Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnoÅ›nie GT5

ehh to porażka ;/ myślałem, że wygląda to bardziej realistycznie tj. zaczynajac ten sam wyścig na tym samym torze raz zaczne w deszczu w nocy ,raz w słoneczne popołudnie ;/
    A co z tym prototypem Red Bull X1?Gdzie go można znaleźć?

Komentarz

Witam , posiadam kierownice "logitech formula vibration feedback" wykrywa mi jako pada w menu itd , jednak wchodzę do wyścigu i tylko klawisz start mi działa ... czy ktoś wie jak to skonfigurować? w menu w grze jest niewiem jak ustawić aby skręć w lewo było jak ruszę kierownicą w lewo czy tak samo przepustnice niewiem jak ustawić ?
      Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.

Komentarz

Zamieszczone przez viktorpl
        Witam , posiadam kierownice "logitech formula vibration feedback" wykrywa mi jako pada w menu itd , jednak wchodzę do wyścigu i tylko klawisz start mi działa ... czy ktoś wie jak to skonfigurować? w menu w grze jest niewiem jak ustawić aby skręć w lewo było jak ruszę kierownicą w lewo czy tak samo przepustnice niewiem jak ustawić ?
        Zdaje się ,że kierownice tej klasy nie współpracują z GT5 :wink: ...załatw sobie inną, zalecaną przez GT5 i problem z głowy(można kupić używaną allegro)
        OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

No to już mam odp na moje pytanie. Kupując tę opcję tuningu "Modyfikacje wyścigowe" Dostajemy oczywiście sportowe nadwozie i malowanie. Auto jest o wiele mocniejsze poprzez wykupienie modyfikacji silnika itp. Ale nie wszystkie części są kupione więc należy zobaczyć do sklepu z częściami tuningowymi.

Komentarz

WItam,
            Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie zmienić skrzynie z automatycznej na manuala? Wszędzie tego szukałem, ale nie mogę znaleźć. A że jest to moja pierwsza przygoda z G, to tym trudniej mi to znaleźć.

Komentarz

W opcjach przed wyścigiem masz okienko w których ustawiasz opony,skrzynie,systemy etc. Tutaj masz przykładowy screen:

Komentarz

Ponawiam pytanie ;d Wie ktoś gdzie można znaleźć tego Red Bulla X1?? Czy może dostaje się go w jakichś mistrzostwach?

Komentarz

Siema, gra zaczyna mnie już powoli irytować ale to mniejsza Powiedzcie mi co mam zrobić by odblokować ten długi nurburgring bo w GT4 wystraczyło raz się po nim przejechać i był odblokowany, proszę o pomoc.

Z góry dzięki.

Komentarz

Zamieszczone przez Alekke
                    Siema, gra zaczyna mnie już powoli irytować ale to mniejsza Powiedzcie mi co mam zrobić by odblokować ten długi nurburgring bo w GT4 wystraczyło raz się po nim przejechać i był odblokowany, proszę o pomoc.

Z góry dzięki.
                    Wystarczy przejść pierwszy poziom szkoły AMG, w Specjalnych Eventach, w Życie GT.

Zamieszczone przez ClayMore
                    Ponawiam pytanie ;d Wie ktoś gdzie można znaleźć tego Red Bulla X1?? Czy może dostaje się go w jakichś mistrzostwach?
                    http://www.youtube.com/watch?v=dmteh...layer_embedded
                    Mogę się założyć, że gdzieś pod koniec gry. Pewnie po skończeniu wszystkich Special Eventów, albo dopiero jak zobaczymy Credits.
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez ClayMore
                      http://www.youtube.com/watch?v=dmteh...layer_embedded
                      Tego chyba nikt nie wie ale stawiam flaszę że zdobędziemy go za 100% gry.

Komentarz

Witam.
                        Mam pytanie do osób które posiadają GT5 Edycję Kolekcjonerską, co wchodzi w jej zestaw, bo w sklepach internetowych są inne opisy zestawów i jestem ciekawy czy to tylko pomyłka w opisie czy może te edycje są różne.
                        Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
                        TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W PIZ...Ę !

Komentarz

wracając do poprzedniego pytania , rozumiem że moja kierownica nie jest kompatybilna ... szkoda , a ciekawi mnie czy taka będzie ? http://allegro.pl/kierownica-logitech-d ... 75889.html
                          niestety mój budżet jest niski co do kierownicy.
                          Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.

Komentarz

Zamieszczone przez sabaka
                            Witam.
                            Mam pytanie do osób które posiadają GT5 Edycję Kolekcjonerską, co wchodzi w jej zestaw, bo w sklepach internetowych są inne opisy zestawów i jestem ciekawy czy to tylko pomyłka w opisie czy może te edycje są różne.
                            W zestaw wchodzi:
                            - gra ,
                            - instrukcja,
                            - 5 pocztówek GT5,
                            - Książeczka APEX (opis: historia wyścigów, powstawania samochodów wyścigowych, serie wyścigowe, wchodzenie w zakręty, hamowanie, zachowanie samochodu itp itd.) [dużo tego i full kolor]
                            - unikalny kod, który odblokowuje 5 samochodów z edycji Chrome Line.:
                            * Audi R8 5.2 FSI quattro Chrome Line Edition
                            * BMW M3 Coupe Chrome Line Edition
                            * Lamborghini Murcielago LP 640 Chrome Line Edition
                            * Mercedes-Benz 300 SL Coupe Chrome Line Edition
                            * Shelby Cobra 427 Chrome Line Edition
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ale czy ten APEX jest dostępny po polsku Może ktoś wie

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                                Ale czy ten APEX jest dostępny po polsku Może ktoś wie
                                Tak:
                                http://grrr.pl/2010/11/24/poradnik-apex ... w-nim-jest

Komentarz

PracujÄ™...
                                X