Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyÅ›cig? - pytania i odpowiedzi

A ja właśnie mam taki wielki problem, po prostu ja Mitsubishi Lancerem GSR chodźbym wszystko do niego zakupił, to i tak on nie daje rady na torze szutrowym, przy zakrętach zwalnia on tak strasznie, że całkowicie tracę przewagę i przegrywam. Co mam zrobić? Jeśli mi polecacie Subaru, to jakie?
    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
      A ja właśnie mam taki wielki problem, po prostu ja Mitsubishi Lancerem GSR chodźbym wszystko do niego zakupił, to i tak on nie daje rady na torze szutrowym, przy zakrętach zwalnia on tak strasznie, że całkowicie tracę przewagę i przegrywam. Co mam zrobić? Jeśli mi polecacie Subaru, to jakie?
      Próbowałeś skrócić biegi? Napisz może, który to wyścig na szutrze (ograniczenie do ilości HP).

Komentarz

wylaczyles kontrole trakcji?

Komentarz

""""""""&q uot;"""""""Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Postprzez Sasek Cz sty 27, 2011 11:50 am
          Polecam wszystkim pobrać to: http://www.gtplanet.net/forum/attachmen ... 1296014620

Jest wszystko co i jak opisane, jaki samochód dostajemy, czym jechać wyścig, gdzie farmić. Wystarczy, że macie office'a. :mrgreen:"""'""&quot ;'

zarejestrowałem sie i mam problem pize mi tak
          ""Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator"""
          co robic pomoc

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
            przy zakrętach zwalnia on tak strasznie, że całkowicie tracę przewagę i przegrywam. Co mam zrobić?
            to zdecydowanie objaw włączonego zarządzania stabilnością, wyłącz i jeździj bokami do woli

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
              Polecam wszystkim pobrać to: http://www.gtplanet.net/forum/attachmen ... 1296014620

Jest wszystko co i jak opisane, jaki samochód dostajemy, czym jechać wyścig, gdzie farmić. Wystarczy, że macie office'a. :mrgreen:
              zarejestrowałem sie i wyskakuje mi taki tekst"""""Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator""""""
              pomocy

Komentarz

link coś się posypał, ale prawdopodobnie chodzi o ten lub ten temat. jakby linki znowu się jakoś posypały to poszukaj tematu 'The GT5 Matrix - Complete Guide with Credits/XP Ver 2.0' i 'New GT5 A-spec Matchmaker Spreadsheet'

Komentarz

Co polecacie do wyścigów American Championship w BSpecu? Nie mam żadnego Chaparrala, wspomnę przy okazji

Komentarz

Polecam Ford GT II Test Car(jakos tak + wygrywasz go w Dream Car Championship(A-spec))
                    Powodzenia

Komentarz

Witam, Mam problem z La Festa Cavallino w B-Specu
                      otóż mój kierowca ma 19lvl dalem 856km 599 ale nie dal rady dalem mu 712km Italie tez(jest na 5 pozycji)
                      Jakie ferrari do tego polecacie (nie mowic ze enzo !!!!)
                      w 458 italli to go biora na prostych i na zakretach oo przed chwila wziela mnie 590km? Italia.
                      jakies ustawienia albo cos?
                      jak juz ktos ma auta do tego to mogl by pozyczyc? z gory thx
                      PSN: LogiTivePL
                      Gry:
                      GT5
                      CoD : MW3 - 78lvl .
                      Kill Zone3
                      za niedługo CoD: BO ;-)

Komentarz

Hmm dziwne, może to kwestia ustawień auta Mój kierownik z 12 poziomem zaliczył to podkręconą Italią.

Komentarz

Albo kwestia podpowiadania kierowcy.
                          \m/

Komentarz

zostaje enzo gdybys chcial to moge Ci pozyczyc ta fure

Komentarz

musi być coś nie tak z tym tuningiem, przede wszystkim sprawdź opony, zrób redukcje masy o ile nie robiona. reszta ulepszeń typu sprzęgło itp też jest potrzebna. jak mimo tego się nie uda to pozostaje próbować innym kierowcą

Komentarz

Zamieszczone przez Dosmus
                                zostaje enzo gdybys chcial to moge Ci pozyczyc ta fure
                                Dosmus to mógł byś pożyczyc enzo?
                                ale to dziwne ze 512BB zawsze jest 2 za enzo hmm moze z 512BB sproboje?
                                PSN: LogiTivePL
                                Gry:
                                GT5
                                CoD : MW3 - 78lvl .
                                Kill Zone3
                                za niedługo CoD: BO ;-)

Komentarz

PracujÄ™...
                                X