Wiem patrzyłem na tej stronie to waga samochodu jest podana z wagą kierowcy ale 30 sekund różnicy. Masakra. Wczoraj sls wykręciłem czas o 15 sekund lepszy.
Czy da radę samemu poukładać auta w garażu? Opcje sortowania mnie nie zadowalają, bo auta, którymi jeżdżę ciągle są porozrzucane (wszystkie auta premium)?
Nie wiem co to za wyznacznik, bo jazda w rzeczywistości to nie to samo, co na torze i składa się na to wiele czynników.
Na marginesie - jeszcze nie tak dawno temu Panowie prowadzili batalię o to, że GT5 jest lepsze od F3 dlatego, że czasy przejazdu okrążeń są bardziej zbliżone, niż w rzeczywistości :mrgreen:
Witam! Szukałem na forum i nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi, a dokładniej to chodzi mi o to, czy jak zrobię zapis gry i następnie zrobię "kopie zapasową" tego save'a, to czy po wczytaniu go powrócą również te "zużyte" farby? Chodzi mi konkretnie o odcień GOLD CHROME - chciałbym wypróbować go na kilku autach, a mam tylko 1szt. Z góry dzięki za odpowiedz i nie chcem odpowiedzi typu "sprawdź sobie sam"
głupie pytanie, zauważyłem że po zmianie felg następuje "aktualizacja danych samochodu", czy zmiana wpływa na prowadzenie pojazdu? Ew. punkty osiągów?
drugie głupie, to takie, czy jeżeli mam auto seryjne, które ma powiedzmy 500 PO i jak go potraktuję tuningiem do 600 PO i jak zrobię tak, że ograniczę moc i zainstaluję seryjne "graty" i znów będę miał 500 PO ale np. z aerodynamiką, oponami lepszymi, modyfikowanym zawiasem, to teoretycznie powinienem wykręcać czasy równe z tymi co seryjne auto?
Nuttie tylko teoretycznie. Wszystko jest zależne też od toru na jakim się ścigasz. Jeżeli masz samochód o tej samej liczbie PO co drugi samochód, ale twój idzie lepiej na prostych niż w zakrętach, a tor ma więcej prostych to jasne jest, że ten pierwszy samochód będzie lepszy. Analogicznie sprawa wygląda w drugą stronę.
Co do felg to nie czuję żadnej różnicy. Czasy kręci się identyczne przed i po zmianie.
Jeżeli chodzi o aerodynamikę to ona nieznacznie wpływa na PO. Większy docisk zwiększa te punkty, ale zauważyłem, że nie we wszystkich samochodach...
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Witojcie,no i stalo się padł port HDMI i konsola poszła w niepamięć,ale nieważne.Zapisałem sobie savy na pendrive i gdy kupiłem nową konsoletę co się stao??? Ano stao się to,że po zgraniu save z pena wchodząć do garażu mam ikonki tylko kilku aut reszty ikonek niema tzn dokładnie miniaturek zdjęć aut jest tylko marka a fotki niema.Mam z 300 aut i zrobił się jakiś dramat też tak macie czy to wina aktualizacji? nie trybię co się porobiło.Acha hu...wy kabel HDMI za 39 zł nie chce przesłać do TV rozdzielczości 1080p tylko 1080i boże co za tandeta w Electro World jest wciskana.Na innym kablu mam 1080p........
Pierwszy raz słyszę żeby obniżona jakość była spowodowana "tandetnym" kablem hdmi... . To może użyj tego "innego kabla" bo w głębi serca nie twierdze ,że nie możesz mieć racji
A co do miniaturek to wejdź w garaż najedź na samochód kursorem wciśnij trójkąt i wybierz stwórz miniaturę.
Jakiś górol do nas zawitał xD
Komentarz