Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Jak to jest z felgami? Im więcej mamy aut tym więcej felg czy np. do każdego auta inne (tak mi się zdaje)? No i zastanawia mnie to czy aut w quick race przybywa w miarę postępów w karierze? Proszę o odp

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
      Jak to jest z felgami? Im więcej mamy aut tym więcej felg czy np. do każdego auta inne (tak mi się zdaje)? No i zastanawia mnie to czy aut w quick race przybywa w miarę postępów w karierze? Proszę o odp
      Każdy samochód Premium ma inny zestaw felg. Niektóre mają ich więcej niektóre mniej, ale chyba minimum co do wozu to 12 różnych. Co auto to inny model, ale zdarzają się np. powtórki, bo Integra ma do wyboru ten sam zestaw co Civic. Do quick race, dodają się samochody, które wrzuciłeś od PSP, bądź twoje Ulubione z Życie GT. Nowych mi nie przybyło, chyba.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
        W zestaw wchodzi:
        - gra ,
        - instrukcja,
        - 5 pocztówek GT5,
        - Książeczka APEX (opis: historia wyścigów, powstawania samochodów wyścigowych, serie wyścigowe, wchodzenie w zakręty, hamowanie, zachowanie samochodu itp itd.) [dużo tego i full kolor]
        - unikalny kod, który odblokowuje 5 samochodów z edycji Chrome Line.:
        * Audi R8 5.2 FSI quattro Chrome Line Edition
        * BMW M3 Coupe Chrome Line Edition
        * Lamborghini Murcielago LP 640 Chrome Line Edition
        * Mercedes-Benz 300 SL Coupe Chrome Line Edition
        * Shelby Cobra 427 Chrome Line Edition
        A powiedz mi jeszcze czy pudełko w którym to wszystko jest, jest papierowe czy metalowe?
        Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
        TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W PIZ...Ę !

Komentarz

Papierowe.

Komentarz

Żeby odblokować Redbull X1:
            -To unlock the Red Bull X1, you’ll need to complete the “Sebastian Vettel Challenge”, which appears at Level 30.

Komentarz

pytanie przeszedł ktoś wyścig w specjalnych ten VW ogórkami na złoto?? totalnie nie wiem jak to zrobić mimo starań jakoś nie chce wyjść, dla mnie jest to nierealne :/

Komentarz

Zamieszczone przez pigul81
                pytanie przeszedł ktoś wyścig w specjalnych ten VW ogórkami na złoto?? totalnie nie wiem jak to zrobić mimo starań jakoś nie chce wyjść, dla mnie jest to nierealne :/
                A co ci nie wychodzi? Trzeba zawsze jechać w tunelu aerodynamicznym za przeciwnikiem, późno hamować i po wewnętrznej na wyjściu próbować się znaleźć, po 1 lapie jestem 3-ci. Ważne są ostatnie 2 zakręty, bo tam przeciwnik bardzo lami i da się 3-4 wyprzedzić. Jak nie dajesz rady zawsze możesz się trochę oprzeć na przeciwniku, ale da się i bez tego. :wink:

Komentarz

Mam pytanie odnośnie opon. Kupiłem do nissana sobie opony wyścigowe miękkie, wcześniej miał sportowe twarde.Pojeździłem w klasie A troszkę i przyszedł czas na klase B tam musiałem zmienić opony na twarde ale to zrobiła konsola automatycznie bo mam teraz zmienione na sportowe.Niech mnie ktos oświeci jak zmienić opony spowrotem na miekkie. W sklepie tuningowym mam zaznaczone że są kupione jak wchodze w opcje tuning w opony mam do wyboru sportowe twarde miekkie wyścigowe i na deszcz klikam na któreś pojawia mi się tylko opis jakie to sśą opony i do czego ale nie ma opcji zmiany.Już sam doszedłem do tego W opcjach przed wyścigiem

Komentarz

Mam DS3 i drugiego pada firmy Media Tech jednak działa on tylko w menu GT5, nie da się nim jezdzić :/ Jest na to jakiś sposób czy musze kupić drugiego DS3?Moge kupić pada jakiejś innej firmy żeby mi działał w GT5? Orientuje sie ktoś?

Komentarz

Mam pytanie,
                      Jeżdżę mx-5 i kupiłem sobie sportowe opony średniej twardości. Nie mogę niestety ich zmienic przed wyścigiem (są pokazane, ale "zacienione" tak, że nie można ich wybrać) Czy orientuje się ktoś czemu takie coś się mi dzieje?

Komentarz

Zamieszczone przez profilone
                        Mam pytanie,
                        Jeżdżę mx-5 i kupiłem sobie sportowe opony średniej twardości. Nie mogę niestety ich zmienic przed wyścigiem (są pokazane, ale "zacienione" tak, że nie można ich wybrać) Czy orientuje się ktoś czemu takie coś się mi dzieje?
                        Każdy wyścig ma swoje wymagania. Czasami jest tak, że regulamin wyścigu ogranicza dobór opon. W początkowych eventach zazwyczaj są komfortowe i sportowe twarde. Dlatego warto mieć każdy typ opony. A opony gra zawsze sama dobiera, najlepsze jakie można użyć w danym wyścigu.

Komentarz

Zamieszczone przez cinekw
                          Mam pytanie,
                          Przed wyścigiem masz do wyboru ustawienia wyscigu tam zmieniasz czy chcesz linie pomocnicza, absy, tsc itd tam tez zmieniasz opony.No i jak napisal kolega wyżej nie w kazdym wyścigu mozna jeździć na jakich sie chce oponach.W A spec sie z tym nie spotkałem w B spec są na bank ustalone zasady jakich opon trzeba uzyc.

Ja zaczynałem mx5 fajna do driftu kozak autko.Teraz nissanem skylinem r33 limitowana edycja smigam 707kucy 400paki poleci

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                            Zamieszczone przez profilone
                            Mam pytanie,
                            Każdy wyścig ma swoje wymagania. Czasami jest tak, że regulamin wyścigu ogranicza dobór opon. W początkowych eventach zazwyczaj są komfortowe i sportowe twarde. Dlatego warto mieć każdy typ opony. A opony gra zawsze sama dobiera, najlepsze jakie można użyć w danym wyścigu.

Tak też sądziłem. powiedzcie mi czy opony się zużywają, czy raz zakupione jeżdża tak samo przez całą grę?

Komentarz

Zużywają się. W opisie opon nawet jest wyraźnie zaznaczone (np. miękkie zapewniają dobrą przyczepność kosztem słabej wytrzymałości).

Komentarz

Zamieszczone przez ClayMore
                                Zużywają się. W opisie opon nawet jest wyraźnie zaznaczone (np. miękkie zapewniają dobrą przyczepność kosztem słabej wytrzymałości).
                                Tak, ale na każdy kolejny wyścig są odnawiane.

Komentarz

Pracuję...
                                X