dla mnie zdecydowanie Amuse Carbon R
olbrzymia bezuzyteczna moc..
przy duzych predkosciach podsterowny
przy mniejszych lekkie dodanie gazu stawia go bokiem
jak dla mnie do niczego sie nie nadaje
Kolega chyba nie wie że jazda nie polega na wciskaniu gazu w podłogę a amuse to fantastyczna maszynka do golenia furek w klase 500KM. pozdrawiam
Dla mnie największa porażka to Peugeot 905 Race Car
Niezła moc i drogi sie trzyma dobrze ale zmiana biegu to tragedia po prostu ... można w tym czasie pójść do kibla i się odlać ...
Niezła moc i drogi sie trzyma dobrze ale zmiana biegu to tragedia po prostu ... można w tym czasie pójść do kibla i się odlać ...
Ale przynajmiej ma zajebisty wyglÄ…d no
A dla mnie największym syfem i bezużytecznym autem w GT4 jest Autobianchi A112 Abarth '79
racja
a oprócz tego:
Pescarolo courage(zielony) - dosyć mała moc po tunigu zaledwie 995 km i niska prędkość maksymalna bez zmiany ustawień
Nissan r390 gt1 - w GT3 to autko było cudowne ale teraz dosyć słabo przyspiesza
To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym
Jest to mój pierwszy post więc witam serdecznie. Ja myślę że największe rozczarowanie to maluszki typu Mazda Carol, Honda Z ACT itp. Na Cosa di Amalfi Reverse to Honda Z ACT leciała tylem na wzniesieniu !
To "lecenie tyłem" to jazda tyłem. Zapomniałem dodać, żę Plymouth to najgorsze badziewie Niby mocny, a wygrana z Mazdą RX-7 Type RZ (FD,J) '93 to coś możliwe na 0,01% (mówię o Cudaczniku) Bo superptak to jeszcze gorzej cuduje
Największym rozczarowaniem było dla mnie SUZUKI ESCUDO! :wink:
Po prostu to cień wozu jakim był w GT2.
W GT3 został speed po gt2 ale w GT4 już wszystko w nim osłabiono lol jedyne co w nim króluje to ten accel.Samochód ten z każdą następną częścią był już zamulany i tyle tak jak by z niego życie uciekało :wink:
Najbardziej rozczarowała mnie Cizeta-Moroder. Samochód z ogromnym potencjałem (V16) a tu brak przyspieszenia i totalnie zero skrętu. Po godzinie testów i ustawień ledwo jestem w stanie objechac 400 konne wózki ze stajni Nissana czy też Hondy. Porażka, ale w sumie miło ujrzec ten zapomniany i ambitny projekt w grze.
15 th Anniversary.
From GT to GT6.
Drive of my life.
TVR cerbera speed 12-799 hp a do setki 6 sekund
option stream 350z-turbodziura przez którą to 700 konne auto na starie mnie skyline wyprzedzały
Nie wygrasz z 4WD na starcie, nawet gdybys mial i 1000hp. Tak wielka moc przekazana na tylna os powoduje boksowanie kol. Przez to starty masz tak slabe. Proponuje zakup kontroli trakcji lub startowac z nizszych obrotow.
Komentarz