b-spec pojechał HISTORIC CAR TOYOTĄ 7 RACE CAR z turbiną do średnich obrotów. Oba wyścigi za pierwszym razem.

Za to nie wiem jak ugryźć NASCAR ten leszcz nie może wygrać.

Komentarz

Zamieszczone przez Popeye_first
                      Mój kierowca b-spec pojechał HISTORIC CAR TOYOTĄ 7 RACE CAR z turbiną do średnich obrotów. Oba wyścigi za pierwszym razem.

Za to nie wiem jak ugryźć NASCAR ten leszcz nie może wygrać.
                      Nie pospieszaj go, wręcz odwrotnie dawaj "Zwolnij" tak aby utrzymał się pasek blisko niebieskiego. Na początku trochę spadnie w stawce, ale później będzie miał opony w lepszym stanie niż reszta stawki i zacznie wyprzedzać

Komentarz

Vintage napisał:

Jeżeli chodzi o Puchar Zabytkowych Samochodów Wyścigowych poz.16 - to jeszcze go nie zaliczyłem. Najprostszy sposób to, wystartować byle jakim autem w wyścigu, następnie zobaczyć jakie auta startują i szukać takowego na giełdzie używek... W moim garażu stoi Shelby Cobra 427 '66 ale jeszcze się nie odważyłem )

Ja osobiście proponuje Ferrari 512BB ‘76.
                        Pakujecie auto na maxa. Problemem są opony :/, po drugim najpóźniej trzecim rozgrzane są już na max. Ja jeździłem z miękkie przód a średnie tył - łatwo nie jest. Musisz być skoncentrowany na full jak koncentrat pomidorowy (polecam tylko tym co powstrzymają się przed wyrzuceniem konsoli przez okno) .
                        Byłbym w stanie udostępnić samochód za friko, bo nie jestem z tych co uważają się za nie wiadomo kogo i sprzedają auta na "alegro". Nie mam neta na konsoli więc jak ktoś wie jak udostępnić w sieci lub przesłać samochód w jakiś sposób to proszę o info, bo w tej kwestii jestem laik .

Pozdro

Komentarz

jest jakas metoda na wygranie tego wyscigu(A-spec) samochodem Lamborghini Countach 25th Anniversary '88. Zdobywasz go w B-Specu, po wygraniu wyscigu Lamborghini Exclusive. powinienes wygooglowac jak

Jesli chodzi o B-Spec, to moj kierowca ogarnal to jaguarem xj13, probowalem toyota 7 race car, ale nie dawal rady monte carlo wygrac. Reszta bez wiekszych problemow

Komentarz

Jeżeli ktoś ma problemy z tym wyścigiem Puchar Zabytkowych Samochodów ja osobiście proponuję auto Toyota 7 Race Car wraz z poniższymi ustawieniami (dotyczą A-Spec jak i B-Spec)

Downforce: 60/85
                            Turbo: Stage 2
                            LSD: 30/55/30
                            Transmisions: 360km/h
                            Ride heigh: -30/-30
                            Spring rate: 20/20
                            Damper ext.: 10/10
                            Damper comp.: 10/10
                            Anti roll: 7/7
                            Camber: -0.10/0.15
                            Brake: 9/8

Powyżej jak czytałem ktoś miał problemy z wyścigiem NASCAR proponuję auto AJ Allmendinger Fusion z ustawieniami (dotyczą A-Spec jak i B-Spec)

Wymiana oleju
                            Przebudowa silnika
                            Opony Soft Racing

Zawieszenie:
                            Ride heigh: 15/-15
                            Spring rate: 18.4/18.5
                            Damper ext.: 8/8
                            Damper comp.: 8/8
                            Anti roll: 6/6
                            Camber: 0.5/0.5
                            Toe: 0.0/0.2

Wyścig 1: Indy.: Wszystkie wspomagacze wyłączamy, transmisions: 360km/h
                            Wyścig 2: Grand Valley: Kontrola trakcji: 1, ABS: 10, wychodzenie z poślizgu: włącz, transmisions: 310km/h
                            Wyścig 3: High Speed Ring: Kontrola trakcji: 1, ABS: 10, wychodzenie z poślizgu: włącz, transmisions: 310km/h
                            Wyścig 4: Laguna Seca: Kontrola trakcji: 1, ABS: 10, wychodzenie z poślizgu: włącz, transmisions: 260km/h
                            Wyścig 5: Daytona: Wszystkie wspomagacze wyłączamy, transmisions: 360km/h

Ja z tymi wyścigami na tych ustawieniach nie miałem problemów pucharki wpadły złote. Powodzenia

Komentarz

jest jakas metoda na wygranie tego wyscigu(A-spec) samochodem Lamborghini Countach 25th Anniversary '88. Zdobywasz go w B-Specu, po wygraniu wyscigu Lamborghini Exclusive. powinienes wygooglowac jak
                              tyle, że ten wyścig można jechać autem w roczniku 1979 i starszym, a to lambo to 88. Ja zwykłym Countachem 63 r. przyjeżdżam na 2 miejscu, zawsze na 4 okrążeniu na prostej mnie toyota 7 "przegania" a w zasadzie przelatuje obok Ale się nie poddam, chociaż już próbowałem chyba wszystkich możliwych aut z garażu (shelby cobre, buicka, ferrarkę 512, cudę, e-typa - wszystkie na maxx tuning) i jedynie ten stary Countach nadąża. Ale już jutro jadę Indy 500 i oczekuję na Jaguara, którym się rozprawie z Historykiem

Komentarz

Ja wygrałem bez problemu Toyota 7 Race Car,ale w B-specu za cholerę nie dało się nią wygrać.Nawet tym Jaguarem mój kierowca wymiękał.
                                Dopiero dzięki kolegi "autobus" - wg jego ustawień Toyota 7 Race Car wygrała w B-specu za drugim podejściem.
                                Według jego ustawieniom udało się też w B-specu w NASCAR za pierwszym razem.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X