Wybierasz samochód w garażu albo kierowce bspec i klikasz na udostępnij znajomym czy online i do czasu kiedy jest udostępniane nie możesz z tego korzystać.
Witam,czy ktos ma ten sam problem konsola sie wiesza w czasie gry B-Spec i znika muzyka albo nie mozna zakonczyc wyscigu po przejechaniu mety?co jakis czas potrzasne konsola i czasami zaskoczy a niekiedy reset?troche to wkurza bo pod koniec wyscigu np.tsukuba 1000KM trzeba resetowac i 4,30h w plecy?czy moze to byc wina plytki?
Witam,czy ktos ma ten sam problem konsola sie wiesza w czasie gry B-Spec i znika muzyka albo nie mozna zakonczyc wyscigu po przejechaniu mety?co jakis czas potrzasne konsola i czasami zaskoczy a niekiedy reset?troche to wkurza bo pod koniec wyscigu np.tsukuba 1000KM trzeba resetowac i 4,30h w plecy?czy moze to byc wina plytki?
Radzę ci kolego zgrać zawartość płyty na dysk. Zrobisz to w opcjach. Część danych zostanie skopiowana na dysk konsoli ok.8gb co później przyspieszy czasy ładowania gry. W czasie wyścigu także nie będzie ci płytki obciążać. Powinno pomóc, chyba że już masz to zrobione. Wtedy najpewniej ci napęd pada. Kiedy kupiona konsolka?
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
10. 2009 ?? to jeszcze jest chyba na gwarancji, i niech nikt mi nie mówi że nie ma gwarancji na 24 teraz nie ma w polsce krótszych gwarancji niż dwa lata. a jak nie to rzecznika praw konkurencji i konsumenta, ja już tak jednego załatwiłem z roczną gwarancją.
A ja właśnie biorę udział w zawodach sezonowych i miałem narzucony pojazd Toyota Prius G, mimo maksymalnego stuningowania, poza kupieniem w pełni konfigurowalnego LSD, zawieszenia i nowych opon, nie byłem w stanie dogonić Hondy CR-z na pierwszym miejscu. Czy powinienem to jeszcze dokupić i jeśli tak to jakie ustawienia tam wprowadzić?
a ja mam takie nietypowe pytanie bo kupilem samochod cabrio (premium) i czy da sie jechac w wyscigu z otwartym dachem ( bo zawsze jest zamkniety;/) prosze o odpowiedz
a ja mam takie nietypowe pytanie bo kupilem samochod cabrio (premium) i czy da sie jechac w wyscigu z otwartym dachem ( bo zawsze jest zamkniety;/) prosze o odpowiedz
Załeży od auta też.. w Ferrari California jest zawsze otwarty, chyba że spoiler kupisz.
Chodzi Ci o te nowe zawody? Ja miałem zrobiony tylko silnik, bez skrzyni,amorów itp. Miękkie sportowe opony i na 3 okr wychodzisz już na prowadzenie wiec coś robisz nie tak.
Komentarz