Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Królestwo dla tego kto wymyśli jak słyszeć odgłosy auta takie jak przy kamerze za niego z pozycji zdetzaka a jeszcze lepiej kabiny.... Jest niebo a Ziemia tyle ze ja nie umiem grać z kamery za autem ;(

Komentarz

Królestwo dla tego kto wymyśli jak słyszeć odgłosy auta takie jak przy kamerze za niego z pozycji zdetzaka a jeszcze lepiej kabiny.... Jest niebo a Ziemia tyle ze ja nie umiem grać z kamery za autem ;(

Komentarz

Zamieszczone przez Midgardsrom
        Noga słonia być bardzo dobra.

Komentarz

Witam, mam kilka pytanek. Pierwsze z nich: mam podstawową wersję gry, i w głównym trybie mam ikonkę w lewym dolnym rogu ekranu, która zwie się "Muzeum". Niestety, po każdorazowej próbie "wejścia"wyświetla sie komunikat, iż jest to opcja niedostępna w mojej wersji. Zatem pytanie brzmi: jak dobrać sie do zawartości owego muzeum, i czy jest to wogóle możliwe, bo kolega z pracy twierdzi, że da sie to odblokować wraz z postępem gry. Od razu uprzedzam, że nie mam konsoli podłączonej do szerokopasmowego internetu, więc wszelkie uaktualnienia (płatne lub nie) są na razie dla mnie niedostępne.

Pytanie drugie: czy wraz z postępem gry przybywa rozmaitych marek i samochodów w salonach? Bo jak na razie, pomijając fakt, że wciąż braknie kasy, to wybór nie jest oszałamiający...

Trzecie, i jak na razie ostatnie: czy to normalne, że po zaliczeniu ledwie kilkunastu serii wyścigów (większość z niższych klas) w trybie A-spec i ledwie kilku wyścigów jako "szef" mam wg gry już 30% ukończone? Sam odnoszę wrażenie, że to troszke za dużo, tym bardziej że mam grę ledwie od tygodnia i nie gram za często, a dla przykładu w GT4 kilka miesięcy pracowałem na ukończenie 50% gry, zanim "spieprzył" mi sie save ("data corrupted")i dałem sobie spokój.
          A-Spec lvl- 16
          B-Spec lvl- 4

Komentarz

Zamieszczone przez MaestroRCS
            Witam, mam kilka pytanek. Pierwsze z nich: mam podstawową wersję gry, i w głównym trybie mam ikonkę w lewym dolnym rogu ekranu, która zwie się "Muzeum". Niestety, po każdorazowej próbie "wejścia"wyświetla sie komunikat, iż jest to opcja niedostępna w mojej wersji. Zatem pytanie brzmi: jak dobrać sie do zawartości owego muzeum, i czy jest to wogóle możliwe, bo kolega z pracy twierdzi, że da sie to odblokować wraz z postępem gry. Od razu uprzedzam, że nie mam konsoli podłączonej do szerokopasmowego internetu, więc wszelkie uaktualnienia (płatne lub nie) są na razie dla mnie niedostępne.

Pytanie drugie: czy wraz z postępem gry przybywa rozmaitych marek i samochodów w salonach? Bo jak na razie, pomijając fakt, że wciąż braknie kasy, to wybór nie jest oszałamiający...

Trzecie, i jak na razie ostatnie: czy to normalne, że po zaliczeniu ledwie kilkunastu serii wyścigów (większość z niższych klas) w trybie A-spec i ledwie kilku wyścigów jako "szef" mam wg gry już 30% ukończone? Sam odnoszę wrażenie, że to troszke za dużo, tym bardziej że mam grę ledwie od tygodnia i nie gram za często, a dla przykładu w GT4 kilka miesięcy pracowałem na ukończenie 50% gry, zanim "spieprzył" mi sie save ("data corrupted")i dałem sobie spokój.
            Za każde logowanie do GT5 dostajesz 5 kart muzeum. Warunkiem jest posiadanie podłączenia do internetu.
            Nie przybywa samochodów Premium. Standardowe w używanych zmieniają się co jakiś czas, więc warto często odwiedzać to miejsce.
            Ja już mam ponad 70% a zostało mi kilka wyścigów + na 25 dojdą długodystansowe. Także gra nie wygląda na długą...
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Hej panowie powiedzcie gdzie dokonuje sie analizy swoich wyczynów chodzi mi o to trofeum Data Analyst z góry dziękuję

Komentarz

Ja mam jeszcze pytanie krótkie i zasadnicze:

Gdzie do cholery jest Porsche?

Nie ma salonu, ani razu nie widziałem też porszawek na giełdzie.

Jednak w wyścigach z kilkoma się ścigałem.

To jak to jest z nimi?

Komentarz

Gdybys sprawdzil liste samochodow, wiedzialbys, ze w GT nie ma i nigdy nie bylo marki Porsche. Jest za to firma tunerska RUF. Pod jej nazwa kryja sie 911tki.

Troche wlasnego wkladu, rozumu, a nie sluzacych szukacie...

Komentarz

Po za tym pytania wałkowane były już kilka razy i przez opcję szukaj znalazłem kilka wątków, poruszających pewne powielane tutaj namiętnie pytania.

Szukaj: "Porshe" - search.php?keywords=Porshe&terms=all&author=&sc=1& sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=S zukaj
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez klokers
                      Hej panowie powiedzcie gdzie dokonuje sie analizy swoich wyczynów chodzi mi o to trofeum Data Analyst z góry dziękuję
                      robisz okrążenie na jakimkolwiek torze w trybie trening, wychodzisz i obok opcji oglądania powtórki masz coś jak rejestrator danych czy jakoś tak. Wchodzisz tam i trofek wpada. Swoją drogą to jest to żenujące narzędzie przy telemetrii z Forzy.

Kto mi powie czy przeszedł już wyścigi, w których przeciwnikiem są Race Car'y same - Like The Wind, GT All Stars - czym to przejachaliście jeśli w ogóle, bo wygląda, że bez rasowego "naleśnika" nie ma się tam szans. W GT4 wszystko przejeżdzałem Pescarolo.

Komentarz

Like the wind - daytona Veyron, indy Mazda Furai
                        GT All Stars - Toyota Minolta

Komentarz

Dzięki za odp. Veyrona nie próbowałem bo średnio chce to to skręcać ale na daytone się pewnie nada. A jak wszedłeś w posiadanie mojego ulubionego po Pescarolo naleśnika czyli Minolty? Kupiłeś ją bo do wygrania jest widzę właśnie w Like the Wind.

Pozdro

Komentarz

Dokładnie tak jak piszesz, wygrałem w Like The Wind.

Komentarz

Na której pozycji rozpoczynacie wyścig "ogórkami" na Top Gear track, poziom-nowicjusz, na liście startowej podczas ładowania "widzę się" jako pierwszy a po załadowaniu pierdzę jako ostatni - i dlaczego nie można taranować innych "ogórków"?

Komentarz

Sprawdź czy możesz potrącać czerwone pachołki... A następnie przeczytaj o co chodzi w tym evencie...
                                A-spec- 39
                                B-spec- 36
                                D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                                H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
                                T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
                                I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                                O.Nowak - 33 50 / 50
                                B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Pracuję...
                                X