Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

ha ha ha nieźle Czyli trzeba jechać te 24 godziny bez przerwy? Paranoja

Komentarz

Gratuluje, że dopiero teraz dowiedziałeś się o tym.

Komentarz

Tak sądziłem, ale jakoś nie jara mnie ślęczenie przy kierownicy tyle czasu, poza tym nie jestem jakimś fanatykiem tej gry. Gram dla przyjemności, głównie driftuję, a niezbyt lubię wyścigi, na które musiał bym poświęcić cztery dni

Komentarz

POMOCY!!!! zrobiłem całą szkołę AMG na złoto, strasznie się namęczyłem lecz udało się i tylko dla deszczu na ringu, lecz ku mojemu zdziwieniu dalej go nie ma! odblokowały się inne wersje zmiana czasu noc/dzień i dostałem kilka aut, a deszczu dalej nie ma to znaczy że mam zrobić ją najpierw na brąz potem na srebro i w końcu na złoto? na to wygląda wtedy chyba odblokują się wszystkie opcje, i chyba save 36lvl do wyrzucenia i ryranie od nowa prosiłbym o pomoc, rozpaczony Gdańszczanin

Komentarz

Skoro jest zmienna pora to jest i zmienna pogoda bo to ten sam tor. W arcade w autentycznych torach jest normalny nurburgring a obok w wersji zmienna podoga/zmienna pora.
            Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
            Licencje - 60x GOLD
            Trofea - 100%

Komentarz

Kupiłem z salonu to najbardZiej odjechane lamborgini murcielago. Full tuning plus ospilerowanie w auto gt. Wóz prowadzi się jak marzenie mimo ze w ustawieniach nie zmienialem. Odpam online wyścig na high speed ring pierwszy zakręt(ten największy luk) i robię baczka. Kolejny łuk podobnie ale jakoś się utrzymalem. Generalnie każdy zakręt na tym torze sprawiał mi problemy ale ten pierwszy to masakra kompletna trzeba było jechać z prędkością trabanta żeby nie baczkowac. Ktoś powie zmien ustawienia docisk itd ale ja się czemu to się dzieje tylko podczas gry online?? Wróciłem tym autem do gt live i zero nadsterownosci a online tym autem po high speed ring nie da sie jeździć na tych samych oponach i asystach. Pełna symulacja jest tylko podczas online????

Komentarz

zapewne dołączyłęś do pokoju w którym wyłączyli wspomagacze - dla Ciebie najważniejszy tcs - redukuje uślizg kół co przy takiej mocy popuszczenie gazu i wzisk w podłoge skutkuje ze tracisz przyczepnosc
                Nurburgring: Bentley Speed 8- 6:12

Komentarz

Po raz drugi - Na tych samych kołach i asystach. Sam potem sobie pokój założyłem i katowalem na zmianę moje murcielago raz online raz offline. Bardzo dobrze to sprawdziłem. Jeżdżąc online jest włączone zużycie opon ale to się dzieje zaraz po starcie pierwszy zakręt jak już napisałem wiec zurzycie opon odpada rownierz. Generalnie wydaje mi się jakby online auta trudniej było opanować ale to może być tylko takie subiektywne odczucie bo przecież bardziej się chce wtedy wygrać i adrenalina powoduje ze się może wiecej błędów popełnia ale to co opisalem to już nie na moja głowę

Komentarz

Stronę wcześniej ktoś pytał o rozglądanie się na boki - da się w opcjach takie coś ustawić, ja mam ustawiony gaz i hamulec na L2 i R2, prawą gałką się rozglądam na boki. W opcjach jak weźmiesz prawą gałkę (funkcja gałki w bok, dowolny) albo na strzałkach też bok to można ustawić rozglądanie się na boki, na gałce jest płynnie (można troszeczkę spojrzeć w bok) a na przyciskach jest tak jak na gałce do oporu. W kabinie można się rozglądać na boki normalnie (widać np. boki drzwi itd.) natomiast na kamerze z zewnątrz jak dasz w bok to nie widać samochodu

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Chcę się zapytać o uszkodzenia auto bo już czegoś nie rozumiem.
                      Mam obecnie poziom 25. Jak do tej pory mam już jakiś tam model uszkodzeń, ale nie jest to
                      samo jak bym w single race ustawił na uszkodzenia ciężkie. Ale nie w tym rzecz.
                      Czy po 40 poziomie uszkodzenia jakie dozna moje auto zostaną po wyścigu?
                      Bo ja niby mogę w GT Auto wyklepać, ale nie wiem za bardzo co skoro po każdym wyścigu
                      auto się odnawia.

Komentarz

Mam pytanie apropo licencji czy np jeżeli jest 10 tych zadań na zdobycie licencji a ja 9/10 bede miał srebrnych i np 1 brąz to zaliczy mi na srebro? Wszystkie muszą być srebrne czy np więcej niż połowa?

Komentarz

Zamieszczone przez Alekke
                          Mam pytanie apropo licencji czy np jeżeli jest 10 tych zadań na zdobycie licencji a ja 9/10 bede miał srebrnych i np 1 brąz to zaliczy mi na srebro? Wszystkie muszą być srebrne czy np więcej niż połowa?
                          Wszystkie musza byc srebrne.
                          A-spec- 32
                          B-spec- 33
                          http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

liczę na pomoc! cała szkoła AMG zrobiona za złoto, odblokowanych kilka opcji ringu i dostałem kilka aut, lecz nie mam opcji deszcz ani zmiennych warunków pogodowych na Nurburgring, tylko słońce, księżyc, i niebieskie kółko z białą okrągłą strzałką? czy trzeba robić po kolei na brąz? srebro i złoto? szkołę AMG?

Komentarz

Zainstalowałeś patcha 1.05?
                              Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                              Licencje - 60x GOLD
                              Trofea - 100%

Komentarz

nie instalowałem, a to ma coś wspólnego z deszczem na Nurburgring?

Komentarz

Pracuję...
                                X