Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zamieszczone przez Geno
    Ściągnij wreszcie tego patcha i przestań wszędzie spamować i truć dupe
    Ale pomoc, nie ma co! dziwisz się jak bez patcha też można mieć deszcz, i weź tu proś zawistnego polaczka o pomoc, dzięki!

Komentarz

Zamieszczone przez kokolino90
      Zamieszczone przez Geno
      Ale pomoc, nie ma co! dziwisz się jak bez patcha też można mieć deszcz, i weź tu proś zawistnego polaczka o pomoc, dzięki!
      Specjalnie sie zarejstrowalem zeby to napisac.
      Kokolino sorry ale dawno takie pie****go ***** nie widzialem. Masz taki je**y problem zeby sciagnac tego patcha ?
      O tym deszczu trujesz ze 20 postow najmniej, wszyscy ci mowia sciagnij patcha a ty swoje. "Bo jakiś amerykanin na filmie nie ma patcha a deszcz jest". Moze jest **** magikiem i ma, a ty jak ***** czarowac nie potrafisz co sciagnij tego je****o patcha.

Sorry ale krewa mnie zalewa jak widze takiego **** ;/

// hamuj się

Komentarz

Zamieszczone przez Maldo
        Zamieszczone przez kokolino90
        Zamieszczone przez Geno
        Specjalnie sie zarejstrowalem zeby to napisac.
        Kokolino sorry ale dawno takie pie****go idioty nie widzialem. Masz taki je**y problem zeby sciagnac tego patcha ?
        O tym deszczu trujesz ze 20 postow najmniej, wszyscy ci mowia sciagnij patcha a ty swoje. "Bo jakiś amerykanin na filmie nie ma patcha a deszcz jest". Moze jest kurwa magikiem i ma, a ty jak kurwa czarowac nie potrafisz co sciagnij tego je****o patcha.

Sorry ale krewa mnie zalewa jak widze takiego idote ;/
        następny hater ja wiem że Cie serce boli, ty też byś tak pisał gdybyś miał problem którego nikt na tym poj*****anym forum nie może pomóc,

Komentarz

Kokolino90, skończ to gadanie i zrób to, co ci inni mówili. Jeszcze raz zapytasz o to, a będą konsekwencje.

Komentarz

Siema

Nie wiedziałem gdzie to napisać więc uznałem że to będzie odpowiednie miejsce a mianowicie może by ktoś poświęcił większą chwile i zrobił jakiś fajny test
            SLSa?

Komentarz

Pytanko mam odnośnie czy można zapisać sobie gdzieś samochody na penie np? i zaczac gre od nowa sobie i wgrac te samochody z powrotem?
              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
              B Spec - 40 level
              60 x Gold
              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

pewnie, ze mozna - skopiuj sobie stan gry na jakiegs pena i tyle.
                pozdro

Komentarz

Przecież nie było pytania o kopiowanie stanu gry tylko o kopiowanie aut. Nie da się skopiować aut na pendrive i wgrać je na nowego sava. Jedynie można skopiować całego sava razem ze wszystkimi postępami gry.
                  Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                  Licencje - 60x GOLD
                  Trofea - 100%

Komentarz

Dzięki za info

A Spec - 40 level
                    B Spec - 40 level
                    60 x Gold

Komentarz

http://allegro.pl/kierownica-logitech-d ... 44868.html

opłaca się kupować?

last.fm

Komentarz

Jeśli chodzi o kierownice, to ja wybrał bym raczej nową. Sam mam Logitech WingMan Formula Force GP - ma co prawda już 6 lat - no i niestety dość kiepsko sobie radzi. Nie była oszczędzana więc ostatnio "włożyłem" w nią tubkę kleju cyjanoakrylowego a dwa lata temu musiałem lutować przyciski na płytce. Używki mają to do tego, że nie możesz w prosty sposób oszacować ich stanu technicznego. Jeśli lubisz ryzyko, ale ufasz sprzedającemu - łytaj

Komentarz

Witam
                          Nie znalazłem nigdzie podobnego tematu, więc wciąż szukam odpowiedzi na pytanie: jak zapisać powtórki z GT5 na pendriva w PS3?? Zapisuję powtórkę wyścigu, aczkolwiek mogę ją obejrzeć tylko otwierając kino powtórek w Gran Turismo 5. Jak zgrać zapisaną wcześniej powtórkę na dysk w PS3?
                          Jeśli ktoś może wie, jak z owych powtórek wycinać krótkie momenty jeszcze na PS3 i dopiero to wrzucać na pamięć przenośną, byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź na pytanie, jak to zrobić.
                          Z góry dziękuję
                          Zdjęcia z GT5:
                          https://picasaweb.google.com/1103408...eGranTurismo5#
                          Zapraszam do oglądania

Komentarz

witam, mamtrochę dziwne pytanko, a mianowicie: kiedy zaczalem jezdziec b-spec niektóre z wyscigow wymagaly zmiany opon ze wczesniej slickow na moim aucie na np sport srednie. Kiedy tym autem wchodze pozniej do garazu i chce dopasowac opony znowu na slick w tuning wyswietla mi sie lista posiadanych opon, oboku w prawym roku jakie mam aktualnie na kolach ale nie moge ich pozmieniaac. nie wiem dlaczego bo reszta czesci jest modifikowana na np starsze bez zadnego klopotu. Moge rozwinac tylko objasnienie do jakiegop celu sa opony...

z gory dzieki

Komentarz

Bo opon nie zmieniasz w garażu tylko w opcjach jazdy przed wyścigiem

Komentarz

mam pytanie spotkaliście się z różna że tak napisze wersja GT5, nie chodzi mi o kolekcjonerska edycje i signature, a maianowicie kolega odebral teraz z sieci Play konsole 320 GB i z GT 5 i patrzac u niego zauwazyłem w B Specu kilka widoków kamer więcej z dachu na przód samochodu że widać szybe i maske, z dachu na tył samchodu, oraz widoki kierowcy na twarz i osobny widok jakby na nogi bardziej oraz z Zondy R jeszcze jeden z tyłu zza kratlo bezp ze widać całą kabine...

A Spec - 40 level
                                B Spec - 40 level
                                60 x Gold

Komentarz

Pracuję...
                                X