Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Bardzo mnie drażni to, że nie można podczas jazdy obejrzeć np. boku auta lub w kokpicie obejrzeć np lewej czy prawej strony drzwi. Może jest na to jakaś metoda?

Komentarz

Z tego co pamiętam, w GT5Prologue była taka możliwość, poszukaj dokładniej w ustawieniach sterowania

Komentarz

mi brakuje tylko DESZCZU NA NURBURGRING myślałem że jak zrobię wszystkie poziomy szkoły AMG na złoto to będzie i tak zrobiłem lecz, odblokowałem wszystkie wersje Nurburgringu dostałem kilka aut, ale na żadnej wersji nie spadła nawet kropla deszczu wie ktoś czy Nurburgring + deszcz istnieje w GT5?

Komentarz

Istnieje. Poszukaj Nurburgring + zmienne warunki pogodowe.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witam. Wiecie może gdzie się podziały wszystkie 200 aut premium. BO o ile się ie myle nie wszystkie są w salonie ? Mam 20 lvl i sporo mi braknie -.-

Komentarz

Zamieszczone przez SNJ
              Z tego co pamiętam, w GT5Prologue była taka możliwość, poszukaj dokładniej w ustawieniach sterowania
              Nie ma z tego co mi wiadomo chyba że quick race i plastation eye

Zamieszczone przez kokolino90
              mi brakuje tylko DESZCZU NA NURBURGRING myślałem że jak zrobię wszystkie poziomy szkoły AMG na złoto to będzie i tak zrobiłem lecz, odblokowałem wszystkie wersje Nurburgringu dostałem kilka aut, ale na żadnej wersji nie spadła nawet kropla deszczu wie ktoś czy Nurburgring + deszcz istnieje w GT5?
              Jest jest, na pewno

Komentarz

@ArsenalRob

Poza wozami z salonu to premium można wygrać w wyścigach, za talony za ukończenie całej klasy lub w licencjach.

viewtopic.php?f=16&t=6086

Tam masz dokładną listę samochodów do wygrania, te z (P) to Premium (ale to raczej wiesz )
                Naliczyłem się ok. 25 wozów premium do wygrania + pewnie z 5 kolejnych w wyścigach Endurance

Komentarz

Mam pytanie odnośnie Nissana S13 Premium ponieważ kupiłem ja i nie jeździłem nią seryjną tylko odrazu poleciałem w tuning do driftu. Mianowicie czy mógłby ktoś kto ma dużo kasy i wydatek kolo 50 tyś nie stanowił by problemu kupić nissana ztuningować go i sprawdzić czy działą mu OBROTOMIERZ w kokpicie? Bo lubie czasami stanąć pogazować furke a tu patrze dupa za przeproszeniem nie działa. Co dziwne jak działa kiedy jedziemy to przy zmianie biegu na wyższy powinien trochę spaść np z 6 tyś na 5 tyś a on nawet nie zwalnia. Proszę o sprawdzenie tego, z góry dzięki.

Komentarz

działa

Komentarz

Na Nurburgring 4h trzeba jechać 4 godziny?
                      i nie można go zakończyć wcześniej?? (wiem że nie ma ilości wymaganych okrążeń)
                      nie wchodzi w opcje to że wyjdę samemu

Komentarz

Nie można, trzeba przejechać całość.
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Akurat na Nürburgringu te 4 godziny jazdy to przyjemność. Największe katusze przeżywa się na Tsukubie... Przejechałem 4 godzinny i myślałem, że zasnę... Teraz mam 33 poziom i 9 godzin Tsukuba... Chyba sobie na 2 dni rozbiję...
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                            9 godzin Tsukuba... Chyba sobie na 2 dni rozbiję...
                            Jechałem dwa razy i za każdym razem maks 5h dziennie, więcej się nie da. Tor jest krótki i łatwy.
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Jak to w ogóle jest? Można np wyścig co trwa 24 godziny rozłożyć sobie na sesje po 4 godziny np??

Komentarz

Oczywiście, pauzując grę i wracając do niej po określonym czasie.

Komentarz

Pracuję...
                                X