Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnoÅ›nie GT5

co obrazujÄ… te prostokÄ…tne pola pod licencjami?? bo u mnie wszystkie sÄ… puste...

Komentarz

To jest do chwalenia się. Każdy kto wejdzie na Twój profil widzi to co udostępnisz.

Komentarz

a jak tam coś dodać?

Komentarz

Wybierasz samochód w garażu albo kierowce bspec i klikasz na udostępnij znajomym czy online i do czasu kiedy jest udostępniane nie możesz z tego korzystać.

Komentarz

bez sensu...

ale dzięki za odpowiedź...

Komentarz

He he no faktycznie bez sensu :mrgreen:

Komentarz

Witam,czy ktos ma ten sam problem konsola sie wiesza w czasie gry B-Spec i znika muzyka albo nie mozna zakonczyc wyscigu po przejechaniu mety?co jakis czas potrzasne konsola i czasami zaskoczy a niekiedy reset?troche to wkurza bo pod koniec wyscigu np.tsukuba 1000KM trzeba resetowac i 4,30h w plecy?czy moze to byc wina plytki?
                A-Spec - 30lvl / B-Spec - 34lvl

Komentarz

Zamieszczone przez leny205
                  Witam,czy ktos ma ten sam problem konsola sie wiesza w czasie gry B-Spec i znika muzyka albo nie mozna zakonczyc wyscigu po przejechaniu mety?co jakis czas potrzasne konsola i czasami zaskoczy a niekiedy reset?troche to wkurza bo pod koniec wyscigu np.tsukuba 1000KM trzeba resetowac i 4,30h w plecy?czy moze to byc wina plytki?
                  Radzę ci kolego zgrać zawartość płyty na dysk. Zrobisz to w opcjach. Część danych zostanie skopiowana na dysk konsoli ok.8gb co później przyspieszy czasy ładowania gry. W czasie wyścigu także nie będzie ci płytki obciążać. Powinno pomóc, chyba że już masz to zrobione. Wtedy najpewniej ci napęd pada. Kiedy kupiona konsolka?
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Mam zgrane wszystko na twardy konsolke kupilem 10.2009 wiec juz po gwarancji,katowana nie byla ani jej nie przegzewalem.
                    A-Spec - 30lvl / B-Spec - 34lvl

Komentarz

10. 2009 ?? to jeszcze jest chyba na gwarancji, i niech nikt mi nie mówi że nie ma gwarancji na 24 teraz nie ma w polsce krótszych gwarancji niż dwa lata. a jak nie to rzecznika praw konkurencji i konsumenta, ja już tak jednego załatwiłem z roczną gwarancją.

Komentarz

A ja właśnie biorę udział w zawodach sezonowych i miałem narzucony pojazd Toyota Prius G, mimo maksymalnego stuningowania, poza kupieniem w pełni konfigurowalnego LSD, zawieszenia i nowych opon, nie byłem w stanie dogonić Hondy CR-z na pierwszym miejscu. Czy powinienem to jeszcze dokupić i jeśli tak to jakie ustawienia tam wprowadzić?
                        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

a ja mam takie nietypowe pytanie bo kupilem samochod cabrio (premium) i czy da sie jechac w wyscigu z otwartym dachem ( bo zawsze jest zamkniety;/) prosze o odpowiedz

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
                            a ja mam takie nietypowe pytanie bo kupilem samochod cabrio (premium) i czy da sie jechac w wyscigu z otwartym dachem ( bo zawsze jest zamkniety;/) prosze o odpowiedz
                            Załeży od auta też.. w Ferrari California jest zawsze otwarty, chyba że spoiler kupisz.
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A kto odpowie na moje pytanie?
                              Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Chodzi Ci o te nowe zawody? Ja miałem zrobiony tylko silnik, bez skrzyni,amorów itp. Miękkie sportowe opony i na 3 okr wychodzisz już na prowadzenie wiec coś robisz nie tak.

Edit
                                Kup opony.
                                A-spec- 32
                                B-spec- 33
                                http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

PracujÄ™...
                                X