Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnoÅ›nie GT5

Witam.
    Jestem Daniel
    Nick PSN : huma20

Dopiero raczkuje w GT5 bo niedawno zakupiłem konsolkę, a od wczoraj zacząłem grać. Zrobiłem nawet kursik z kumplem przez sieć no i ... próbowaliśmy takiej rzeczy, by on mógł (ma trochę tych aut bo od dawna gra) mi poprostu oddać jakieś swoje auto a się nie da. Mówi, że jak już wybierze któreś to jak próbuje je wysłać to nie ma nikogo w znajomych (czy ja jestem on czy offline obojętnie).

Da się w oóle za darmo oddawać auta na stałe, czy tylko wymiana, czyli ja mu dam byle grata a on mi furke?

Posiłkowałem się wątkiem:

Kod:
    http://www.gthome.pl/forum/viewtopic.php?f=16&t=6004
    Chcemy poprostu pograć w równych szansach. Moje autko 248KM a jego ponad 500 i wącham spaliny

Komentarz

Będzie miał Ciebie w liście społeczności dopiero jak ponownie uruchomi GT5 (chyba też musi się wylogować i zalogować ponownie ale tego już pewny nie jestem) po dodaniu Cie do znajomych.
      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Może oddać ci za darmo auto do miliona a takie o wartości ponad 1.000.000 udostępnić online

Komentarz

Ja mam pytanie co do trybu B-spec.
          1. Jak długo kierowca może jechać całkowicie wyczerpany (2 puste paski)?
          2. Czy do wyścigów długodystansowych naprawdę potrzeba 4 kierowców? Jak długo muszą odpoczywać, żeby można było wziąć ich z powrotem?
          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

1. Może jeździć ile chcesz, z tym, że prawdopodobnie spadnie mu trochę tempo i może nie jechać maxem swoich umiejętności, co sam zaobserwowałem przy okazji jazdy w bspec 24h Le Mans.
            2. Możesz wystawić jednego boba, nie potrzeba czterech, wtedy ten jeden dostanie więcej expa bo nie będzie ono dzielone na kilku bobów (dzielenie jest adekwatne do czasu danego boba za kółkiem). Ile musi odpoczywać do "pełna"? Nie dam odpowiedzi czasowej, ale jest to sporo. Przy 3 kierowcach w 24h LM miałem problem utrzymać jakąkolwiek dobrą kondycję ich sił.

Komentarz

Kolejne pytanie: dlaczego jak jadę wyścigi następnym kierowcą, to pozostałym forma spada?
              Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Czy jest możliwośc zdobycia Bentley'a Speed 8 Race Car '03 niż w ponad 200 dniu na giełdzie?
                A-SPEC : 26 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
                  Kolejne pytanie: dlaczego jak jadę wyścigi następnym kierowcą, to pozostałym forma spada?
                  Przykład - Ty idziesz na siłownie/basen, a Twój kumpel nie, więc jemu spada forma bo "siedzi i nic nie robi", a Ty trenujesz w tym czasie i poprawiasz swoje umiejętności - To Takie na "chłopski" rozum wytłumaczenie, ale mam nadzieje że pomogłem Pozdrawiam!

Komentarz

• save

koledzy jak zgrać save na pendrive bo nie wim jak to zrobić.
                    Pozdrawiam

Komentarz

Wkładasz pendrive w USB konsoli wchodzisz w zapisane dane gier PS3 -> GT5 (oczywiście w XMB przy wyłączonej grze), trójkąt i dajesz kopiuj na pamięć zewnętrzną. Wszystko

Komentarz

dzięki udało się, wcześniej nie widział dysku zewnętrznego a tylko dysk internetowy.
                        Pozdrawiam

Komentarz

Dostaliście juz jakieś wozy za akademie GT ?

Mi narazie tylko Leaf'a dali ;/
                          http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

Mi tak samo.
                            Znając życie w godzinach po południowych będzie komplet - jak ostatnio z DLC.
                            GT5 - 100%
                            GT6 - 100%
                            GTS - 100%
                            GT7 - 100%

Komentarz

A więc tak stoje jeszcze przed kupnem samej gry i konsoli i chce się dowiedzieć co nieco zanim wywale kase w błoto.
                              1. Czy wszystkie samochody są za darmo? Czy są jakieś płatne dlc z autami czy dostajemy za za darmo w kolejnych aktualizacjach?
                              2. Ile godzin może zająć przejście całego singla?
                              3. Jak bardzo rozbudowane są opcje tuningu i czy każde auto może zostać zmodyfikowane?
                              4. Multi jest płatne? Z tego co wiem to multi ps3 jest za darmo a x360 am I right?
                              Po pytaniach widać że jestem całkiem zielony w temacie konsol jak i samego gt.

Komentarz

1 - nie / sa płatne DLC
                                2 - pytanie , nie ile godzin , a ile miesięcy ...
                                3 - średnio , nie każde auto mozna modyfikowac (jeżeli pytasz o bodykit )
                                4 - nie
                                http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

PracujÄ™...
                                X