Kolego Moderatorze.Proponuję zlikwidować wszystkie wątki o GT5 i zostawić tylko jeden najbardziej rozwinięty.W końcu możesz to zrobić.Mnie też to denerwuje bo muszę śledzić 100 wątków
Wszystkie zostaną, ale jeśli jeszcze raz mi ktoś wyjedzie z jakimś pytaniem w nowym topicu odnośnie GT5 nie pisząc w tym to na pewno będzie usunięty.
Witajcie !! Mam pytanie czy w GT 5 będzie można grac na PS2 bo czytałam gdzieś że będzie dostępny tylko na PS3??Szkoda bo bardzo bym chciała mieć GT5 a tak to bym musiala kupic PS3 a 2 mi się podobaPozdrawiam!!!
Ta gra będzie tylko dostępna na PlayStation 3. Niestety Mam PS3 i GT5 Prologue po japońsku i muszę się przyznać że jest dość spora różnica jeśli chodzi o grafikę, i model jazdy. Polecam te 2 cudowne produkty, oraz kierownice Logitech DFP bądź G25.
A co do GT5 i G25 to czy w tej grze będzię coś takiego jak sprzęłgło? Byłoby bosko...widok z wnętrza Tom's Chasera i strzelanie sprzęgłem..ach
Cześć jestem tu nowy i mam takie pytanko. Jak tuninguje się samochody w gt5 prologue bo czytałem na wielu serwisach że nie można ich tuningować ale podobno istnieją już z tuningowane wersje jak jes zdobyć??????????
Cześć jestem tu nowy i mam takie pytanko. Jak tuninguje się samochody w gt5 prologue bo czytałem na wielu serwisach że nie można ich tuningować ale podobno istnieją już z tuningowane wersje jak jes zdobyć??????????
W japońskiej wersji nie można, ale w PALowskiej już będzie ta opcja
Komentarz