Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Mam wielką prośbę o pomoc. W GT4 podobała mi się możliwość testowania aut w test course 400m 1000m max speed. Nie mogę tego odszukać w GT5 Pomożecie?

Komentarz

Zamieszczone przez KierownikZamieszania
      Mam wielką prośbę o pomoc. W GT4 podobała mi się możliwość testowania aut w test course 400m 1000m max speed. Nie mogę tego odszukać w GT5 Pomożecie?
      Bo tego nie ma. Możesz tylko trenować i sprawdzać samochód na torach w praktyce. Ale o tym było wiadomo już na pół roku przed premierą, że tej opcji nie będzie.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Czy tylko mi się nie podoba że tego nie ma? To byłe element unikalny czego nie ma w innych grach... Kolejny element który mnie rozczarował w tej długo oczekiwanej przeze mnie grze

Komentarz

Witam
          Na moim opakowaniu GT 5 jest napisane gra w polskiej wersji językowej, szukałem jak to zmienić, ale jest tylko angielski, turecki.. może ktoś wie jak to zrobić?
          Moje kolejne pytanie dotyczy zniszczeń.Mam poziom 22 i narazie nie zauważyłem żeby coś się wgniatało, i czy wogóle jak coś to można je wyłączyć?
          Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez roslaniuk
            Witam
            Na moim opakowaniu GT 5 jest napisane gra w polskiej wersji językowej, szukałem jak to zmienić, ale jest tylko angielski, turecki.. może ktoś wie jak to zrobić?
            Moje kolejne pytanie dotyczy zniszczeń.Mam poziom 22 i narazie nie zauważyłem żeby coś się wgniatało, i czy wogóle jak coś to można je wyłączyć?
            Pozdrawiam
            Ustaw język konsoli na polski, to będziesz miał polski w grze. Różnica jest zauważalna w praktyce, oraz szybkich wyścigach. Nie ma opcji wyłączenia.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez kokolino90
              mój pierwszy problem to że w GT5 po kilku zakrętach np. na piekle moje opony dymią jak szalone i to przez cały wyścig, dopiero jak stanę na kilka minut to ostygną ale w wyścigu to nie za bardzo i tak w kółko. Łagodniej nie lubię jeździć, jeżdżę szybko i dokładnie a najbardziej na Nürburgring. Wydaje mi się że wpływa to na zużywaniem się ich.
              Mam ten sam problem ze swoim Challangerem. Koleszka mówił mi, że miał ten problem w Civicu (przy wszelkim przyspieszaniu palił kapciochy, aż dymiły cały czas), założył cośtam do dyferencjału (blokadę, czy coś...) i problem ustąpił. Jeszcze nie próbowałem... Może zmniejszenie ciśnienia w oponach coś pomoże... Spróbuj.

Bez gwiazdy nie ma jazdy

Komentarz

Zmniejszenie cisnienia = wiekszy grip = wieksza powierzchnia opony przylega do drogi = wieksze tarcie = wyzsza temp opon

Myslec

Komentarz

Hmmm a może na te piszczące opony zróbcie kuracje nadwozia = naprawa sztywności karoserii może to ma znaczenie ?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                    Zmniejszenie cisnienia = wiekszy grip = wieksza powierzchnia opony przylega do drogi = wieksze tarcie = wyzsza temp opon

Myslec
                    Oświeć mnie gdzie jest ustawianie ciśnienia w oponach bo nie mogę znaleźć :mrgreen: chyba że to jest 1555 levelu :mrgreen:

Na palenie gum ośką w szczególności przedniopędem bardzo pomaga szpera dobrze ustawiona

Komentarz

Jakie macie pomysly, sposoby, triki, a moze nawet kody na kase. Dodam, ze mam 6 lvl A-spec. Prosze pomozcie bo chce przejsc ta gre.

Komentarz

Zamieszczone przez Zonbek
                        Jakie macie pomysly, sposoby, triki, a moze nawet kody na kase. Dodam, ze mam 6 lvl A-spec. Prosze pomozcie bo chce przejsc ta gre.
                        Najlepszym sposobem jest :
                        - grać, grać i jeszcze raz grać zdobywając doświadczenie
                        - czytać dokładnie to forum, bo jest tutaj bardzo dużo informacji z odpowiedziami na Twoje pytania Temat znajdziesz tutaj ---> viewtopic.php?f=16&t=6056

Nie bądź leniem tylko poszukaj troszkę, to nie boli

Zapytam jeszcze tutaj, bo w temacie dotyczącym PlayStation Eye nikt mi nie odpowiedział

Czy może ktoś podać sprawdzone ustawienia PlayStation Eye Chodzi mi o parametry i odległość kamery od gracza

Komentarz

Ja mam pytanie: czy żeby otzymać trofeum z gokartami, trzeba przejść na poziomie łatwym, średnim i trudnym?
                          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Trofea dostajesz za poziom przejścia minimalny... tu brąz wystarczy,
                            ale nie trzeba być orłem, by goki w każdym levelu przejść na złotko za drugim razem (bo za pierwszym można "oczajać" trasę).

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad

Myslec
                              Oświeć mnie gdzie jest ustawianie ciśnienia w oponach bo nie mogę znaleźć :mrgreen: chyba że to jest 1555 levelu :mrgreen:

Na palenie gum ośką w szczególności przedniopędem bardzo pomaga szpera dobrze ustawiona
                              Równiez Dołączam Się Do Tego Pytania Gdzie To Jest?? szkdoa ze silników wymieniac nie można ;// a może tego nie wiem? a ztym ciśnieniem w oponach jest coś takiego jak kolega pisał wyżej jak tak? gdzie to mozna znaleźć?
                              A-Spec - 35lvl
                              B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
                              Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
                              My Photo Mode

Komentarz

Zamieszczone przez Andre87
                                Zamieszczone przez Sqad

Myslec

Równiez Dołączam Się Do Tego Pytania Gdzie To Jest?? szkdoa ze silników wymieniac nie można ;// a może tego nie wiem? a ztym ciśnieniem w oponach jest coś takiego jak kolega pisał wyżej jak tak? gdzie to mozna znaleźć?
                                Kurde koledzy czy Wy sobie żartujecie czy po prostu jesteście delikatnie leniwi
                                - ciśnienia w oponach nie da się ustawiać
                                - silników nie da się wymieniać ale da się je remontować

Komentarz

Pracuję...
                                X