Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Może to i moja wina bo nie pomyślałem żeby naprawić wóz ale było minęło. Teraz puściłem swoich driverów red bullem dalej na 24 h żeby go wykończyli a ja i tak 24 h w a-spec będę latał 908 hdi '10

Komentarz

Coś wiadomo na temat nowego DLC do gt5? Wkurza mnie, że kiedyś wrzały portale, a teraz nic nie można się dowiedzieć. Chciałbym zobaczyć AE86 w premium

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
        Coś wiadomo na temat nowego DLC do gt5? Wkurza mnie, że kiedyś wrzały portale, a teraz nic nie można się dowiedzieć. Chciałbym zobaczyć AE86 w premium
        Kolejny update który będzie dotyczył B-Spec'a na urządzeniach przenośnych i PC, będzie na początku lutego (prawdopodobnie w pierwszym tygodniu)
        Kaz raz wspomniał, że chce przerabiać standardy na premium i dodawać nowe na swoim twitterze jakiś miesiąc temu. Zobaczymy.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Właśnie chodzi mi o te premium samochody, bo jakoś tam ten B spec mnie nie jara, chociaż i tak fajnie, że siedząc w pracy mogę go przechodzić. W domu mi się zwyczajnie nie chce.

Komentarz

Mam pytanie odnośnie udostępniania kierowców online? Czy to tylko widnieje w profilu czy jak ktos go udostepni to mozna nim posmigac? Bo nie moge znalesc opocji aby wziasc go do wyscigu... Czy udostepnianie online chodzi tylko o pokazanie osiagow kierowcy?
            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold
            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Wygląda na to że chodzi tylko o "pochwalenie" się przed znajomymi. Moim zdaniem całkiem zbędna opcja.
              Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
              Licencje - 60x GOLD
              Trofea - 100%

Komentarz

Ja nie kumam tej opcji "udostępnij znajomym" Nie dość, że blokujemy sobie auto nie mogąc z niego korzystać to znajomi poza oglądaniem też chyba nie mogą nim pośmigać.
                Zamieszczone przez konixxx
                Moim zdaniem całkiem zbędna opcja.
                Dokładnie.

Komentarz

Czy w wyścigach długodystansowych punkty doświadczenia rozdzielane są pomiędzy startujących podopiecznych czy każdy dostaje po ich maksymalną ilość?

Komentarz

Zamieszczone przez SNJ
                    Czy w wyścigach długodystansowych punkty doświadczenia rozdzielane są pomiędzy startujących podopiecznych czy każdy dostaje po ich maksymalną ilość?
                    Z tego co zauwazylem to ten ktory bedzie wiecej jezdzil to dostanie wiecej pkt, jesli beda jezdzic rowno to punkty sa dzielone pomiedzy uczestnikow. z tego co ja zauwazylem to tak jest
                    A spec= 37 lvl
                    B spec= 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez xCiuchciax
                      Zamieszczone przez SNJ
                      Z tego co zauwazylem to ten ktory bedzie wiecej jezdzil to dostanie wiecej pkt, jesli beda jezdzic rowno to punkty sa dzielone pomiedzy uczestnikow. z tego co ja zauwazylem to tak jest
                      To samo zauważyłem
                      A-Spec- 40 lvl
                      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Wie ktoś czemu zamknięty jest temat wymiana aut? Akurat mam C4 WRC i chcę się go pozbyć.

Komentarz

Zamieszczone przez Londevin
                          Wie ktoś czemu zamknięty jest temat wymiana aut? Akurat mam C4 WRC i chcę się go pozbyć.
                          viewtopic.php?f=16&t=6448
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witam, bardzo irytujace jest wyzwanie S.Vettela na padzie, probuje, probuje i nic... Czy musze kupic kierownice(bedzie latwiej?) czy wina lezy po mojej stronie i musze dalej szlifowac swoje umiejetnosci jazdy na padzie?

Z gory dziekuje za odpowiedzi

Komentarz

Zamieszczone przez Dosmus
                              Witam, bardzo irytujace jest wyzwanie S.Vettela na padzie, probuje, probuje i nic... Czy musze kupic kierownice(bedzie latwiej?) czy wina lezy po mojej stronie i musze dalej szlifowac swoje umiejetnosci jazdy na padzie?

Z gory dziekuje za odpowiedzi
                              Ja zrobiłem to spokojnie na padzie Wszystko na złoto. Trening czyni mistrza

Komentarz

panowie błagam o pomoc http://www.youtube.com/watch?v=gKdOwHnRtpc to mój film który przedstawia że mimo całej szkoły AMG na złoto nie mam opcji deszczu na Nurburgring w szybkiej grze! ani w pojedynczym wyścigu, próbie czasowej, drifcie i podzielonym ekranie, czy ktoś mógłby pomóc? błagam was ja kocham ten tor!!!!!

Komentarz

Pracuję...
                                X