Zawiodłem się na takich autach jak Mercedes SLR ,Audi LeMans '03(obecne R czy RUF kupe kasy w nie włożyłem i nic.Takie sobie samochodziki.Porażką także się okazał 3000GT w GT1 to była fura i świetnie się nim jeździło,ale już od GT2 coś spaprali panowie z polyphony i to nie to samo.
Zawiodłem się na takich autach jak Mercedes SLR ,Audi LeMans '03(obecne R czy RUF kupe kasy w nie włożyłem i nic.Takie sobie samochodziki.Porażką także się okazał 3000GT w GT1 to była fura i świetnie się nim jeździło,ale już od GT2 coś spaprali panowie z polyphony i to nie to samo.
Zwiększyli realistykę
Mnie zawiódł Gillet Vertiglo
Zapierdzielałem cały dzień by go kupić a okazało się że ten samochód po tuningu zrywa opony już na starcie.
Później jest jeszcze gorzej.
mnie rozczarowały : cadilac cien bo nie skręca oraz TVR cebera speed 12 bo ma za dużą moc i koła buksują przy starcie nawet z włączonymi systemami .. trzeba kupić wyścigowe opony bo bez nich ani rusz...
Największe rozczarowanie autem mam wtedy, kiedy dostaje wóz, który już mam, tyle że, w kolorze, który nie można kupić i nie ma go w Arcade Mode (koloru).
Największe rozczarowanie autem mam wtedy, kiedy dostaje wóz, który już mam, tyle że, w kolorze, który nie można kupić i nie ma go w Arcade Mode (koloru).
Cadilac Cien- Wogóle nie skręca
Lotus Carlton-A tak fajnie wygląda....ale gorzej z heblami nawet po tuningu
Civic Type R-Podsterowny nawet przy niskich prędkościach
To jest tylko moje TOP3 rozczarowań było o wiele więcej np. Astony i Pagani
Komentarz