Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

zrobilem tak jak napisal kolega wyzej odnosnie tych opon np w galardo trophy ale nadal nie moge ich zmienic mam informacje ze ogumienie bez ograniczen obok warunki uczestnictwa, w prawym dolnym garaz a tam znow to samo..nie moge zmienic opon

Komentarz

zrobilem tak jak napisal kolega wyzej odnosnie tych opon np w galardo trophy ale nadal nie moge ich zmienic mam informacje ze ogumienie bez ograniczen obok warunki uczestnictwa, w prawym dolnym garaz a tam znow to samo..nie moge zmienic opon

Komentarz

Pytanie może wydać się głupie, ale czy NA PEWNO kupiłeś je dla tego samochodu w sklepie?

Komentarz

tak bo wczesniej zmienialem je na sport ze slickow w b spec i jak wchodze w tuning mam ich 3 rodzaje

Komentarz

Najpierw wchodzisz w wyścig i przed samym startem wybierasz OPCJE JAZDY (tam gdzie zmieniasz asysty i skrzynie biegów)

Komentarz

Mam pytanie czy jest możliwość taka bym mógł ściągnąć update z PC zgrać na pendrive i zaktualizować GT5? Bo kiedyś próbowałem tak z systemem konsoli ale jakiś błąd wyskoczył więc nie chciałem się juz w to bawić.

Komentarz

Zamieszczone przez Alekke
                Mam pytanie czy jest możliwość taka bym mógł ściągnąć update z PC zgrać na pendrive i zaktualizować GT5? Bo kiedyś próbowałem tak z systemem konsoli ale jakiś błąd wyskoczył więc nie chciałem się juz w to bawić.
                Nie ma takiej możliwości.

Komentarz

No udało się wbić 40 level Aspec i wpadła platynka Wymieniam się GT5 za LBP2 więc mam na zbyciu jeden slot z wszystkimi 6 autami z edycji signature. Mi już nie będą potrzebne więc jak ktoś jest zainteresowany kupnem to zapraszam na PW.
                  Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                  Licencje - 60x GOLD
                  Trofea - 100%

Komentarz

Czy ktoś wie jak wyłączyć auto save?chcę kupić auto za dużo kasy i jak sie nie sprawdzi chce wczytac od początku.
                    Pozdrawiam

Komentarz

Skopiuj sobie save na pendrive, kup auto, pojeździj i jak nie podpasuje to wgraj sava z powrotem z pendriva.
                      Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                      Licencje - 60x GOLD
                      Trofea - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez konixxx
                        Skopiuj sobie save na pendrive, kup auto, pojeździj i jak nie podpasuje to wgraj sava z powrotem z pendriva.
                        Z tego co wiem to tego chyba się nie da zrobić, ale moge się mylić. Mam pytanie czy te sprzęgła, zębatki itp coś w ogóle dają?

Komentarz

Mam pytanie czy te sprzęgła, zębatki itp coś w ogóle dają?
                          Szybciej bieg wskakuje. A co za tym idzie szybciej maszyna przyspiesza.
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez konixxx
                            Z tego co wiem to tego chyba się nie da zrobić, ale moge się mylić.
                            Tak można spokojnie zrobić
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Witam,
                              Gran Turismo mam już od dawna, ale jakoś początkowo nie zrobiło na mnie wrażenia, dopiero teraz zaczynam rozumieć o co w tej grze chodzi, mam pytanie. Kiedy odblokuje top gear test track normalny i mokry? (nie mam go jeszcze a rozumiem, że coraz to nowe rzeczy odblokowuje się po wygraniu czegoś tam) jeszcze pytanko czy jak będę miał albo 100% gry, albo 40 lv a-spec czy b-spec to czy w tym menu szybkiego wyścigu będę miał więcej aut do wyboru czy jak to jest? Z góry dzięki za odpowiedź

Komentarz

tor top gear odblokowuje się po wygraniu pierwszego wyzwania top gear (tego z lotusem) w zawodach specjalnych. mokrego toru top gear nie ma (?, przynajmniej ja nie widziałem?)

aby w szybkim wyścigu mieć więcej samochodów do wyboru trzeba dodać posiadane w garażu samochody do ulubionych, maksymalnie 100, innego sposobu nie znam

mam nadzieję że o to chodziło i że pomogłem

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

Pracuję...
                                X