Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

dzięki za odp. , po pierwszym odpaleniu gry miałem takiego banana na twarzy ponieważ myślę sobie, przejść a-spec potem b-spec, licencje, wyścigi specjalne, wiele zabawy, a tutaj już odchodzi b-spec ZŁO :/, no ale cóż to co jest musi starczyć, na razie walczę o złoto w licencji, póki co pierwszą z nich mam cała na złocie
    nauka opanowania kierownicy jest dość trudna, no ale nie od razu zbudowano Rzym

Komentarz

EEeee chce Ci się zlote licencje klepać??
      Choć i tak są sporo prostsze niż w poprzednich częściach bo tutaj podchodze na padzie, bach srebro albo złoto raczej brąz się nie trafia.

Czy są jakieś większe profity za wymasterowanie licencji na złot??

Komentarz

hmm, po co? dla siebie samego , satysfakcja większa jak całą grę zrobię na GOLD , ogólnie kupiłem logitecha GT i się uczę grać na kierownicy, zawsze miałem pada, a z kiera jest zupełnie inaczej, moim zdaniem jest o wiele większa precyzja ale jest tak samo dużo trudniej , dla mnie to nowość, więc chce to dobrze opanować

Komentarz

Gram czwarty dzień i nie mogę trafić na pickupy potrzebne do wyscigu ... gggggrrrrrrrrr Widział wogóle je ktoś u siebie?
          A zachodzę co jeden-dwa wyścigi na "giełdę"
          ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad

Czy są jakieś większe profity za wymasterowanie licencji na złot??
            Są - dostajesz jeszcze 1 samochód i więcej punktów A-spec.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Może potem bo nie chce mi się wszytkiego na golda w licencjach robić . Bo wyścigi to już pikuś straszny.

Komentarz

koledzy ponawiam pytanie, czy ktos wie gdzie w gt5 ustawia sie turning angle?? ew. stopien obrotu kiery ??

Komentarz

Za przejście jednej licencji dostajesz wóz. Nie ważne czy na brąz, srebro itd. Za całe srebrne dostajesz kolejny wóz, za całe złote kolejny wóz. Także warto, bo np za srebrne wszystkie w A dostałem Prelude.
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Czy powtórki można wysyłać na YouTube ?

Komentarz

Jeszcze nie

Komentarz

W GT Auto "Samochód Części i Naprawy" jest taka opcja "Modyfikacje Wyścigowe" Czy jeżeli zakupię to to auto będę miał stuningowane na fulla ? Bo jeżeli ją wybiorę to dotychczasowe części które kupiłem zostaną zmienione. Jak to jest ?

Komentarz

Podpiąłem 2 pada, firmy Media Tech, wcześniej nim grałem w inne gry (np. Fifa) i chodził bez problemu. włączam gre dla 2 graczy, tym padem media tech wybieram sobie auto, kolor, wszystko elegancko, włączam wyścig split screen i moge grać tylko Dual Shockiem, drugi samochód stoi, tak jakby nie działał ten pad Media Techa, ale nie rozumiem jak to możliwe skoro w menu jest ok.. Może mi to ktoś wyjaśnić?

Komentarz

Witam ... Chciałem się dowiedzieć czy w trybie split screen będzie więcej dostępnych wozów ??

Komentarz

Zamieszczone przez t0mi89
                              Witam ... Chciałem się dowiedzieć czy w trybie split screen będzie więcej dostępnych wozów ??
                              Możesz dodać swoje samochody z ulubionych. Później się więcej odblokuje, a więc odpowiedź: TAK.
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Powiedźcie mi proszę gdzie te wszystkie samochody? Lista samochodów w grze jest prze ogromna a w karierze ani w salonie ani na (maaaałej :/) giełdzie samochodów używanych ich niema. Jest tyle mercedesów na liście a w salonie jest może z 5 więc się pytam gdzie jest reszta? Czy ilość samochodów ma wpłw od tego jaki mam poziom (10 lv) ? Czy będą marki w salonie się dodawać? Bo np Lambo i Ferrari mam ale Ruf(a) jeszcze niema więc prosił bym o dokładne wytłumaczenie mi jak to jest z tymi samochodami.

Z góry dziękuje.

Komentarz

Pracuję...
                                X