Czego nie zrozumiales w moim poscie ?? Jedni Pisza Na Listach Ze Jest jedni Ze Nie Skad Mam Wiedziec Ze Wasza Jest Dobra i Nie Brakuje Nic ?? Polecam Czytanie ze Zrozumieniem i Znajac was adminow powiecie ze tam pisze ze to oficjalna lista... Dobrze Ok Pisze Tak Ale i wszedzie Indziej Tez Tak Pisze
Taki Kozak z Ciebie Bo Adminem Jestes ?? Po To Tu Zakladalem Konto Aby Tu Siedziec A Nie Lazic po Innych Forach ;]]]] Nie Podoba Ci Sie Moje Pytanie Nie Musiales Odpowiadac a nie teraz kozaka zgrywasz ;]]]
Jak widzisz, lista jest identyczna. Jeśli miałeś wątpliwości, mogłeś sam to sprawdzić. Lenistwo trzeba tępić. Trochę własnego myślenia, a nie uzależniania się od innych.
Ostatnio mam problemy z datą w GT5. Po włączeniu gry, wyskakuje mi komunikat "data i godzina jest źle ustawiona, proszę sprawdzić datę". Kupiłem ostatnio nowy telewizor i za każdym razem kiedy skończę grać, odłączam listwę do której jest podpięty. Efektem tego jest otrzymanie przeze mnie drugiej premii za logowanie w ciągu jednego dnia i problemy z zawodami sezonowymi. Data w menu PS3 jest ustawiona poprawnie
Tez to miałem koledzy , po wlączeniu konsoli wejdzcie w ustwienia , ustawienia daty i godziny , data i godzina , ustawic przez internet, jakby był jakis problem piszcie priv
Powiem tak, nie dość że nie masz deszczu, to nawet nie masz trasy Nurburgring 24h. A co dopiero Nurburgring 24h w deszczu w nocy. I pewnie też nie dostałeś Mercedesa 190E w szkole AMG?
Czyżbyś miał piracką kopię, że boisz się podłączyć do PSN?
znalazlem rozwiazanie Twoich problemów, moze wtedy wreszcie przestaniesz to wszedzie pisac... Wez swoje ps3 wraz z monitorem/TV wystaw na zewnątrz odpal nurburgring i poczekaj na deszcz. u mnie akurat pada wiec dlugo czekac nie bedziesz
znalazlem rozwiazanie Twoich problemów, moze wtedy wreszcie przestaniesz to wszedzie pisac... Wez swoje ps3 wraz z monitorem/TV wystaw na zewnątrz odpal nurburgring i poczekaj na deszcz. u mnie akurat pada wiec dlugo czekac nie bedziesz
Konkretna pomoc
z tego co pamiętam to już o tym było pisane na forum i trzeba poszukać
Komentarz