Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Cześć mam pytanie czy w Gt5 można ustawić czułość układu kierowniczego. Wczoraj jechałem suzukę 1000 i nagle red bull zaczął sie jakoś inaczej prowadzić. Lekko ruszyłem gałką na dualshocku i on od razu skręcał nie przeszkadza to w wolnych zakrętach ale w szybkich do kitu. Jak pamiętam jechałem pierwszy raz suzukę i normalnie latałem. Z góry dzięki na pomoc

Komentarz

Wiecie może czy trzeba przejść cały Grand Tour na złoto aby dostać te miejscówki?

Grand Tour
      After 1 event: Lucerne - Chapel Bridge In Photo Travel - zaliczyłem na srebro - nie mam miejscówki.
      After 2 events: Siena, Piazza del Campo In Photo Travel - zaliczyłem na złoto - nie mam miejscówki.
      After 3 events: Main Square of San Gimignano In Photo Travel - zaliczyłem na złoto - nie mam miejscówki.
      After 4 events: Abbey of San Galgano In Photo Travel - zaliczyłem na srebro - mam miejscówkę.
      O ostatnim event'cie nic nie jest napisane. Jest to wyścig Miurą w Rzymie, też go zaliczyłem na złoto.

Wiecie może o co chodzi? Bo chyba powinny odblokować się nawet bez zdobycia złota. Trochę szkoda bo to fajne miejscówki do robienia fotek. ;/

Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
      Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .

Komentarz

Zamieszczone przez seba111
        Cześć mam pytanie czy w Gt5 można ustawić czułość układu kierowniczego. Wczoraj jechałem suzukę 1000 i nagle red bull zaczął sie jakoś inaczej prowadzić. Lekko ruszyłem gałką na dualshocku i on od razu skręcał nie przeszkadza to w wolnych zakrętach ale w szybkich do kitu. Jak pamiętam jechałem pierwszy raz suzukę i normalnie latałem. Z góry dzięki na pomoc
        Jak zaliczyłeś dużo dzwonów to niestety trzeba przywrócić sztywność zawieszenia co jest kosztowne. W mojej Toyocie 7 kosztowało 500 000, a co dopiero redbull

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
          Jak zaliczyłeś dużo dzwonów to niestety trzeba przywrócić sztywność zawieszenia co jest kosztowne. W mojej Toyocie 7 kosztowało 500 000, a co dopiero redbull

z tego co patrzyłem to Red Bull kosztuje 500 000 Cr.
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Też tak myślałem bo przejechałem sie w wyzwaniu vetella i normalnie latałem. A co do naprawy zawieszenia patrzyłem sie wczoraj to kosztowało by mnie okrągłe 10 milionów a naprawa silnika 6 milionów. To lepiej będę męczył wyzwanie vettela żeby nowego red bulla wygrać. Przegiecie 16 milionów

Komentarz

Też tak myślałem bo przejechałem sie w wyzwaniu vetella i normalnie latałem. A co do naprawy zawieszenia patrzyłem sie wczoraj to kosztowało by mnie okrągłe 10 milionów a naprawa silnika 6 milionów. To lepiej będę męczył wyzwanie vettela żeby nowego red bulla wygrać. Przegiecie 16 milionów
              co Ty z nim robiłeś?
              Moi zawodnicy w B-spec jechali nim 5 razy LeMans i uszkodzenia były na 500tys. Przy 10mln to chyba trzeba wpaść w bandę przy 400km/h
              A-Spec- 40 lvl
              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Naprawiałem redbulla kilka razy i zawsze było 500k więc chyba coś pomyliłeś.
                Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                Licencje - 60x GOLD
                Trofea - 100%

Komentarz

Normalnie nowiutkiego wygranego w 35 lvl przejechałem suzukę i potem puściłem ich na 4 wyścigi le Mans a te ofiary losu przy najprostszym wyprzedzaniu wbijali sie w innych

Komentarz

Normalnie nowiutkiego wygranego w 35 lvl przejechałem suzukę i potem puściłem ich na 4 wyścigi le Mans a te ofiary losu przy najprostszym wyprzedzaniu wbijali sie w innych
                    Moi też się czasami wbijali ale bez przesady. Masz wersje gry 1.05?
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zmieniają się auta w sieciowym salonie kolekcjonerskim. czy zawsze są takie same ?

Komentarz

Zmieniają się. Nowe pojawiają się razem z nowymi sezonowymi eventami.
                        Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                        Licencje - 60x GOLD
                        Trofea - 100%

Komentarz

Zmieniają się.

Mam pytanie. Mam problem po podłączeniu do internetu i odpaleniu sieciówki zakładam pokój, znajomi wchodzą, ale wyskakuje im jakiś dziwny błąd, a ja nie mogę wyszukać danego pokoju, który jest przez nich założony, bo mam coś tam ustawione na TYP3. Wydaje mi się, że mam za słabego neta, bo mam 1mb od neostrady

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                            co Ty z nim robiłeś?
                            jechał na padzie :mrgreen:

Komentarz

jechał na padzie :mrgreen:[/quote]

dobre , a tak odnosnie naprawy red Bull'a cały czas na B Specu od prawie miesiaca nie naprawialem tylko wymiana oleju, a naprawy to po 500 000 Cr silnik i 500 000 nadwozie
                              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                              B Spec - 40 level
                              60 x Gold
                              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Też jeżdżę na padzie ale z zniszczenia mam jak HAJ$u. Zresztą to jeżdżą nim cały czas w 24h i nic się nie zmieniło.
                                A-Spec- 40 lvl
                                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Pracuję...
                                X