Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnoÅ›nie GT5

Chyba właśnie dodał taką opcję jak dobrze pamiętam

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

ale co ten patch? dodaje takÄ… opcje? deszczu na ringu?

Komentarz

Zamieszczone przez kokolino90
        ale co ten patch? dodaje takÄ… opcje? deszczu na ringu?
        no od tego sa patche ; p

Komentarz

Witam! ciekawi mnie jak to jest, że na allegro można kupić za ''piątaka'' redbulla. Przecież cholernie ciężko zdobyć to "auto". Jak Wy uważacie?

Komentarz

są ludzie dla których nie jest to problem
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
              są ludzie dla których nie jest to problem
              Chyba "cyborgi" ja gram już 2 miechy po 2-4 godz dziennie i mam dopiero 28 poziom A-spec i 25 B-spec wszystkie wyścigi na złota prócz licencji i niektórych speciali. GT 5 to WIELKA gra na pare lat.Uzbierać 60 baniek na trzy auta potrwa chyba z rok haha

Komentarz

Przypuszczam, że te auta na aukcjach to kopie ktoś sprzedaje takie auto i wgrywa starego save'a. Dlatego tak wiele ich jest na allegro.
                A-Spec- 40 lvl
                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez gregory2605
                  Uzbierać 60 baniek na trzy auta potrwa chyba z rok haha
                  Nie. Za każdym razem jak nie grasz wysyłaj Bspeca na Dream Car Championship, wygrywaj 4 i ostatni opuszczaj. 1mln w 1 godz. 20 min. pod warunkiem, że jedzie w fgt, w x2010 pewnie o wiele szybciej to zrobi.

Komentarz

A ja mam właśnie takie pytania:
                    1. Czy jak w GT AUTO samochód podda się modyfikacji wyścigowej, to będzie on miał wyścigowe opony i moc większą niż po wszystkich usprawnieniach w tuningu?
                    2. Czy jeżeli jakieś tory przejdzie się w zawodach po kolei po wcześniejszym otrzymaniu złota, to otrzyma się drugi samochód? Czy to może tylko po przejściu mistrzostw?
                    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

pytanie:
                      - mam kierę logitech G27 i nie umiem przypisać wybranych funkcji do wybranych przycisków ,

w ustawienieach gry mam standardowo chyba ~6 kierownic różnego tego typu przypisań ale wszytskie są innego typu

podusomwując gram na ustawieniach fabrycznych, które dla mnie nie są zbyt logiczne

proszę o wyrozumiałośc ale jestem z tego pokolenia co z grami miała mało wspólnego a dzieci mam jeszcze za małe,

dziękuję za odpowiedź, im lepiej opisana (czytelniej) dla "nieuka" tym lepiej...

Komentarz

też się podłącze pod pytanie, bo nie znalazłem innych ustawień pod G27 i np nie czaje jak przypisac pod dany wycieraczki albo klakson, ktory na padzie mi działał...
                        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                        B Spec - 40 level
                        60 x Gold
                        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
                          A ja mam właśnie takie pytania:
                          1. Czy jak w GT AUTO samochód podda się modyfikacji wyścigowej, to będzie on miał wyścigowe opony i moc większą niż po wszystkich usprawnieniach w tuningu?
                          2. Czy jeżeli jakieś tory przejdzie się w zawodach po kolei po wcześniejszym otrzymaniu złota, to otrzyma się drugi samochód? Czy to może tylko po przejściu mistrzostw?
                          1. Troche zależy od auta, ale ogólnie jeśli chcesz auto stunigować na max, to najpierw zrób racing mod, a potem tuninguj na max resztę. Opony chyba trzeba dokupić, no i np. auto jest tuningowane np. na tylko 1. poziom turbo, tak więc można je potem jeszcze wzmocnić.
                          2. Nie.
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pewne jest to, że będzie miał możliwość ustawień aerodynamicznych zarówno przodu jak i tyłu. Również będzie o wiele lżejszy bo zmienia się całkowicie wnętrze.

Komentarz

Zamieszczone przez aao
                              pytanie:
                              - mam kierę logitech G27 i nie umiem przypisać wybranych funkcji do wybranych przycisków ,

w ustawienieach gry mam standardowo chyba ~6 kierownic różnego tego typu przypisań ale wszytskie są innego typu

podusomwując gram na ustawieniach fabrycznych, które dla mnie nie są zbyt logiczne

proszę o wyrozumiałośc ale jestem z tego pokolenia co z grami miała mało wspólnego a dzieci mam jeszcze za małe,

dziękuję za odpowiedź, im lepiej opisana (czytelniej) dla "nieuka" tym lepiej...
                              Pewnie to dlatego że G25/27 nie jest oficjalnie wspierana przez GT5 i praktycznie nic się nie da zmienić w ustawieniach.

Komentarz

Hej, a odpowie ktoÅ› na moje pytanie? Dla mnie to nie w porzÄ…dku, jak nie mam odpowiedzi.
                                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

PracujÄ™...
                                X