Witam. Mam takie pytanko. Jak przejść w trybie a-spec te zawody dla początkujących, w których jeździ sie klasykami aut i toyota yaris. Co zrobić, bo jest to irytujące jak ich wszystkich wyprzedzę wystarczy kawałek prostej i juz mnie polowa bierze albo na starcie nie mam żadnych szans? Trzeba juz na początku podkręcać auto?? Albo powiedzcie, czym wy to przechodzicie? Ja salonowa toyota saris 1,5, a ze starych aut mam nissana silvia i za nic nie mogę dać komputerowi rady nawet, jeżeli jest taki sam jak mój w stawce to i tak mnie łyka
Może jestem i slaby . Ale akurat w GT gram od psx az po teraźniejsze ps3. Oczywiście ze da sie wygrać, ale chodzi mi tu o jazdę a nie o ścinanie zakrętów jak sie tylko da i zajeżdżanie drogi 5 przeciwnikom, których mam na d.... to chyba nie o to chodzi w tej grze. Napisz kolego czym latasz to zobaczę czy mi sie uda.
Co do samochodów - w salonach są tylko auta Premium, resztę aut albo się wygrywa, albo trzeba na nie czyhać w używanych.
Co do zegara - podobnie jak z językiem, gra ustawia taką samą godzinę jak masz na PS3.
Co do pierwszych eventów.. jeśli chce się wygrać serią to trzeba być naprawdę dobrym, albo troche się poprzepychać.. ewentualnie jak niewiele do zwycięstwa brakuje to lekki tuning nie zaszkodzi, nie trzeba przecież od razu wstawić 3 lvl turbo.
W GT Auto "Samochód Części i Naprawy" jest taka opcja "Modyfikacje Wyścigowe" Czy jeżeli zakupię to to auto będę miał stuningowane na fulla ? Bo jeżeli ją wybiorę to dotychczasowe części które kupiłem zostaną zmienione. Jak to jest ?
podejrzewam że sytuacja jest taka jak w GT2. Kupując te opcje dostajesz pakiet aerodynamiczny i resztę gadżetów. Ale moc pozostaje ta sama a i zawieszenie pewnie dalej jest do wymiany.
Tak mi się wydaje na podstawie doświadczenia z poprzednich części. Może niech powie ktoś kto gra w GT5.
Ciężko..? Ja mam cały czas około 500 tysięcy Cr., ogólnie polecam najpierw objechać Speciale, bo całkiem fajnie sie tam jeździ i dostaje się dużo punktów i pieniędzy.
Jak będę miał możliwość to sprawdzę ten tuning, ale nic nie obiecuje.
Mam takie pytanie...samochody Premium są tylko w salonie ale naprawdę jest tam ich aż 200? Myślałem, że oferty samochodów będą się zmieniać także w salonie i codziennie będą nowe samochody, a tutaj widze, że cały czas te same.
I jeszcze jedno, gdzie jest ten legendarny Red Bull X1?????????!!!!!!!!!!!!!!!
EDIT:
Zamieszczone przez Witek Enzo
Co do samochodów - w salonach są tylko auta Premium, resztę aut albo się wygrywa, albo trzeba na nie czyhać w używanych.
Co do zegara - podobnie jak z językiem, gra ustawia taką samą godzinę jak masz na PS3.
Co do zegara to gra ustawia godzinę przez internet (przynajmniej u mnie, bo na ps3 mam troche inną niż w GT5, chyba, że konsola nie jest podłączona do sieci to możę wtedy zegar w GT sie ustawia tak jak system)
A co do samochodów to znaczy, że na giełdzie można też znaleźć samochody premiuM??
ps.I jeszcze jedno, zauważyłem, że zmienna pogoda i pora jest tylko na nielicznych torach ;/
Wie ktoś chociaż czy ta pogoda się zmienia w zależności od dnia czy zawsze jak zaczynamy wyścig to pogoda jest taka sama,a dopiero poźniej zaczyna się zmieniac?
Komentarz